PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI | Dunia sebenar Shida PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 27 December 2013

PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI

Assalammualaikum, peace upon you.
http://syazwani30.blogspot.com/2013/11/percuma-calendar-2014-bergambar-sendiri.html
Rugi siapa yang tak join Contest ni sebab hadiahnya berupa Kalendar bersaiz A3 tau gila besar saiz dia hahaa, biasa shida pegang yang kecil-kecil je kalendar nah kalau dapat kalendar  ni puas hati nak conteng birthday kawan-kawan hehee. So kalau nak join boleh klik banner awesome atas tu ya :) Tamat 31 DIS 2013 dan pengumuman pemenang pada hari jadi shida 5 Januari 2014 waaalaawehhh best kalau menang!!

11 Jari Ohsem:

Solehah Shamsuddin said...

Goodluck kak Shida.

Syira Lokman said...

good luck !
PENCARIAN BLOGLIST, ADA HADIAH SPECIAL JUGA ^_^
http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html

Miss N™ said...

bestnya hadiah..!

Dingdang said...

good luck shida :)

ezy.xixii said...

gud luck shida!

Sukma said...

good luck Shida....

Mia Liana said...

srmoga berjaya.... shida..

Ummimanje said...

Kelam mendung kelam bersenja,
Mega meruah hujan melembang,
Pantai bertasbih dalam irama;
Salam berkunjung salam teruja,
Moga ukhwah akan berkembang,
Bagai selasih terendam lama.

Selamat Tahun Baru dari Kak Ummi.. All the best... ^^

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/12/percuma-kalendar-2014-bergambar-sendiri.html

Unknown said...

ini baru best. hehe
all the best :D

Unknown said...

ini baru best. hehe
all the best :D

Azhafizah MN said...

cantik calendar tu kan.