Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 18 January 2014

Cpuv campaign ke 80 dari Nuffnang | Caltex Journey Card Launch

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah tak sangka Nuffnang bagi lagi cpuv yang ke 80 untuk shida dan blog serba biru ni :) Caltex Journey Card Launch menyinggah dalam blog ni :) patutlah shida tengok iklan ni selalu muncul bahagian leaderboard tu, tepat jangkaan shida. Untuk tahun ini bulan Januari suatu permulaan yang baik bagi shida so dikesempatan itu shida bakal membuat giveaway sempena dari pelbagai tak lama lagi tapi shida akan ceritakan di entri yang lain, so tunggu untuk GA shida yang akan datang nanti :) Thanks kepada semua pengunjung blog shida sebab sudi datang dan datang ke blog serba biru ni :)



20 comments:

  1. Wah tahniah sis shida :)
    Moga lebih berjaya kelak ^^

    ReplyDelete
  2. Wah cpuv ke 80..tahniah kak shida :)

    ReplyDelete
  3. wah.. dah be yang ke-80.. tahniah kak shida..

    ReplyDelete
  4. waa tahniah kak shida, dpt BE lg ;)

    ReplyDelete
  5. Syoknya dpt lggg. Thniahhh. ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah shida.. makin meriah ye banyak cpuv melekat :)

    ReplyDelete
  7. Congrats Shida..banyak BE/CPUV dah tu dah tu :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum shida. alhamdullilah. murah rezeki awak. hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah... nampaknya murah dengan cpuv nie... semoga bertambah murah rezeki di tahun 2014

    ReplyDelete
  10. tahniah... nampaknya murah dengan cpuv nie... semoga bertambah murah rezeki di tahun 2014

    ReplyDelete
  11. yang ke 80 tu..2014 diharapkan shida murah rezeki

    ReplyDelete
  12. Tahniah shida...ayut dpt jugak.hihi.bt GA...?? Kna tunggu ni..

    ReplyDelete
  13. tahniah!!
    pstt!tak sabar tggu GA kak shida :)

    ReplyDelete
  14. tu dia.... 2014 shida dah ada BE! bestnyaaa!! tahniahh

    ReplyDelete
  15. dah lama xdapat BE. hihi pasai dah lama aktif lettew

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.