Kami | Dunia sebenar Shida Kami

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 13 December 2013

Kami

Assalamualaikum, peace upon you.
Ini lah dia teka teki semalam hehee :) gambar illustrasi shida dan pasangan (pasangan macam terkacak lebih dalam illusion ni hehee :p). so bila dapat illustrasi ni dalam fikiran macam-macam nak buat dengan illustrasi hasil tangan yang penuh dengan bakat dan seni illustrasinya tak lain tak bukan shida tempah dari Blogger NurdaniUb. Dah lama sebenarnya nak memiliki illustrasi macam ni akhirnya dapat juga. Korang kalau berminat boleh dapatkan khidmat dari Blogger Dani yang super sporting :) boleh tengok juga hasil kerja dani dalam blog dan instagram. Inshaa Allah illustrasi ni shida nak kekalkan dalam blog sempena tahun baru 2014 nanti :) Nantikan perubahan wajah blog shida dan rasanya tak akan tukar lagi sehingga rasa nak tukar. Template sekarang pun tak sampai 6 bulan pakai kot. So ini saja yang shida nak share dengan korang. Dani!! thanks love it! :)



25 Jari Ohsem:

Nurullai Abdullah said...

Ehe comelnye... Kalau kartun mcm tu tapi muka kita boleh ke tak ye?? Brp agaknya kena caj ye...

http://mylovekasih.blogspot.com

Cik Nur™ said...

Comel..!!

xsabar nak tg wajah baru blog shida...

Fatin Hazwani said...

Cantiklahh :)

AINA ZAIRULNIZAM said...

wiwwittt :P

potia casadelarossa said...

cantik dan comel doodle blog dia... kemas sweet jek tgk...pandai buat

Solehah Shamsuddin said...

Comelnya doodle. Seriusly mmg cute sgt

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik sgt..kacak bergaya dua2..

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel la kartun tu..

Ahmad Zaki said...

Pandai la orang yang buat ni. Saya reti tengok je. Hehehehe

ZH Blogger

nurdani said...

sama-sama Shida! eh serius tak sangka Shida nak gunakan untuk blog. hehhe. terima kasih tempah :D

Azhafizah Md Nor said...

So comelll sangat..waaa..tahun depan mood baru shida :)

Sukma Haron said...

memang cantik dan cute jer pasangan nie....nak terjah ler tanya harga ....aka ingat pun nak tukar header kat blog.....

ANa Ahmad said...

hehehe sikit lagi teka nak betul dah hehe... erm kak shida dgn pasangan rupanya hehe..
nanti mkn nsi minyak jgn lupa jemput AA ye :)

Puan Ezy said...

alahai comelnyeeee..

Syuhada Salleh said...

cantik & comel ! hihi

nZaOdonut said...

Dani superbbbb...!!

lawo..lawo...lawoo shidah oiii :p

Azwar Syuhada said...

comelnya...

ros_reeza said...

Assalamualaikum kak. :)

memang kiut miut ... terlebih ensem tak pe.. hihih

dEdEQ dE wIshEs said...

PERGHHHHHH .. COMEY GILERR KAKAK

azizah :) said...

eeeeeeeeeee shidaa!! cantiknyaa! suka suka!

Nur Hamizah said...

Ehehehe kan betul, tengok je dah tahu ni doodol sapa. Confirm kak Dani punya ^_^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

comel sangat2 kak shida... pandai org tu buat doodle ni... wahhhh jatuh hati lak

ayut said...

Comel je...like2x...hihi

Kisah Si Dairy said...

memang cantik...akak suka tengok...

Nadia Johari said...

KACAKNYER SI LELAKI TU