Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 16 December 2013

Logo dan Sticker Shaklee versi bulat

Assalamualaikum, peace upon you.
Dua-dua pengedar sah shaklee, kalau korang nak order shaklee murah-murah boleh contact no yang tertera tu ok sebut nama shida je Inshaa Allah berganda diskaun dapat heheee.. Sebenarnya bukan shida nak promot barang shaklee ni sebab shida pun tak jual. Cuma nak share dekat korang shida ada design logo dan sticker untuk produk shaklee ni dan ini kali pertama shida mengguna mockup untuk design ok tak?? Biasa dorang lekat atas penutup botol dan ada juga yang buat watermark atau logo. Boleh lah setakat simple-simple shida caj pun tak mahal harga ekonomi orang kata, selain shaklee lain-lain pun boleh PM je :)


18 comments:

  1. design ni ok kak.. lawa gak AA tgk.. :)
    taklama dah boleh buka kedai ni insyallah :)

    ReplyDelete
  2. Salam Shida, selain dari bulat. Ada lagi tak design lain?

    www.sitinurafidanoh.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cantik..bagus sangat gune mock up :)

    ReplyDelete
  4. cantik design nih.. simple tapi mnarik..

    ReplyDelete
  5. Jadi, kalau bisnes sy semakin mengembang nampaknya bolehlah saya order dgn Kak Shida jugak ye.. :)

    ReplyDelete
  6. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.