Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 27 December 2013

PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI

Assalammualaikum, peace upon you.
http://syazwani30.blogspot.com/2013/11/percuma-calendar-2014-bergambar-sendiri.html
Rugi siapa yang tak join Contest ni sebab hadiahnya berupa Kalendar bersaiz A3 tau gila besar saiz dia hahaa, biasa shida pegang yang kecil-kecil je kalendar nah kalau dapat kalendar  ni puas hati nak conteng birthday kawan-kawan hehee. So kalau nak join boleh klik banner awesome atas tu ya :) Tamat 31 DIS 2013 dan pengumuman pemenang pada hari jadi shida 5 Januari 2014 waaalaawehhh best kalau menang!!

11 comments:

  1. good luck !
    PENCARIAN BLOGLIST, ADA HADIAH SPECIAL JUGA ^_^
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html

    ReplyDelete
  2. Kelam mendung kelam bersenja,
    Mega meruah hujan melembang,
    Pantai bertasbih dalam irama;
    Salam berkunjung salam teruja,
    Moga ukhwah akan berkembang,
    Bagai selasih terendam lama.

    Selamat Tahun Baru dari Kak Ummi.. All the best... ^^

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/12/percuma-kalendar-2014-bergambar-sendiri.html

    ReplyDelete
  3. ini baru best. hehe
    all the best :D

    ReplyDelete
  4. ini baru best. hehe
    all the best :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.