Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 17 January 2014

Adoiiii membazir sudahhh!! rasa malu dan tak pernah dibuat orang!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Nak dijadikan cerita 3hari yang lepas, shida terima satu barang dari pos laju, apa yang menghairankan shida kan tulisan pada slip pos laju dan kotak yang shida terima tu macam kenal jer! macam comel jer tulisan tu kan! haaahaaa.. mula rasa nak gelak besar pun ada tau korang! sebenarnya barang ni shida nak pos dekat Ibu Lala a.k.a Puan Cik Ana sebab dia menang lucky draw komen entri produk yang shida review tu. Hadiah yang Ibu Lala dapat adalah Bag Travel telekung dari MEDAN. Sebenarnya shida tak syak lagi barang tu shida punya tau, buka-buka aikk!! kenapa ada hadiah bag ni dengan namecard shida? bila tengok resit tu betul-betul shida salah tulis hahahaaaa adoiii!! membazir sudah duit pos laju hantar balik ke shida sebabnya kan korang......
Bahagian penerima shida letak detail shida bahagian pengirim shida letak detail Ibu Lala hahaaa rasa nak pitam gelak sampai mak adik-adik join sekali gelak :D rasa macam tak pernah dibuat orang!! firstime shida buat perangai pelik macam ni tau! nasib abang poslaju tu buat tak endah je sebab dia tak tau pun tuan yang terima tu adalah pengirimnya hahaaaa...  rasanya pengalaman tak dapat dilupakan awal-awal tahun dah ada memori gila-gila punya! patut macam kenai jer tulisan dengan kotak tu kan heheee sorry Ibu Lala terpaksa tunda lagi nak pos hadiah akak sorry my bad huhuuu.. Nasihat shida kepada korang sebelum isi tu baca betul-betul apa yang patut ditulis pada tempat yang sepatutnya. Jangan jadi macam shida terfikir sejenak masa tengah sign resit nak ambil barang tu "sape yang baik hati bagi aku hadiah ni", tengok-tengok barang sendiri kan heheheee :3


40 comments:

  1. Hahahah,pun boleh lah kan akak :p

    ReplyDelete
  2. kih kih !! ape nak jadi da ... ahaks !

    ReplyDelete
  3. hahaha.....nie mesti fasal kalut....

    ReplyDelete
  4. haa ?? aik ?? hahahaahh.. biar btul sis shida ni ? mcm ni pon ada.. hikhikhik.. sis shida pkir pa ni masa isi slip pos laju tu.. berangan ek ? ^^

    ReplyDelete
  5. lucu dehh kak. hahaha dengan ``blur tak tahu lagi tu parcel memang dari akak.

    ReplyDelete
  6. hahaha, hmpir2 jadi. tapi bila tgk balik kotak tu...dok conpius plak, sender tu apa. ahaha

    ReplyDelete
  7. haha.. lawak je shida ni..
    kene tgk btol2 sebelum isi..
    hikhik..

    ReplyDelete
  8. pengajaran ni...len kali kene berhati2 jgk..hehehe...

    ReplyDelete
  9. klakar baca entri, macam manalah boleh hantr alamat sendiri..syok sendiri namanya ni..haha

    ReplyDelete
  10. haha..boleh plak Shida.. :)


    p/s : sorry lama akak tak singgah sini..lately ni kurang aktif dah berblog.. :)

    ReplyDelete
  11. aduhai. ... alamat sendiri ... hmmm

    ReplyDelete
  12. Wakaka.. golek-golek gelaak baca entry ni..

    ReplyDelete
  13. Motiflahh hantar kat diri sendiri!

    ReplyDelete
  14. hehehe..saya pun hampir2 je buat macam tu kak shida..hehehe..Nasib baik perasan cepat2 strike nama yang salah dan letak nama betul. hehe.

    ReplyDelete
  15. haha lawaklah..nnt baca btol2 ye awk..ngeee :D

    ReplyDelete
  16. hahaha, kak shida mmg buat lawak lah.. hehe

    ReplyDelete
  17. HAHAHHHAA.. ain pon kadang2 nk tulis terbalik jugak.. pastu selalu ingatkan diri sendiri setiap kali nak pos.hhahahaa.. :)

    ReplyDelete
  18. ntah apa yg shida dok pikir wktu tulis semua tu, hukk...

    ReplyDelete
  19. shidaaa!! jijah gelak guling2 ni... bahahahaha :p

    ReplyDelete
  20. shidaaa!! jijah gelak guling2 ni... bahahahaha :p

    ReplyDelete
  21. sabar je la shida.
    byk berfikir tu sebab jadi camtu. hehe.

    ReplyDelete
  22. laaa...shida silap tulis ke..hehehehe

    ReplyDelete
  23. hahahaha..!!
    apa la kak shida ni..
    epic apa ni kak shida buat? hehe

    AA hari tu hampir2 nak tersilap tulis hehe nasib baik lagi ;)

    ReplyDelete
  24. mesti berangan ni time tulis,,, ^_^

    ReplyDelete
  25. Tersilap tulis alamat pulak kan kak shida ;D hee

    ReplyDelete
  26. adoii..tu tandanya excited sangat nak menulis tu..hehe..jadikan pengalaman supaya next time tak buat lagi.

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum shida. haha sheila pun pernah salah tulis, mujur suami perasan. kalau tak rugi je postage. hehe dapat kat alamat sendiri. hihi

    ReplyDelete
  28. hahaha! pelik2 lah akak ni tau. kalau orang yg delivery kat akk tu kenal akak, mau dengan dia sekali gelakkan akk kot.

    ReplyDelete
  29. adehhh...macam mana boleh terbalik tu shida...nak tahan tak nak ketawa..tapi tak boleh la...haha...heee

    ReplyDelete
  30. Kih kih kih. Akk igt akk slh bg alamat. Rupanya shida yg slh tulis.

    ReplyDelete
  31. Hahaha..ni mesti time post tu xckup tido...sabar jela...

    ReplyDelete
  32. Hahaha...lawaklah shida nih...adoi skit prut akak bce la

    ReplyDelete
  33. nasib baik lahh saya xpernah main pos pos nih. haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.