Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 11 January 2014

Cpuv Campaign yang pertama untuk Tahun Baru 2014 | Taylor's Phase 2 - myQuest

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti ramai yang dapat cpuv yang shida dapat semalam, tak dan shida nak update blog macam dulu-dulu, muncul 2 cpuv baru dari Nuffnang datangnya dari iklan Taylor's Phase 2 - myQuest. Shida dapat double cpuv kali ini tapi iklan yang sama dan telah menjadikan cpuv terkumpul setakat ini sebanyak 79 cpuv campaign. Alhamdulillah rezeki hope boleh maintain trafik sebab sekarang shida tersangat sibuk rasa macam tak boleh nak handle blog macam dulu. Shida tak tau kenapa jadi macam ni. Dulu shida steady je tapi bila umur makin meningkat shida jadi macam semua benda nak fikir nak terkejar-kejar. Rungsing pun ada situasi sekarang ni. Tapi nak rungsingkan apa shida pun tak pasti. Yang pastinya shida penat huhuhu~!


25 comments:

  1. wahh... tahniah..zaza pun ada dpt..hihi.. :)

    ReplyDelete
  2. Rezki dari nuffnang tu,, X yah rungsing2 kak.. relax n cool :)

    ReplyDelete
  3. tahniah shida...
    bz bz jugak. kesihatan pon kena jaga yer :)

    ReplyDelete
  4. tahniah shida...
    bz bz jugak. kesihatan pon kena jaga yer :)

    ReplyDelete
  5. akak belum dapat lagi bulan nie..huhuh..tahniah ye shida

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah shida

    ReplyDelete
  7. masih belum dapat campaign baru untuk tahun baru ni.. masih menunggu..
    btw, saya ada buat giveaway LIKE and SHARE di FB. Maklumat boleh baca kat blog saya juga : http://whatever-ville.blogspot.com/2014/01/giveaway-glowshape-secara-percuma.html
    Peryertaan anda amat dihargai. TK :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki..
    kite pon dpt..
    =)

    ReplyDelete
  9. mcm mane nk dpt cpuv mcm ni? ade sesiapa blh tlg ajar x?

    ReplyDelete
  10. Untunglah dapat CPUV lagi..moga terus lebat :)

    ReplyDelete
  11. nina xdpt punnn. sobs..sobss

    ReplyDelete
  12. wah.. tahniah kak.. shad tak dapat lagi untuk tahun 2014 ni..

    ReplyDelete
  13. tahniah kak shida..

    jn dirunsingkan sgt apa yg nak dirunsingkan tu.. nanti jadi makin pusing plak. hehe

    ReplyDelete
  14. tahniah shida dapat dah cpuv baru 2014

    ReplyDelete
  15. tahniah Shida.....akak belum dapat CPUV lagi....

    ReplyDelete
  16. Tahniah shida..akak pun dpt gak

    ReplyDelete
  17. tahniha kak shida. sekarang saya belum dpt BE lgii. sodihh

    ReplyDelete
  18. tahniah shida.. syida penat dgn keje lg kan...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.