Kekal Cantik Berseri dan Muda Bersama CLINICELL | Dunia sebenar Shida Kekal Cantik Berseri dan Muda Bersama CLINICELL

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 5 January 2014

Kekal Cantik Berseri dan Muda Bersama CLINICELL

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti ramai yang tertanya-tanya apa itu CLINICELL Oral Skincare, tak pernah dengar pun, produk apa ni.??  Haaa maii shida nak cerita dekat sini memperkenalkan Produk Baru yang terhangat dipasaran masa kini dan baru saja dilancarkan pada 15 November 2013 CLINICELL (Clinicell Oral Skincare – Anti Aging & Whitening Essence) yang befungsi sebagai ANTI PENUAAN dengan mengembalikan keanjalan dan kecerahan kulit secara menakjubkan. Di formulasikan oleh Ketua Penyelidikan dan Pembangunan Clinicell Mejar (Dr) Nur Haliza Mohamad Najib Bersara MD (UKM). CLINICELL sebuah formulasi termaju menggunakan ekstraks sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan “salah satu molekul Anti Aging yang terhebat”. Mengandungi Hydrolyzed Kolagen, AstaREAL P2AF Astaxanthin, Ceri Acerolla, 13 Vitamin dan 11 Mineral yang diperlukan oleh badan. Menyegarkan, mengembalikan keanjalan serta memutihkan disamping memberikan kelembapan kulit dan yang lebih pastinya Produk CLINICELL adalah HALAL!
Apakah Khasiat CLINICELL Oral SkinCare :
- Anti Penuaan
- Menggalakkan penghasilan semula kolagen dalam badan
- Memutihkan kulit
- Meremajakan kuit
- Menganjalkan kulit
- Melindungi dari sinaran UV
- Melembapkan kulit
- Mengurangkan kedutan dan garis – garis halus
- Mengurangkan jeragat kulit dan jerawat
- Menyihatkan badan
- Membantu menguatkan rambut
- Mengurangkan masalah sakit sendi dan otot
- Menguatkan kuku rapuh
- Mengeluarkan toksin dalam badan 
Bahan-bahan yang terdapat dalam CLINICELL ini memang banyak membantu kepada semua jenis kulit yang bermasalah. Selain dari memberi kesan kepada kulit ianya juga membantu dan menjaga dalaman kita, membantu mencegah penyakit kanser dan juga penyakit lain yang berhubung kait dengan sel seperti Parkinson dan strok. Macam shida sendiri mempunyai masalah kulit seperti berjeragat dan berminyak (terkawal) jadi CLINICELL adalah penyelesaiannya kerana terdapat bahan-bahan AstraREAL P2AF Astaxanthin dan Hydrolyzed Collagen Peptides yang membantu dari segi Antia Penuaan dan juga menambah kologen supaya tampak lebih muda dan berseri, tubuh badan pun sihat :)
 
Antara Bahan-bahan yang terdapat dalam Produk CLINICELL Oral SkinCare :
a) Hydrolyzed Collagen Peptides
b) AstaREAL P2AF Astaxanthin
c) Ceri Acerolla
d) 13 Vitamin dan 11 mineral yang diperlukan oleh badan

Apa yang best tentang Produk ini dan kenapa kita wajib ambil Produk ini :
- 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
- 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
- 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
- 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
- 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³
- Disahkan Halal oleh Jakim
- Kilang yang berstatus GMP
- Bahan aktif dari sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan di import
- Harga yang murah jika dibandingkan dengan produk yang di import kerana kualiti yang setara.
- 100% selamat dan tiada kesan sampingan
- Kesan Anti Penuaan dan Pemutihan kulit ke seluruh badan kerana pengambilan secara oral (makan/minum)
- Kadar keberkesanan yang tinggi kerana formulasi yang menggunakan bahan bermutu tinggi dan antara yang terkuat di dunia.
- Kadar penyerapan dalam badan yang tinggi
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Packaging yg menarik dan mode professional
- Cara penggunaan yang mudah, hanya larutkan 1 paket di dalam air kemudian diminum pada waktu malam sebelum tidur.
- Perisa oren yg sedap / tak rasa seperti ubat

 Jadual Penggunaan
-Produk ini disyorkan di ambil 1 paket (1 kotak = 15 sachet ) sebelum waktu tidur. Ia perlu di amalkan setiap hari kerana proses penuaan dan degeneratif adalah berterusan. Kesan yang akan di perolehi oleh setiap orang juga berbeza. Ini adalah kerana setiap orang mempunyai kadar metabolisma, berat badan, warna kulit dan gaya hidup yang berbeza. 

Untuk keterangan lanjut dan ingin mengetahui lebih banyak lagi tentang Produk CLINICELL Oral Skincare ini boleh layari website CLINICELL. Bagi yang ingin menjadi salah satu Rakan Niaga atau Stokis, Pengedar dan Dropship Agent (menjana pendapatan sampingan yang memberi pulangan yang tinggi ) boleh juga menghubungi Hotline 03 - 41618199 . Berminat juga untuk mencuba bolehlah membuat pembelian secara online dengan harga promosi untuk WM RM120 dan EM RM 135 sekotak (Harga sebenar : WM : RM 145 EM : RM 160). Pembelian secara pakej juga ada di sediakan. Shaker akan diberikan secara percuma dan penghantaran juga adalah percuma untuk Semenanjung, Sabah dan Sarawak.
CLICINELL ORAL SKINCARE :

39 Jari Ohsem:

Akeyla Azmi said...

wahh thanks kak shidaa!!!! <3

Nabila Medan said...

Macam-macam produk yang ada sekarang. Boleh pilih mana yang sesuai untuk kulit. Hihi :p

Jemput baca & komen entri terbaru - http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/12/hotel-murah-di-kuala-terengganu.html

azizah :) said...

macam2 produk ada ni...

Kisah Si Dairy said...

wow...nak jugak kulit cantik menarik nie..

zaza zehra said...

produk baru ya.. menarik juga..nak pi terjah web dia.. :)

Cik Nur™ said...

wahhh...siapa xnak cantikkan. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

AKAK .. MENARIK LA .. MCM BERMINAT JE .. :)

Azwar Syuhada said...

Salam kak shida,
macam menarik je.
Clinicell ini baca lebih kurang macam Ephyra plak..Teringin juga nak mencuba. Agak-agak dalam lingkungan umur berapa sesuai untuk produk macam ni ye? :)

ANa Ahmad said...

owh... banyak kasiat yg kita dapat jika amalkan produk ni..

pendapat AA, jika kita guna produk ni dalam seminggu cmtu nampak ok, baik teruskan maintain amalkan produk ni ;)

Ibu Lala said...

Ooo produk baru ye. Boleh cuba nih.

ayut said...

Boleh tahan tgk harga ye ni...dh ada testi monial drpda customer ke ni...?

ayut said...

Boleh tahan tgk harga ye ni...dh ada testi monial drpda customer ke ni...?

dEdEQ dE wIshEs said...

SAMPAI BILA YE PROMOSI HARGA PENGENALAN NI ?

Farisya Anastasyia said...

BANYAK PRODUK YANG SEMAKIN MENEMPAH NAMA DALAM DUNIA KECANTIKAN HARI INI.
TAPI SEBAGAI PENGGUNA,KENA BERHATI-HATI MEMILIH PRODUK YANG SESUAI DAN DIPERAKUI OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.
TERSILAP PILIH,MERANA BADAN. hehe..

CLINICELL MEMPUNYAI BANYAK KHASIATNYA.INSYAALLAH MAMPU MENEMPAH NAMA DAN MENDAPAT TEMPAT DI HATI MEREKA YANG GEMAR MENJAGA KESIHATAN DAN KECANTIKAN DIRI.

FA PUN TERASA NAK CUBA.RAMBUT DAH START GUGUR NI..HEHEHE

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik ni dear..

yui paling tertarik bab utk rambut. sbb masalah rmbut juga ni..

ditmbhkan lg dengan berganda2 kelebihannya.

oh ya, kena konsisten or kalau berhenti if dah capai apa yg kt nak, menimbulkan mslh or tidak?

shada wentz said...

kalau kulit efek sbb resdung boleh jugak tak? :)

Syuhada Salleh said...

macam best je produk nie..hari tu p watson kot, nmpk produk nie..

aJa said...

Salam sis :)
teruja tgk khasiat produk ni..! best ! macam nk try je :)
sis, ade effect ape2 ke klau kte gne pastu lme2 kte x amalkan..? just nk taw..tq sis :)

Azyan Ramle said...

wah..mcm best je..produk ni sesuai untuk semua jenis kulit ke? adqa had umo utk gunakan tak?cth mcm 20an-30an?hehe

Nurul Faiz said...

Baru lagi ye produk ni. Patut la macam tak familiar je. Kalau ada rezeki lebih nak jugak try produk ni :)

wirda jamaluddin said...

kalau ade positive testimoni sure meletops.. :D

shasha yacob said...

HI kak shidaa, baru nampak i kan, hehehe . baru je nak aktif balik . hewhew :3

tentang produk nih, saya baca tadi dah naik teruja nak beli, sekali tgk harga hehehehehehe student lagi lerr tak larat den nak buat duit uihh. hehehe . one question, kalau umur 18 boleh dak pakai produk nih ? hehe

wirda jamaluddin said...

kalau de positive testimoni insyaAllah meletops ni.. :)

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Waahh, produk nie kaler biru macam blog kak shida :) awesomee!! :)
Tq kak shida 4 da sharing info :) Banyak jugak kelebihan produk nie :)Apapon, kita sebagai pengguna kena buat pilihan yang terbaik :)

Atiqah Norbeli said...

Salam kak shida :)

TENTANG PRODUK NI:-
Tudiaaa.. Biasanya produk yg mahal kadang-kadang tak menjadi sbb "atas" kulit masing-masing.. Sekarang ni dh ada produk ni.. Bolehlah try. Hihi. Sbb murah & yg paling penting HALAL :D Satu lagi, yg paling penting jugakk produk ni sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT :D Kalau ada rezeki rase mcm nk try sbb nampak best je ;)

QUESTION:-
1) Kalau umur below 18 boleh ke guna ?

2) Boleh tak kak shida tunjuk TESTIMONI nya ? TQ :)

tenku butang said...

Wahh.. teman suka yg mengeluarkan toksin dalam tubuh tu.. dah lama cari produk untuk buang toksin.. mahal tak?

Haneeza Mohamad said...

first time baca produk, "wooww mcm best jer~ mcm best jer~ nak cubalah.
first persoalan berada di minda " umur berapa dah boleh start consume produk ini ya?"

Kalau nak testimoni, diri ini sanggup jadi testimoni kalau dapat produk ini Free. Hahaha, gurau manja dengan kak Syida. Heee~ kalau ramai dah testimoni produk ini,ramai cakap berkesan dan produk ini meletop letops insyaAllah kita beli ya. :)

Nadia Johari said...

Produk baru ni, bentuknyer sama macam ephyra. Bagus menggunakan satu produk yang mempunyai banyak fungsi, takdela kita membuang masa dengan mengguna bermaca-macam produk. Sebagai pengguna kita kene pandai memilih produk yang dah ada keberkasanannya, takut-takut lain pulak yang jadi.

Solehah Shamsuddin said...

Ohh yang ni macam Ephyra la ye. Tak tahu pula yg Clinicell ni ada minuman supplemen. Kotak Clinicell ni nampak elegen la. Suka sangat2. Kak Shida, nak try ni please...

Noor Aina W Azmi said...

baguslah, ada produk yang bagus di pasaran untuk pelbagai manfaat bagi tubuh kita semua :)

Mona Shafitri said...

Hello para pembaca Blog Dunia Sebenar Shida, Clinicell Oral Skincare sedang mengadakan Promosi Year End Sale sehingga 13 JANUARI 2014! Potongan sebanyak RM20 untuk setiap kotak, Free shaker dan Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Sebarang pertanyaan mengenai produk ClINICELL ORAL SKINCARE, anda boleh ke FACEBOOK FANPAGE CLINICELL di https://www.facebook.com/clinicell.cosmeceutical

Selamat menggunakan CLINICELL ORAL SKINCARE dan rasai kesannya yang sungguh menakjubkan!

Mona Shafitri said...

Hello pembaca Blog Dunia Sebenar Shida! Untuk pengetahuan pembaca blog Dunia Sebenar Shida, kami di CLINICELL sedang mengadakan Promosi YEAR END SALE sehingga 13 JANUARI 2014, potongan sebanyak RM20 untuk setiap kotak, Free shaker dan penghantaran secara percuma untuk keseluruh Malaysia! Sebarang pertanyaan mengenai Promosi dan produk Clinicell Oral Skincare, anda boleh LIKE kami FACEBOOK FANPAGE CLINICELL di https://www.facebook.com/clinicell.cosmeceutical


Selamat menggunakan CLINICELL ORAL SKINCARE dan rasai kesannya yang sungguh menakjubkan!

baby comel said...

Supplement2 sebegin8 mmg penting diambil utk zaman kini. Perubahan cuaca, gaya hidup menyebabkan kita memerlukan makanan tambaham mcmni. Boleh lah mencuba, perisa oren mmg mcm sedap je. Kalau rasa ubat confirm saya xlalu.

Hanya sesuai utk wanita atau lelaki pun boleh jgk ni? Beli secara pukal berbaloi, murah lah sikit

sha dhira said...

Salam Kak Shida.. Produk Baru ya. Sound AWESOME sebab CLINICELL from bahan2 semulajadi and ianya Halal. Kalau ada positif tertimoni, surelah produk ni gempak and sales pun melambung..

aien hermionie said...

wah boleh menanjalkan kulit.. lepas nie gebu sokmo!!

Azhafizah Md Nor said...

belum try ni..ade dapat jugak trial 2 sachet..lepas habis ephyra nak try clinicell

shasha yacob said...

nice entri kak shida, review :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

good review

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

good review