Alhamdulillah 5k sudah follower www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah 5k sudah follower www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 January 2014

Alhamdulillah 5k sudah follower www.duniashida.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik 5k sudah follower shida ni, cepat-cepat print screen dan terima kasih kepada follower ke 5ribu shida iaitu Blogger iLyA_izZaTy sebab dalam dia join Pre 5k Giveaway shida yang telah pun tamat tadi dengan bertuahnya dapatlah jadi follower 5k shida. Biasa macam tahun-tahun sebelum ni pun shida memang ada review blogger-blogger pilihan berdasarkan no follower yang unik seperti 5k ni :) by the way tahniah ya and good luck moga bertuah dalam Pre 5k Giveaway Dunia sebenar shida Dianjurkan oleh Nur Alja. Pengumuman pemenang akan dibuat pada hari SABTU, ingat ya SABTU jangan lupa 15 pemenang yang awesome dan pantas dicari. Thanks semua thanks juga kepada Blogger Alja a.k.a CC page Dunia sebenar Shida yang menjayakan GA ni hanya dengan 5 hari sahaja dan target telah pun dicapai Alhamdulillah :)


17 Jari Ohsem:

Aniq Bukhary said...

tahniah kak.. maju setapak lg dalam dunia blogging.. :)

Maria Firdz said...

Tahniah shida...

Ezad Skytech said...

tahniah Shida...da 5k followers tu...:D

P.S - cantik no. bilangan entri blog Shida sekarang ni...1313 (^^,)

apa saja berita said...

tahniah jemput follow kami

apa saja berita said...

tahniah jemput follow kami

Sally Yatiey said...

Tahniah :D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. alhamdullilah. taniah ye. dah 5k tu.. ruginya sheila tak sempat nak join awak punya giveaway... huwaaa

Ezy Loy said...

tahniah shida..
saye ni 1k pon xdpt lg.. hihi

azizah :) said...

tahniah shida.. retiss dah ni..

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..tahniah Shida :)

tenku butang said...

Tahniah shida

shasha yacob said...

waaa tahniah kak shida. xrugi usaha usaha kak shida bina blog nih. hihihi

Nurul Faiz said...

tahniah shida. lepas ni 6k pulak. hehe.

ayut said...

Pre 5k giveaway..eh jap..mane tu?ap pon tahniah shida..byk dh tu.ayut xbganjak pon..hahaha

Mama Darwiish said...

Nak tengok senarai pemenang kat mane ye

deno said...

tahniah kakshida!!!! :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida dear~