KONTES U-BLOGGER | Dunia sebenar Shida KONTES U-BLOGGER

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 10 December 2013

KONTES U-BLOGGER

Assalamualaikum wbt, peace upon you.


PELANCARAN | KONTES U-BLOGGER | Assalamualaikum, seperti yang di war-warkan sebelum ini, maka hari ini bermulalah Kontes U-Blogger yang bertujuan membuka ruang kepada rakan-rakan Blogger yang sudah mempunyai brand dan service mereka sendiri untuk sama-sama mempromosikan produk dan perkhidmatan mereka.
BANNER U-BLOGGER

Syarat-syarat Penyertaan

1. Mestilah Blogger yang berwarganegara Malaysia.
2. Follow blog www.mawardiyunus.com [klik]
3. Buat entri bertajuk KONTES U-BLOGGER
*sila copy coding berikut dan paste di ruangan HTML
4. Sila backlink banner U-blogger ke entri ini.
5. Jawab 1 soalan berkaitan dengan penaja Kontes U-Blogger dan Tinggalkan URL entry dan jawapan anda ke dalam ruangan komen entri ini. * awas jangan jawab dan letakkan jawapan soalan kontes di dalam entry anda untuk mengelakkan peserta lain "copy & paste".


SOALAN : SIAPAKAH PEMILIK MYWIFE CLOSET?


6. Follow blog, Like fanpage penaja dan Follow Google+ penaja.


Senarai Blog U-Blogger

U-Blogger Mk Syahir ~ fuh.my [klik]
U-Blogger Dik Bee ~ www.dikbee.com [klik]
U-Blogger Hafizzy Aziz ~ www.fizgraphic.com [klik]
U-Blogger Sue Izza ~ myputeri21.blogspot.com [klik]
U-Blogger Qaseh Dalia ~ www.qasehdalia.com [klik]
U-Blogger Nurramizah Fadzil ~ supersihat.com [klik]
U-Blogger Pari Pari Putih ~ www.paripariputih.com [klik]
U-Blogger Marqis Careno ~ marqiscareno.blogspot.com [klik]
U-Blogger Korakora Art ~ korakoraartdesign.blogspot.com [klik]
U-Blogger Zulhilmi Tempoyak ~ www.zulhilmitempoyak.blogspot.com [klik]
dengan kerjasama Kelab Blogger Ben Ashaari [klik]


Senarai Fanpage U-Blogger





14 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

gud luck ye kak shida, ermm macam best je tengok.. hehe
nak join gak la hehe :D

potia casadelarossa said...

salam Sheda.. maaf lama tak singgah sini.. blog tukar template lagi ye? btw selamat ber kontest

Kenit Cinonet said...

all the best shida (^_^)

Maria Firdz said...

good luck kak.. :)

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida..nanti fiza join :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk best ni..good luck dear.

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari kontes yg sama...good luck ye..

ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen simple...boleh la join ye nanti...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/kontes-u-blogger.html

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum, follow sini. Jom join kalau belum join kerana berpeluang memenangi hadiah novel. :)

--> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

JAMIL HASHIM said...

salam kenalan bw dari http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/kontes-u-blogger.html

Mawardi Yunus said...

terima kasih sebab sudi join kontest U- Blogger ni. gud luck ya :)

ros_reeza said...

moga berjaya :)

ayut said...

Moga bjya shida....

Mawardi Yunus said...

saya dh terima . teirma kasih ye :)