Cpuv Campaign yang pertama untuk Tahun Baru 2014 | Taylor's Phase 2 - myQuest | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign yang pertama untuk Tahun Baru 2014 | Taylor's Phase 2 - myQuest

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 11 January 2014

Cpuv Campaign yang pertama untuk Tahun Baru 2014 | Taylor's Phase 2 - myQuest

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti ramai yang dapat cpuv yang shida dapat semalam, tak dan shida nak update blog macam dulu-dulu, muncul 2 cpuv baru dari Nuffnang datangnya dari iklan Taylor's Phase 2 - myQuest. Shida dapat double cpuv kali ini tapi iklan yang sama dan telah menjadikan cpuv terkumpul setakat ini sebanyak 79 cpuv campaign. Alhamdulillah rezeki hope boleh maintain trafik sebab sekarang shida tersangat sibuk rasa macam tak boleh nak handle blog macam dulu. Shida tak tau kenapa jadi macam ni. Dulu shida steady je tapi bila umur makin meningkat shida jadi macam semua benda nak fikir nak terkejar-kejar. Rungsing pun ada situasi sekarang ni. Tapi nak rungsingkan apa shida pun tak pasti. Yang pastinya shida penat huhuhu~!


25 Jari Ohsem:

zaza zehra said...

wahh... tahniah..zaza pun ada dpt..hihi.. :)

Aniq Bukhary said...

Rezki dari nuffnang tu,, X yah rungsing2 kak.. relax n cool :)

cik kiera said...

Tahniah sis :)

Nurul Faiz said...

tahniah shida...
bz bz jugak. kesihatan pon kena jaga yer :)

Nurul Faiz said...

tahniah shida...
bz bz jugak. kesihatan pon kena jaga yer :)

Kisah Si Dairy said...

akak belum dapat lagi bulan nie..huhuh..tahniah ye shida

huny madu said...

Alhamdulillah.. tahniah shida

Norhasniza Khalid said...

tahniah shida..

Adek Pijat said...

masih belum dapat campaign baru untuk tahun baru ni.. masih menunggu..
btw, saya ada buat giveaway LIKE and SHARE di FB. Maklumat boleh baca kat blog saya juga : http://whatever-ville.blogspot.com/2014/01/giveaway-glowshape-secara-percuma.html
Peryertaan anda amat dihargai. TK :)

Ezy Loy said...

alhamdulillah rezeki..
kite pon dpt..
=)

siti azurah said...

mcm mane nk dpt cpuv mcm ni? ade sesiapa blh tlg ajar x?

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Leeza Dayasari said...

Tahniah kak shida...

Azhafizah Md Nor said...

Untunglah dapat CPUV lagi..moga terus lebat :)

NinaAz said...

nina xdpt punnn. sobs..sobss

sha dhira said...

wah.. tahniah kak.. shad tak dapat lagi untuk tahun 2014 ni..

aisya said...

tahniah kak shida..

jn dirunsingkan sgt apa yg nak dirunsingkan tu.. nanti jadi makin pusing plak. hehe

azizah :) said...

tahniah shida dapat dah cpuv baru 2014

Sukma Haron said...

tahniah Shida.....akak belum dapat CPUV lagi....

Mimi Azirah said...

Tahniah shida..akak pun dpt gak

Nadia Johari said...

Tahniah..sifu oh sifu..hehe

shasha yacob said...

tahniha kak shida. sekarang saya belum dpt BE lgii. sodihh

IntaNBerliaN said...

tahniah shida.. syida penat dgn keje lg kan...

Normi Nieza said...

tahniah..:)

ayut said...

Nk jgkkkkk..hihi