Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 17 December 2013

Wish Yang Terakhir "Happy Birthday Fizgraphic a.k.a Hafizzy Aziz" 16 Dec 2013

Assalamualaikum, peace upon you.
Bila tengok header semua pakat duk angguk-angguk kepala bukan apa, semua tahu ni blog siapa kan hehee, siapa lagi empunya blog ni kalau tak lain tak bukan Blogger No.1 dalam hati para blogger lain Blogger Fizgraphic.com atau Apit nama samaran dia. eh!! cam pelik je Blogger No.1 dalam hati para blogger lain. hahaa tibai jer lah!! apit lah ni dia pi update status baik punya. Langsung kremmm ayat aku tau!! hahaaa! btw apit ni shida betul-betul seluuutt dengan dia. Bukan apa dari shida kenal dia seawal 2011 kalau tak silap sampai laaa ni banyak tau perubahan yang dia dah buat. Masa shida kenal dia dulu apit ni biasa ja! orang kata macam newbie lah! tapi sikap dia yang shida tak boleh lupa sampai laa ni, dia ni jenis tak lupa kawan tau. Dah femes sampai sekarang pun dia tak sombong dengan shida. Shida tumpang sekaki dia dah femes heheee :3 Apit sorry entri kali sangat-sangat simple sebab shida dah ready hat lain nak bagi hang!! tunggu naaaa hehee :D apa-apa pun apit shida doakan semoga maju jaya, murah rezeki selalu dan jangan lupa kenduri jemput!! tu yang penting sangat-sangat kalau tak merajuk setahun!! hehee :) lama dah berkawan kita belum ketemu lagi kan fiza uzu hehee :D Inshaa Allah dunia ni kecik ja tak ada aral melintang ketemu lah kita :)
Happy Belated Birthday Apit > macam biasalah shida memang suka wish paling last sekali tapi semalam dah terwish awal hahaaa!! dah tak suspen pi habaq kat semua orang :p :3


11 comments:

  1. wahh... so sweet kak shida wish dekat bro apit.. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. Happy Bornday untuk budak yang kononnya sweet 18 tu kan..hopefully dapat jumpe apit and shida this weekend :)

    ReplyDelete
  3. Slmt hari jadi apit.... moga beliau terus bahagia dan murah rezeki :)

    ReplyDelete
  4. haha..ade bace pasal post apit tu dekat fb tdi..tergelak sekejap bace

    ReplyDelete
  5. wah..si apit tu dah tau shida orang yg last wish..

    ReplyDelete
  6. hehe.. sy pun baru kenal dia ni.. dah la org senegeri plak kan... tu yg senang masyuk tu... hehe.. walaupun xpnh face to face, tapi apit ni adik2 je bg sy dan suami dan sng dan peramah orgnya....

    ReplyDelete
  7. memang apit n shida ni tak sombong orangnya even popular :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.