PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI | Dunia sebenar Shida PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 27 December 2013

PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI

Assalammualaikum, peace upon you.
http://syazwani30.blogspot.com/2013/11/percuma-calendar-2014-bergambar-sendiri.html
Rugi siapa yang tak join Contest ni sebab hadiahnya berupa Kalendar bersaiz A3 tau gila besar saiz dia hahaa, biasa shida pegang yang kecil-kecil je kalendar nah kalau dapat kalendar  ni puas hati nak conteng birthday kawan-kawan hehee. So kalau nak join boleh klik banner awesome atas tu ya :) Tamat 31 DIS 2013 dan pengumuman pemenang pada hari jadi shida 5 Januari 2014 waaalaawehhh best kalau menang!!

11 Jari Ohsem:

Solehah Shamsuddin said...

Goodluck kak Shida.

sYiRa LoKMaN said...

good luck !
PENCARIAN BLOGLIST, ADA HADIAH SPECIAL JUGA ^_^
http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html

Cik Nur™ said...

bestnya hadiah..!

Nurul Faiz said...

good luck shida :)

Puan Ezy said...

gud luck shida!

Sukma Haron said...

good luck Shida....

Mia Liana said...

srmoga berjaya.... shida..

Ummimanje said...

Kelam mendung kelam bersenja,
Mega meruah hujan melembang,
Pantai bertasbih dalam irama;
Salam berkunjung salam teruja,
Moga ukhwah akan berkembang,
Bagai selasih terendam lama.

Selamat Tahun Baru dari Kak Ummi.. All the best... ^^

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/12/percuma-kalendar-2014-bergambar-sendiri.html

aisya said...

ini baru best. hehe
all the best :D

aisya said...

ini baru best. hehe
all the best :D

Azhafizah Md Nor said...

cantik calendar tu kan.