Wednesday, 11 December 2013

Wordless Wednesday | Ustaz Mohd Kazim Elias

Assalamualaikum wbt, peace upon you.
betul ke tidak katanya?? :)


13 comments:

  1. betul kata ustaz...soal anak pun, kalau boleh jgnlah tnya..sian mana2 pasangan yg belum ada ank...

    ReplyDelete
  2. yerp..sentiasa doakan kawan² yang belum berkahwin moga² dipercepatkan dalam urusan perkhawinan:)

    ReplyDelete
  3. betul tu, sesetengah masyarakat kalau di tanya bila nak kawen, diorang akan sensitif sikit bab-bab ni huhu..

    ReplyDelete
  4. betul sis..
    setengah org sensitive bende2 cmni..ramai je member yang sampai boikot wedding kwn lain sebab segan..nanti org mesti tanya

    "kau bila lagi?"

    ReplyDelete
  5. betul la tu... sbb jodoh tu rhsia Allah... kita pun x tau nk jwb bila..

    ReplyDelete
  6. yup, betul tu.. lebih baik dielakkan daripada bertanyakan soalan-soalan berbentuk sedemikian..

    ReplyDelete
  7. sy pon setuju. belum ada jodoh lagi nak buat macam mana kan. apa pon, ustaz ni memang kelakar. suka tengok dia komen dalam Mimbar Pencetus Ummah.

    ReplyDelete
  8. BETUL TU..JANGAN PATAHKAN SEMANGAT ORANG YANG TAK KETEMU JODOH LAGI

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.