Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 13 December 2013

Kami

Assalamualaikum, peace upon you.
Ini lah dia teka teki semalam hehee :) gambar illustrasi shida dan pasangan (pasangan macam terkacak lebih dalam illusion ni hehee :p). so bila dapat illustrasi ni dalam fikiran macam-macam nak buat dengan illustrasi hasil tangan yang penuh dengan bakat dan seni illustrasinya tak lain tak bukan shida tempah dari Blogger NurdaniUb. Dah lama sebenarnya nak memiliki illustrasi macam ni akhirnya dapat juga. Korang kalau berminat boleh dapatkan khidmat dari Blogger Dani yang super sporting :) boleh tengok juga hasil kerja dani dalam blog dan instagram. Inshaa Allah illustrasi ni shida nak kekalkan dalam blog sempena tahun baru 2014 nanti :) Nantikan perubahan wajah blog shida dan rasanya tak akan tukar lagi sehingga rasa nak tukar. Template sekarang pun tak sampai 6 bulan pakai kot. So ini saja yang shida nak share dengan korang. Dani!! thanks love it! :)



25 comments:

  1. Ehe comelnye... Kalau kartun mcm tu tapi muka kita boleh ke tak ye?? Brp agaknya kena caj ye...

    http://mylovekasih.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Comel..!!

    xsabar nak tg wajah baru blog shida...

    ReplyDelete
  3. cantik dan comel doodle blog dia... kemas sweet jek tgk...pandai buat

    ReplyDelete
  4. Comelnya doodle. Seriusly mmg cute sgt

    ReplyDelete
  5. Pandai la orang yang buat ni. Saya reti tengok je. Hehehehe

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  6. sama-sama Shida! eh serius tak sangka Shida nak gunakan untuk blog. hehhe. terima kasih tempah :D

    ReplyDelete
  7. So comelll sangat..waaa..tahun depan mood baru shida :)

    ReplyDelete
  8. memang cantik dan cute jer pasangan nie....nak terjah ler tanya harga ....aka ingat pun nak tukar header kat blog.....

    ReplyDelete
  9. hehehe sikit lagi teka nak betul dah hehe... erm kak shida dgn pasangan rupanya hehe..
    nanti mkn nsi minyak jgn lupa jemput AA ye :)

    ReplyDelete
  10. Dani superbbbb...!!

    lawo..lawo...lawoo shidah oiii :p

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum kak. :)

    memang kiut miut ... terlebih ensem tak pe.. hihih

    ReplyDelete
  12. eeeeeeeeeee shidaa!! cantiknyaa! suka suka!

    ReplyDelete
  13. Ehehehe kan betul, tengok je dah tahu ni doodol sapa. Confirm kak Dani punya ^_^

    ReplyDelete
  14. comel sangat2 kak shida... pandai org tu buat doodle ni... wahhhh jatuh hati lak

    ReplyDelete
  15. memang cantik...akak suka tengok...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.