Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 18 January 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Sebelum Giveaway Birthday Azhafizah ni melabuh tirai jom kita pakat join ramai-ramai sebabnya?? sebab setiap penyertaan atau siapa join dapat juga hadiah, kalau menang pun dapat lagi hadiah haaaaa rare gitu kan hehe so apa tunggu lagi klik banner comel tu untuk lebih lanjut. Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni. Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali. Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014. Jom cepat-cepat join :)


13 comments:

  1. Terima kasih shida sudi join.All the best.Wallpaper dah send via email :)

    ReplyDelete
  2. All the best shida...tp rasa dpt jgk nnt hadiah..hihihi

    ReplyDelete
  3. Singgah...dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  4. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.