Logo dan Sticker Shaklee versi bulat | Dunia sebenar Shida Logo dan Sticker Shaklee versi bulat

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 16 December 2013

Logo dan Sticker Shaklee versi bulat

Assalamualaikum, peace upon you.
Dua-dua pengedar sah shaklee, kalau korang nak order shaklee murah-murah boleh contact no yang tertera tu ok sebut nama shida je Inshaa Allah berganda diskaun dapat heheee.. Sebenarnya bukan shida nak promot barang shaklee ni sebab shida pun tak jual. Cuma nak share dekat korang shida ada design logo dan sticker untuk produk shaklee ni dan ini kali pertama shida mengguna mockup untuk design ok tak?? Biasa dorang lekat atas penutup botol dan ada juga yang buat watermark atau logo. Boleh lah setakat simple-simple shida caj pun tak mahal harga ekonomi orang kata, selain shaklee lain-lain pun boleh PM je :)


18 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

design ni ok kak.. lawa gak AA tgk.. :)
taklama dah boleh buka kedai ni insyallah :)

siti nurafida noh said...

Salam Shida, selain dari bulat. Ada lagi tak design lain?

www.sitinurafidanoh.blogspot.com

Azhafizah Md Nor said...

cantik..bagus sangat gune mock up :)

Maria Firdz said...

cantik design nih.. simple tapi mnarik..

Leeza Dayasari said...

Cantik juga design nie...

tiRia jeZsy said...

Jadi, kalau bisnes sy semakin mengembang nampaknya bolehlah saya order dgn Kak Shida jugak ye.. :)

AINA ZAIRULNIZAM said...

Cantik walaupun simple :D

Sukma Haron said...

cantik designnya.......

zulhilmi tempoyak said...

stiker keta ke ni..?

Cik Nur™ said...

comel !kemas je nampak.. :)

baby comel said...

Semart la shida :)

baby comel said...

Semart la shida :)

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Mimi Azirah said...

cantikkan sticker tuh

azizah :) said...

cantik n kemas je shida..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Nadia Johari said...

RAMAI JUAL SHAKLEE SKARANG