Game Subway Surfers | Dunia sebenar Shida Game Subway Surfers

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 3 January 2014

Game Subway Surfers

Assalamualaikum, peace upon you.
Agaknya korang yang guna handfone android atau smart fone tu ada tak apply game ni dekat play store? shida ada download beberapa bulan yang lepas lama dah actually dalam 4 5 bulan yang lepas. Mula-mula rasa biasa je main tapi bila dah lama asyik bertukar tempat setiap bulan jadi seronok pula. Boleh shoppingshopping lagi tau hehee :) banyak dah kot coins shida dah beli macam-macam dekat shop hehee :) Ada ke kawan-kawan yang main game yang sama dengan shida ni hehee Malu je dah tua bangka main game-game bagai kan :3 tak apa lah kadang-kadang main game ni mencabar minda kita, hilangkan stress main ni tau hehee :) tengah sunyi kalau main lagi syok sampai dia semakin laju pun lancar je shida main hehee. Sebenarnya shida ada satu lagi game yang shida rajin main selain Subway Surfers ni nanti update lain :) Now dah main dekat Mumbai ok hehee :)
Mumbai lokasi terbaru untuk jelajah hehee :D tak menahan kalau terlanggar keretapi ada polis mai kejaq nak tangkap hahaaa sabaq jer lah shida boleh layan game ni sampai ke 5 lokasi dah ^_^


19 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

wah.. kak pun main gak hehe..
AA main x lepas2 lg ni dkt hp adik AA hehe :)

Syazwani Afandi said...

Salam kak shida.. kita mainn tapi skng masih kat london lagi.. tak tahu la bila nk g mumbainya,... huhu jmpe nnt kat mumbai. heheh :)

Ainim Suju said...

Tak pernah main..tau cuma blogger Eraz ada pernah main ni

Ezy Loy said...

ala skrg ni org dewasa lyn game klh budak2 tau..
xyah malu2..
hehe..
saye lyn candy crush.. 2pon pyh nk lps..
game ni main je klh.
huhu

Ahmad Zaki said...

Amboi kak. Saya tak pakai android. Takda game² macam ni. Tak mampu beli handphone baru. Tapi ada juga tengok anak buah main. Tak reti saya nak main. =)

ZH Blogger

Sally Yatiey said...

Lama tak main game ni ;)

aisya said...

tak main ni.. tapi main minion rush tu..haha

diana said...

dah sampai ke london dah shida nih.,.heheh

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. haritu main sampai yang London. takdapat kejar pokok krismas padahal lagi 10 ketul je. huwaaa skrg dah malas nak main.. penat betul main subway ni dari mulaaa

azizah :) said...

wah wahh.. game baru..macam menarik je main ni..

Solehah Shamsuddin said...

Solehah benci btl main game ni. Xlepas2 level awal. Akhirnya xinstall dh. haha pelik betul akak leh terer men game ni. dari dulu xpakar nak lompat elak2 tu, padan muka asyik kena tangkap dgn polis je.haha

Azhafizah Md Nor said...

dah jarang dah main game shida..kalau dulu bolehlah..now macam macam benda nak kena buat

eiyna tyna said...

sy main game nieyhh , best game nieyh , tapi tak suka bila kena langgar dengan ketapi -,- heheh

Detective Fiqa said...

hahaha df mainnn tapi sekejap jee huhuh

Sukma Haron said...

akak tak download pun game ini lagi...

Khairulsyarafi said...

Fi terer gila men game ni, highscore juta2 da.. :D

Cik Nur™ said...

nur tak terer main game ni..huhuh

cik kiera said...

Ada pernah main kat komputer , tapi payah la nak handle benda tu. huhuhu

Nadia Johari said...

tak main la pulak..hehe