Cpuv campaign ke 80 dari Nuffnang | Caltex Journey Card Launch | Dunia sebenar Shida Cpuv campaign ke 80 dari Nuffnang | Caltex Journey Card Launch

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 18 January 2014

Cpuv campaign ke 80 dari Nuffnang | Caltex Journey Card Launch

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah tak sangka Nuffnang bagi lagi cpuv yang ke 80 untuk shida dan blog serba biru ni :) Caltex Journey Card Launch menyinggah dalam blog ni :) patutlah shida tengok iklan ni selalu muncul bahagian leaderboard tu, tepat jangkaan shida. Untuk tahun ini bulan Januari suatu permulaan yang baik bagi shida so dikesempatan itu shida bakal membuat giveaway sempena dari pelbagai tak lama lagi tapi shida akan ceritakan di entri yang lain, so tunggu untuk GA shida yang akan datang nanti :) Thanks kepada semua pengunjung blog shida sebab sudi datang dan datang ke blog serba biru ni :)



20 Jari Ohsem:

cik kiera said...

Wah tahniah sis shida :)
Moga lebih berjaya kelak ^^

adrianna syaz said...

Wah cpuv ke 80..tahniah kak shida :)

sha dhira said...

wah.. dah be yang ke-80.. tahniah kak shida..

ANa Ahmad said...

waa tahniah kak shida, dpt BE lg ;)

NinaAz said...

Syoknya dpt lggg. Thniahhh. ;)

huny madu said...

Tahniah shida.. makin meriah ye banyak cpuv melekat :)

Maria Firdz said...

Wah.. Byk on going.. Tahniah..

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida..banyak BE/CPUV dah tu dah tu :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. alhamdullilah. murah rezeki awak. hehehe

Cik Nur™ said...

murah rezeki shida...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..yui takde lg utk tahun 2014..

yang baik Ishak said...

tahniah... nampaknya murah dengan cpuv nie... semoga bertambah murah rezeki di tahun 2014

yang baik Ishak said...

tahniah... nampaknya murah dengan cpuv nie... semoga bertambah murah rezeki di tahun 2014

Nadia Johari said...

yang ke 80 tu..2014 diharapkan shida murah rezeki

ayut said...

Tahniah shida...ayut dpt jugak.hihi.bt GA...?? Kna tunggu ni..

Liniey Nor said...

tahniah!!
pstt!tak sabar tggu GA kak shida :)

Mimi Azirah said...

Tahniah shida...

azizah :) said...

tu dia.... 2014 shida dah ada BE! bestnyaaa!! tahniahh

shasha yacob said...

dah lama xdapat BE. hihi pasai dah lama aktif lettew