Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 3 January 2014

Game Subway Surfers

Assalamualaikum, peace upon you.
Agaknya korang yang guna handfone android atau smart fone tu ada tak apply game ni dekat play store? shida ada download beberapa bulan yang lepas lama dah actually dalam 4 5 bulan yang lepas. Mula-mula rasa biasa je main tapi bila dah lama asyik bertukar tempat setiap bulan jadi seronok pula. Boleh shoppingshopping lagi tau hehee :) banyak dah kot coins shida dah beli macam-macam dekat shop hehee :) Ada ke kawan-kawan yang main game yang sama dengan shida ni hehee Malu je dah tua bangka main game-game bagai kan :3 tak apa lah kadang-kadang main game ni mencabar minda kita, hilangkan stress main ni tau hehee :) tengah sunyi kalau main lagi syok sampai dia semakin laju pun lancar je shida main hehee. Sebenarnya shida ada satu lagi game yang shida rajin main selain Subway Surfers ni nanti update lain :) Now dah main dekat Mumbai ok hehee :)
Mumbai lokasi terbaru untuk jelajah hehee :D tak menahan kalau terlanggar keretapi ada polis mai kejaq nak tangkap hahaaa sabaq jer lah shida boleh layan game ni sampai ke 5 lokasi dah ^_^


19 comments:

  1. wah.. kak pun main gak hehe..
    AA main x lepas2 lg ni dkt hp adik AA hehe :)

    ReplyDelete
  2. Salam kak shida.. kita mainn tapi skng masih kat london lagi.. tak tahu la bila nk g mumbainya,... huhu jmpe nnt kat mumbai. heheh :)

    ReplyDelete
  3. Tak pernah main..tau cuma blogger Eraz ada pernah main ni

    ReplyDelete
  4. ala skrg ni org dewasa lyn game klh budak2 tau..
    xyah malu2..
    hehe..
    saye lyn candy crush.. 2pon pyh nk lps..
    game ni main je klh.
    huhu

    ReplyDelete
  5. Amboi kak. Saya tak pakai android. Takda game² macam ni. Tak mampu beli handphone baru. Tapi ada juga tengok anak buah main. Tak reti saya nak main. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  6. tak main ni.. tapi main minion rush tu..haha

    ReplyDelete
  7. dah sampai ke london dah shida nih.,.heheh

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. haritu main sampai yang London. takdapat kejar pokok krismas padahal lagi 10 ketul je. huwaaa skrg dah malas nak main.. penat betul main subway ni dari mulaaa

    ReplyDelete
  9. wah wahh.. game baru..macam menarik je main ni..

    ReplyDelete
  10. Solehah benci btl main game ni. Xlepas2 level awal. Akhirnya xinstall dh. haha pelik betul akak leh terer men game ni. dari dulu xpakar nak lompat elak2 tu, padan muka asyik kena tangkap dgn polis je.haha

    ReplyDelete
  11. dah jarang dah main game shida..kalau dulu bolehlah..now macam macam benda nak kena buat

    ReplyDelete
  12. sy main game nieyhh , best game nieyh , tapi tak suka bila kena langgar dengan ketapi -,- heheh

    ReplyDelete
  13. hahaha df mainnn tapi sekejap jee huhuh

    ReplyDelete
  14. akak tak download pun game ini lagi...

    ReplyDelete
  15. Fi terer gila men game ni, highscore juta2 da.. :D

    ReplyDelete
  16. nur tak terer main game ni..huhuh

    ReplyDelete
  17. Ada pernah main kat komputer , tapi payah la nak handle benda tu. huhuhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.