Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 14 December 2013

Top Komen November dan December 2013

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasanya dah lama tak update Top Komen Bulanan blog kesayangan shida ni :) Alhamdulillah walaupun blog shida ni pernah kesunyian dalam beberapa hari tapi masih ada yang sudi datang membaca dan komen-komen blog picisan ni. Terima kasih sangat-sangat ya korang terharu shida! so sebagai penghargaan shida nak beri hadiah berupa Bookmark Calendar 2014 Limited Edition ni kepada yang tersenarai dalam JARI OHSEM! jadi untuk memudahkan kerja korang komen je NAMA + ALAMAT korang dekat komen ni! shida tak akan publish janji ok :)
Bagi yang tersenarai juga shida akan beri Name Card/ Card Blogger shida tiap satu. Terima kasih dan Tahniah! nak beri kepada semua tak termampu rasanya just terima kasih shida ucapkan kepada yang datang atau pernah datang. Inshaa Allah jika nama korang naik dalam TOP KOMEN shida nanti ada lah habuannya :) itu kena tunggu untuk tahun depan 2014 lah ok semua? so jangan lupa tinggalkan 1 komen dan 1 nama dan alamat korang ok :) tanpa korang tak kemana blog shida ni. Cuma berharap korang dapat support terus Blog Biru Dunia sebenar Shida ni.


31 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Tak sangka nur tersenarai lagi...apapun tahniah buat semua, dan terima kaseh juga buat shida.. :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. eh..akak ada tersenarai..alhamdulillah...dah lam sebenarnya tak masuk blog shida nie...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH KEPADA SEMUA YG TERSENARAI... :)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Yes, tersenarai ;) hee. Tahniah buat yang tersenarai jugak ^_^

    ReplyDelete
  13. Wahhh.. tahniah-tahniah.. mmg ohsem jari-jari mereka ni :D

    ReplyDelete
  14. waaaa.bestnya mereka..dpt bookmark.hihi

    ReplyDelete
  15. Wah..tahniah buat mereka yg rajin komen...

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. wahh bestnye ada hadiah jugak ni :) thank you shida!

    ReplyDelete
  18. Eh2, da nama solehah dlm ni la. Alahai, xsgka lak akak nk bg gift kt kami2 ni. Tq akak :)

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  20. wah.. Tahniah buat mereka.Jari mereka memang ohsem! :)

    ReplyDelete
  21. wahhh wahhhh.. tahniah bg yg tersenarai!.... heeeeeeeeee

    ReplyDelete
  22. RASANYER LAMA TAK KOMEN KAT SINI..HEHEHE

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.