Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 18 December 2013

Hadiah dari Menang GA November dari Dedeq

Assalamualaikum, peace upon you.
Hadiah FM ni shida dapat dari GA November by dedeq, lama dah shida dapat FM ni sampai basah lagi sampul dia sebab time tu hujan lebat 'abg posmen' dia selit je kat kereta depan rumah. Kereta kakak shida dah blok jalan ke peti surat dekat pagar rumah shida tu. Tapi memang nasib lah sebab FM tu berbalut dengan plastik so tak lah basah. Alhamdulillah tersangkut juga dekat GA dedeq hadiah dari Blogger Adriana. I love Malacca warna biru haa naseb biru sebab tu suka hehee warna lain pun suka tapi tak la sesuka warna biru yang aman damai ni :) Thanks tu PENAJA dan PENGANJUR GA ini.


16 comments:

  1. Dah smpai fm..hehe..sya duk maimtgk blog kak shida biru,tu bg fm biru..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah kak shida..
    hehe warna biru tu.. :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sampai jugak kan even basah sampulnya..congrats shida :)

    ReplyDelete
  4. tahniah shida. dah lama akak tak menang GA. HUHUHU

    ReplyDelete
  5. nsib baik ada plastik..thniah kak.

    ReplyDelete
  6. Tahniah menang! Mesti seronok dapat hadiah kan3 ^_^

    ReplyDelete
  7. cantik FM tu....
    tahniah shida.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.