Dunia sebenar Shida: April 2013

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 30 April 2013

Hadiah dari Blogger Dysha Sahhir | Top Komen March

  Assalamualaikum, peace upon you.
 
Teruja sangat-sangat dapat Hadiah lagi dari Blogger Dysha sahhir ni, baru-baru ni shida dapat button badge and now hadiah top komen march pula. Terima kasih sangat-sangat dysha untuk hadiah ini :) lebih 30 hadiah shida dapat selama 2++ tahun shida berbloging. Belum campur hadiah doodle, sijil dan lain-lain. Rasa bersyukur shida diciptakan menjadi seorang blogger. Bukan lah blogger semata-mata tapi blogger yang membawa banyak perkara-perkara penting kepada umum. Terima sekali lagi, jom terjah blog comel dysha yang juga seorang pakar doodle yang teramat comel!! geram shida!!



Monday, 29 April 2013

HUSNA 2ND BEZDAY GIVEAWAY

  Assalamualaikum, peace upon you.
Happy Birthday Husna Yang Ke 2 tahun

Gambar di atas tu diantara gambar-gambar yang paling cute shida rasa, tapi semuanya cute habiss sebenarnya nak buat semua tak cukup page so shida pilih 4 yang paling comel, clever, pretty dan sweet :) Happy Birthday Husna sayang :) Nanti cakap kat mama nak hadiah yang paling besaaarr sekali tau. Kak Yana tolong baca kan untuk husna tau wajib hehee! Bagi yang nak join Giveaway ini masih sempat klik banner! Pelbagai hadiah menanti (barangan baby & lain-lain) 30.4.2013 tamat!


parahh shida dah jadi GILA!! sebab jadi BLOGGER!! tak boleh jadi ni!!

  Assalamualaikum, peace upon you.
shida bukan gila kan FL tapi dia memang cantik :)
Sebenarnya nak shared beberapa sebab Blogger Jadi Gila, Gila apa? meh meh baca bawah ni :)
  1. Gila Ping - Asyikkkk ping je sana sini.
  2. Gila Trafik - Kejar trafik sana-sini, suruh orang jenguk blog.
  3. Gila Update - Setiap sejam ada entri baru.
  4. Gila Layout - Cukup sebulan atau seminggu tukar layout baru.
  5. Gila Widget - Blog penuh dengan widget dan gadget.
  6. Gila Kontest - Entri 90 peratus adalah benda ni je.
  7. Gila Giveaway - Sarat blog dengan pelbagai giveaway.
  8. Gila Blogwalking - Blog pun jadi bersawang dah.
  9. Gila Duit - Penuh iklan dalam blog.
  10. Gila Copy-Paste - Sikit-skit nak copy-paste ... erkk.
  11. Gila Komen - Merata-rata tinggalkan komen.
  12. Gila SEO - Buat entri penuh kata kunci nak tarik trafik dari enjin carian.
  13. Gila Follower - I follow U once, U follow me twice.
sumber : Bro Hasrul Hassan :)


Sunday, 28 April 2013

Doodle cute dari Blogger Fizgraphic.com

  Assalamualaikum, peace upon you.
Terima kasih sangat-sangat buat apit atau fizgraphic.com sebab beri shida free doodle comel ni siap letak warna fav. lagi, itu lagi shida terharu hehee.. Actually doodle untuk segmen, disebabkan shida tak sempat nak join sebab terlalu pantas segemn tu tutup shida apa lagi! merajuklah! ececeh, tak lah bukan merajuk! mengada sangat haihh~! shida cuma cakap "alaa tak sempat lagi nak join! almaklumlah kita ni sibuk selalu buka blog time tengah malam je!" tahu-tahu esoknya apit PM dan bagi doodle superb cute ni kat shida, dah la shida memang suka doodle ni comel kan? tapi terima kasih juga kat adik manis tu sebab tolong mengadu dekat apit kalau tak apit tak bagi kot hahaaa :p

shida siap-siap buat watermark sebelum upload sebab nanti kalau muncul dekat google image dorang tak boleh  jadi kucing jahat, ini doodle shida tau ^_^


Saturday, 27 April 2013

Bubbly & Associates Giveaway

  Assalamualaikum, peace upon you.


SYARAT2 PENYERTAAN

1) Follow Blog Farah's Bubblynotes

2) Follow Blog Sponsors:

3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:


(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)

4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway

5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "

Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana

6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...

7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI
shida tag Azhafizah.com

8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...

Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI

kenapa conteng dinding sayang :)

  Assalamualaikum, peace upon you
Hairan shida selama duduk rumah tak pernah anak buah shida yang sorang ni buat perangai conteng dinding, hari ni pecah rekod dia conteng juga dinding. Semalam nak jadi cerita kami adik beradik dengan anak buah yang lain duduk ramai-ramai kat sofa kami gabungkan sofa 3 dengan sofa 2 duduk ramai-ramai dalam tu tengok tv cerita best semalam resident evil dengan cerita hantu. Elok anak buah shida yang sorang lagi ni nak duduk dah tak ada space..kesian pula dia siap kena bahan lagi hahaaa..adik-adik shida memang suka mengusik dorang. Dia pun merajuk see baru 5tahun dah pandai merajuk bagai, terasa la kot. Dia duduk dalam bilik shida sorang-sorang ralek selak-selak buku princess dia, dah lama tu tengok dia senyap je dan rupa-rupanya dia tertidur tengok dinding.. tu diaaaa dia dah conteng. Dia pandai pula conteng dinding side katil adik shida tidur hahaaa.. pagi tadi tanya dia tak mengaku hehee.. rasa nak tergelak tengok perangai dia. Habis tiga-tiga anak buah shida pandai conteng dinding pening dah kepala umi (nenek a.k.a mak shida) dorang heheee :)



April edition Giveaway by dysha sahhir

  Assalammualaikum, peace upon you.
jom join closed 30 apr 2013 hurryup!!



Friday, 26 April 2013

Hadiah Button Badge dari Blogger Ejulz

  Assalamualaikum, peace upon you.
Hadiah Button Badge ni shida dapat dari Blogger Ejulz, Thanks kepada ejulz untuk hadiah ini. Yup! dapat hadiah mestilah sebab menang bukan bagi saja-saja kan :) Segmen Ucapan Hari Lahir Buat siGula kalau korang masih ingat penyertaan shida masa tu. Wahh! moga murah rezeki ya ejulz dan bahagia bersama siGula yang manis tu hehee :) Jom terjah Blogger Ejulz!


Santai Jumaat : Lelaki Kena Sabar Kata Ustaz Don Daniyal

  Assalamualaikum, peace upon you.
petikan dari twitter Ustaz Don Daniyal, betul ke para wanita? :)


Thursday, 25 April 2013

Alhamdulillah masih lagi bernafas untuk hari ini :)

  Assalamualaikum, peace upon you.
spontaneous thursday


Hadiah dari GA Emas Putih | Thanks Blogger Aisyah Humaira

  Assalamualaikum, peace upon you.
Macam tak sangka dapat pula hadiah menang dari GA Emas Putih thanks dear! dan thanks juga pada blogger Aisyah Humaira selaku sponsor untuk GA Emas Putih, dapat shawl serba Pink ni tersenyum shida sebab tengah fikir nak pakai waktu bila pula, lagi-lagi shida bukan si pemakai shawl, shida pakai tudung syria tapi tak ada masalah mana tahu nak berubah angin kan :) boleh mencuba sesuatu yang baru. Siap dapat Name Card lagi cantik :) Jom terjah Blogger Aisyah Humaira ni :)



Wednesday, 24 April 2013

Wordless Wednesday | Bear Rilakkuma

  Assalamualaikum, peace upon you.
comel tak??


Wordless Wednesday | Lego Art Awosome!

  Assalammualaikum, peace upon you.

Tuesday, 23 April 2013

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2

  Assalamualaikum, peace upon you.
Topup RM5 x 5 topup
Jika melebihi 100+ penyertaan, akan ada hadiah misteri untuk Top Referral
Segmen akan tutup pada jam 11:59 malam/24 April 2013
 
 

Sepantas Kilat Nuffnang selesaikan masalah

  Assalamualaikum, peace upon you
Terima Kasih Nuffnang sekali membuatkan shida rasa susah untuk berlaku curang dengan Nuffnang, semalam nuffnang shida problem, hari ni shida buka akaun dengan niat Nuffnang dah sembuh! ya! memang dah pulih seperti biasa earning juga sudah dikembalikan, now lepas ni shida rasa serik untuk tambah delete blog lagi. Kena pastikan betul-betul nak tambah tak nak tukar-tukar url lagi baru shida tambah. Happy rasa tengok Nuffnang sekarang :) Terima kasih Nuffnang! love ketat-ketat!


Punca Nuffnang shida bermasalah

  Assalammualaikum, peace upon you.
Baru-baru ni shida ada kecoh sikit kan tentang Nuffnang shida bermsalah, now dia bermasalah lagi, masalah yang sama dia tukar status dan potong earning shida. So shida seperti biasa cepat-cepat hantar ticket, tadi pihak Nuffnang dah reply now jawapannya disebabkan blogshop shida! Yup shida ada buat blogshop sendiri-sendiri just untuk buat jual-jual barang esklusif shida dan buat servis printing. Cuma sebelum tu shida letak url lain then shida tambah dalam Nuffnang. Tiba-tiba dapat idea baru shida tukar url lain pula. Then shida delete yang sebelum ni tambah pula yang baru. So tempoh proses membuang blog lama lebih kurang 4 ke 5 hari baru clear that why lah shida punya Nuffnang sudah bertukar status disebabkan dorang tak boleh detect dalam tempoh shida dah delete url yang lama tu.

Now part status shida dah faham sekarang, cuma part dia potong earning shida masih belum selesai shida tak tahu pula apa punca sebenar. Ticket pun dah dihantar cuma tunggu dorang reply saja. Kalau nak ikut logik memang tak ada kena mengena pun sebab CPUV shida dari blog personal bukan blogshop shida. itu yang pening sikit tu. Esok dengan harapan dorang dah kembali semuanya seperti biasa. Earning tu dorang kacau sampai tinggal half saja! sedih shida tengok huhuhu :(


Monday, 22 April 2013

Mini GA 2

  Assalammualaikum, peace upon you.
First time join GA dari Kak Syiela, wahh sejak-sejak aktif dalam dunia bisness online dah semakin sibuk shida nampak akak sekarang, semoga berjaya tau kak dalam dunia bisness online ni. Teringin nak guna Bedak Arab tu! macam superb tu yang join GA akak, tapi menang tak menang belakang kira yang penting support! Good Luck semua peserta, kalau nak join boleh tekan banner atas yang cunn habiss tu! sempat lagi tarikh tutup 27 apr 2013 pakat join semua!!


Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

  Assalammualaikum, peace upon you.
Seperti biasa ini bukan segmen, cuma satu aktiviti hanya untuk kita-kita je. Mungkin ramai blogger yang nak tahu tentang shida atau blog dan tak kisahlah mengenai apa-apa, shida jawab dari segi apa saja soalan diajukan tapi biarlah yang logik sikit eh :) jangan lah tanya "macam mana nak jaga pokok rambutan sampai berbuah" contohlah ok hehee. Inshaa allah shida bersedia untuk jawab semua soalan yang diajukan. Bagi soalan yang shida perlu mengulas lebih panjang shida akan buat dan jawab dalam entri. So selamat bertanya kepada shida, tak perlu buat entri just leave ur comment ok :)



Sunday, 21 April 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

  Assalammualaikum, peace upon you.
Tarikh tutup : 25/04/2013 nak join masih sempat ada masa beberapa hari lagi :)


Blogger Cantik senang 'up' kerana paras rupa nak dibandingkan dengan pengisian blog

  Assalammualaikum, peace upon you.
Shida terpanggil untuk mengulas tentang isu yang diajukan oleh blogger Aku Penghibur. Tak dinafikan sekarang dah banyak blogger-blogger baru yang tumbuh bagaikan cendawan yang subur bak kata blogger zaki, blogger-blogger dalam malaysia ni pun ada pelbagai jenis, pelbagai caracter, terutamanya blogger wanita. Shida tak nafikan juga blogger cantik (perempuan) memang senang up kerana paras rupa, tetapi itu cuma subjektif, terpulang juga kepada penerimaan pembaca kepada blogger cantik tersebut. Kadang-kala cantik saja tapi tak pandai nak ambil hati pembaca pun susah juga. Sebenarnya bergantung, ada juga blogger cantik tapi ada yang tak berkenan juga kan dan ada pula blogger yang tidak menonjolkan paras rupa juga boleh menarik minat pembaca dan menjadikan blog mesra pembaca. 
Blogger Cantik senang 'up' kerana paras rupa nak dibandingkan dengan pengisian blog, shida memang setuju sebab memang dah nampak depan mata dah banyak blogger-blogger baru, terutama gadis-gadis atau remaja kini yang cantik-cantik dan terus melabelkan blog mereka femes. Dah banyak shida tengok, tapi terpulang kepada pembaca itu sendirilah sebab tanpa pembaca blog juga tak ada maknanya. Selera pembaca kita dimalaysia ni pelbagai, ada yang suka baca blog kerana blogger tersebut cantik, blog cantik, ada juga kerana sukakan tutorial, freebies, doodle, isu-isu yang dikongsikan atau penceritaan setiap dalam entri. Memang banyak tunggak blog utama dilabelkan kerana CANTIK benda ni memang tak boleh dinafikan lagi. Cuma untuk terus maju dalam dunia bloging ni bukan sahaja paras rupa tapi pengisian blog yang paling utama. Kalau dapat seimbangkan kedua-duanya lagi bagus, baru betul-betul cantik! jadilah blog yang mesra pembaca. bagaimana nak tahu blog mesra pembaca? shida akan cerita sambungan dalam entri lain. terima kasih semua :)


Saturday, 20 April 2013

Hadiah Bookmark dari Blogger Cci | Top Comment March 2013

  Assalammualaikum, peace upon you.
Terima Kasih tak terhingga sekali lagi kepada Blogger Ccicutedollylicious di atas pemberian hadiah bookmark yang awesome ni! Hadiah bersempena Top Komen March. Shida suka actually blog kak cci ni penuh dengan doodle-doodle cutes! geram tau tengok dengan benda-benda yang comel-comel ni. Selalu teringin nak buat tapi kena ada sifu dekat sebelah baru boleh kot hehee.. Terima kasih ye kak seronoknya rasa dapat barangan comel-comel dari Ccicutedollylicious ni!


shida ni orangnya jenis macam mana ya?

  Assalammualaikum, peace upon you.
Tak terlintas langsung dalam fikiran shida ada juga orang nak tahu tentang caracter shida ni. Ok shida berterus terang lah! shida ni seorang yang peramah dan tegas tapi bertempat lah! seorang yang senang didekati, jika yang baru kenal shida mungkin boleh perasan perkara ni. seorang yang ceria kalau boleh sentiasa gelak sepanjang perbualan, tak percaya boleh tanya blogger aida ^_^ kelakar tu boleh lah tapi tengok pada situasi dan orang yang shida tengah sembang tu. Kalau dia sekepala sama macam shida, macam si Aida tu memang ngam sangat lah dengan shida tau! Kebanyakan orang yang tak kenal shida atau tak cuba nak kenal shida ni mungkin kali pertama tengok akan rasa shida seorang yang SOMBONG tapi sebenarnya disebaliknya. Shida boleh bergaul dengan sesiapa pun tak kira muda tua atau budak-budak semua shida boleh bergaul. So sesiapa yang nak berkenalan dialu-alukan lah tapi kalau nak minta no.hp memang tak lah hahaaa :p Thanks Aida!

SEDIKIT TENTANG SHIDA (BIODATA)
Nama Penuh : Noor Rasidah Bt Radzuan
Nama Samaran : Shida Radzuan
Umur : 26 tahun (2013)
Tarikh Lahir : 5 Jan 1987
Asal : Taiping, Perak
Warna Kegemaran : Biru dan Putih
Status : Bekerja
Email : admin@duniashida.com
Blog : www.duniashida.com
Tarikh Mula Berblog : 19 july 2010 


Friday, 19 April 2013

Family shida tahu ke shida berblog? pendapatan bloging?

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hai semua, hari ni Shida cuti sempena Hari Keputeraan Sultan Perak, dapat lah shida update blog dan blogwalking mana-mana blog yang tertinggal. So hari ni shida nak sambung lagi menjawab soalan dari sesi soal jawab yang lepas, masih belum habis lagi. Soalan datangnya dari Puan Azizah, thanks jiejah sahabatku sudi bertanyakan soalan ini dan kali ni shida memilih untuk menjawab didalam entri boleh cerita lebih meluas tentang soalan yang diajukan. Shida berblog ni tak da siapa yang tak tahu, semua tahu dan percaya yang shida adalah seorang part time blogger. Sebelum ni shida pernah menjadi DJ Radio Online di sebuah stesen radio online yang bagi shida sangat happening masa tu, pun family tahu juga ini kan pula bloging yang hampir 3 tahun shida berkecimpung. Memang seronok macam-macam gelaran dorang panggil shida alahaiii.. shida pula dengar hari-hari naik rimas heheee..

kadang-kala tu family shida selalu bergurau dan mengusik, kalau ada surat atau pos laju datang mesti dorang kata "ha! ni mesti untuk blogger shida dunia biru" ok fine! dorang tahu juga blog shida warna biru heheee. Dorang tahu juga shida suka warna biru kalau dilihat dari segi barang-barang yang shida ada, set cadar katil dan pakaian everything biru ok. Jadi kesimpulannya dekat sini memang family shida tahu siapa shida dalam alam maya ni :) cuma shida tak sure sama ada dorang ada buka-buka baca tak blog shida tu hehee :p Kalau part pendapatan bloging tu of course shida akan tunjuk kat dorang betapa beruntungnya menjadi blogger dan menjadi blogger bukan perkara yang sia-sia. Mak juga dah nampak hasil bloging shida yang terkini dalam tempoh 3 bulan shida dapat RM400 dari advertorial dan dari Exabytes RM50, itu pendapatan terkini shida dapat untuk tahun 2013 ini. So mak memang banggalah shida boleh cari side income sendiri kan. Paling seronok tiap kali dapat duit bloging lebih-lebih tu shida belanja family makan :) Kebiasaan macam tu jela selain beli hadiah dan beri kepada pembaca setia shida :)

 

10 blogger bertuah cabutan dari shida, tahniah! | Blog 1000 Post

  Assalammualaikum, peace upon you.
1. Blogger Pertama Yang Komen Entri :
masa komen tepat jam 12am 17.4.2013 (1)

2. Blogger Terakhir Komen Entri :
masa komen 5.43pm 17.4.2013 (57)

Blogger-blogger cabutan dari shida sendiri :

bagi 10 blogger bertuah di atas tahniah!! tahniah!! korang diminta memberi detail (nama+alamat+no.tel+url blog) kepada shida ASAP ke email ini : admin@duniashida.com  Tahniah bagi yang bertuah yang lain-lain tu terima kasih kerana turut serta, inshaa allah ada rezeki shida boleh beri lagi hadiah yang lebih banyak, just doa-doakan lah shida selalu dilimpahkan rezeki melimpah ruah :) AMIN~


Thursday, 18 April 2013

CPUV atau BE ke 41 dari Nuffnang | Project Breeze Pop Pop

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, korang ingat lagi tak 2 hari lepas Nuffnang shida bermasalah? serius geram juga lah, status berubah dan earning BE dorang tarik. Mengamuk jugalah shida! shida terus hantar tiket dekat nuffnang dan tak sampai 24jam dorang dah reply. Selepas 24jam dorang dah betulkan semula siap tambah $$ dekat BE shida tu. Terima Kasih tak terhingga pada Nuffnang. CPUV atau BE ke 41 dari Nuffnang muncul selepas masalah tu selesai. Shida dapat BE dari iklan Project Breeze Pop Pop yang bertarikh 8 Apr 2013 tapi baru sekarang dapat. Sistem Nuffnang mungkin masih tergendala. Hope BE kali ni kekal lama macam BE Digi Internet IFA shida tu. Genap hari ni dah sebulan dia running. Thanks Nuffnang :) Nak belajar Nuffnang? klik sini!


Surat Biru dari Blogger Caliph | Hadiah RM10.00 Voucher

  Assalammualaikum, peace upon you.
Selama shida bloging kan ini hadiah pertama shida dapat dari blogger lelaki tanpa join mana-mana aktiviti dalam dunia bloging ni. Thanks tak terhingga kepada Blogger Caliph sebab beri shida Voucher RM10.00 dan boleh ditebus tempat-tempat yang tertera dalam gambar diatas ni. Happy shida terima surat biru dari liph ni. Terima kasih banyak-banyak liph sudi belanja shida ni. Even belum lagi berjumpa dengan blogger liph ni dia baik juga dengan shida, saling bertukar pendapat dan yang paling best walau dia lelaki lebih tua beberapa tahun, shida senang bergaul dengan dia, macam member-member sebaya. Actually dah lama sangat kenal blogger liph ni. Sejak berbloging hampir 3 tahun ni blogger caliph antara blogger paling lama shida kenal dalam dunia bloging ni. Kepada liph thanks again dan shida doakan liph cepat-cepat dapat jodoh yang dicari seperti heliza helmi hehee. dan berjaya dalam kehidupan dan dunia bloging ni, Jom terjah blog dia!


Wednesday, 17 April 2013

Wordless Wednesday | Blog 1000 Posts

  Assalammualaikum, peace upon you.



Tuesday, 16 April 2013

Tutorial : Cara copy dan paste koding dalam HTML (new post)

  Assalammualaikum, peace upon you.

korang klik HTML, lepas tu paste koding tu, klik semula compose sebelah HTML tu then tengok jika tak ada sebarang masalah dah boleh save dan Publish.
biasanya kegunaan ini untuk blogger yang buat segmen yang meminta copy dan paste entri segmen atau aktiviti yang dianjurkan selain GA atau Contest. Kemudahn untuk para peserta yang join. Kadang kala ada entri segmen atau aktiviti yang meleret panjangnya syarat atau link-link para sponsors so kemudahan ini sesuai untuk digunakan. Credit untuk blogger Mialiana


Tutorial : Cara nak buat watermark menggunakan paint dalam komputer

  Assalammualaikum, peace upon you.
contoh shida menggunakan gambar diatas ni dan follow step seterusnya

click untuk tumbesaran pembelajaran ^_^
double click pada gambar yang korang nak buat watermark tu, click kanan > open with > paint

click A untuk insert text/word

lepas tu insert text korang tu then drag bahagian mana korang letak, lepas tu boleh pilih warna dan font juga. Dah selesai boleh save :)


taraaa..dah siap kan! walaupun simple tapi masih ber'watermark' gambar korang, disebabkan ramai blogger yang tak tahu nak nak letak gambar watermark pada gambar, ada yang tak tahu nak guna PS lah, photoscape lah kan. Ini cara paling mudah untuk buat watermark menggunakan paint dalam komputer korang.

selamat mencuba ok ^_^


Kesetiaan pengguna sentiasa diutamakan, terima kasih Nuffnang! love Nuffnang!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, Nuffnang sudah pun kembalikan status sebenar dan earning BE yang telah hilang tu, siap tambahan RM1++ lagi. Bersyukur sangat-sangat kesetiaan ini masih dihargai. Kemungkinan ada kesilapan bahagian teknikal yang sering berlaku sekali sekala tu dorang nak upgrade apa-apa dalam akaun nuffnang tersebut. Semalam sebaik saja shida tengok nuffnang shida bermasalah, terus shida hantar ticket bertanya kepada mereka. tak sampai 24 jam juga dorang dah balas ticket tersebut. Seperti yang dijanjikan dalam tempoh 24 jam juga mereka berusaha untuk selesaikan masalah yang shida hadapi. Tadi pagi sebelum pergi driving class shida semak akaun masih sama. Balik dari driving class tadi alhamdulillah semua go back to normal. Terima kasih Nuffnang sekali lagi dengan perasaan yang gembira terus update survey dengan harapan nak CPUV lagi hehee :p Cara nak update survey dan hantar ticket boleh rujuk sini :)