Top Komen November dan December 2013 | Dunia sebenar Shida Top Komen November dan December 2013

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 14 December 2013

Top Komen November dan December 2013

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasanya dah lama tak update Top Komen Bulanan blog kesayangan shida ni :) Alhamdulillah walaupun blog shida ni pernah kesunyian dalam beberapa hari tapi masih ada yang sudi datang membaca dan komen-komen blog picisan ni. Terima kasih sangat-sangat ya korang terharu shida! so sebagai penghargaan shida nak beri hadiah berupa Bookmark Calendar 2014 Limited Edition ni kepada yang tersenarai dalam JARI OHSEM! jadi untuk memudahkan kerja korang komen je NAMA + ALAMAT korang dekat komen ni! shida tak akan publish janji ok :)
Bagi yang tersenarai juga shida akan beri Name Card/ Card Blogger shida tiap satu. Terima kasih dan Tahniah! nak beri kepada semua tak termampu rasanya just terima kasih shida ucapkan kepada yang datang atau pernah datang. Inshaa Allah jika nama korang naik dalam TOP KOMEN shida nanti ada lah habuannya :) itu kena tunggu untuk tahun depan 2014 lah ok semua? so jangan lupa tinggalkan 1 komen dan 1 nama dan alamat korang ok :) tanpa korang tak kemana blog shida ni. Cuma berharap korang dapat support terus Blog Biru Dunia sebenar Shida ni.


31 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

wow...ramainya hehe

ANa Ahmad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Nur™ said...

Tak sangka nur tersenarai lagi...apapun tahniah buat semua, dan terima kaseh juga buat shida.. :)

Cik Nur™ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nurul Faiz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kisah Si Dairy said...

eh..akak ada tersenarai..alhamdulillah...dah lam sebenarnya tak masuk blog shida nie...

Puan Ezy said...

tahniah kpde mereka sume..
=)

Sukma Haron said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sYiRa LoKMaN said...

nak jugaaaa

Maria Firdz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Maria Firdz said...

TAHNIAH KEPADA SEMUA YG TERSENARAI... :)

azizah :) said...

yeyyy jijah ada... tq shida

azizah :) said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Marou Apple Hijau said...

tahniah... kena usaha lagi ni

Azwar Syuhada said...

tahniah buat mereka.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Eh2.. yui ada.. hihi..

nuyui a.k.a miss YUI said...

Eh2 yui tersenarai.. Alhamdulillah. .

nuyui a.k.a miss YUI said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sally Yatiey said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sally Yatiey said...

Yes, tersenarai ;) hee. Tahniah buat yang tersenarai jugak ^_^

Hana Jalil said...

Wahhh.. tahniah-tahniah.. mmg ohsem jari-jari mereka ni :D

ima salsuzaima said...

waaaa.bestnya mereka..dpt bookmark.hihi

hanisah mat azit said...

Tahniah pada semua pemenang....

AhkakGojes said...

Wah..tahniah buat mereka yg rajin komen...

Normi Nieza said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Azhafizah Md Nor said...

wahh bestnye ada hadiah jugak ni :) thank you shida!

Solehah Shamsuddin said...

Eh2, da nama solehah dlm ni la. Alahai, xsgka lak akak nk bg gift kt kami2 ni. Tq akak :)

Solehah Shamsuddin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
HAJAR said...

wah.. Tahniah buat mereka.Jari mereka memang ohsem! :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh wahhhh.. tahniah bg yg tersenarai!.... heeeeeeeeee

Nadia Johari said...

RASANYER LAMA TAK KOMEN KAT SINI..HEHEHE