Giveaway Birthday Azhafizah | Dunia sebenar Shida Giveaway Birthday Azhafizah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 18 January 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Sebelum Giveaway Birthday Azhafizah ni melabuh tirai jom kita pakat join ramai-ramai sebabnya?? sebab setiap penyertaan atau siapa join dapat juga hadiah, kalau menang pun dapat lagi hadiah haaaaa rare gitu kan hehe so apa tunggu lagi klik banner comel tu untuk lebih lanjut. Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni. Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali. Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014. Jom cepat-cepat join :)


13 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

Cik Nur™ said...

gudluck shida..

Azhafizah Md Nor said...

Terima kasih shida sudi join.All the best.Wallpaper dah send via email :)

Nurul Faiz said...

wish u luck, shida :)

Normi Nieza said...

gud luck shida..:)

ayut said...

All the best shida...tp rasa dpt jgk nnt hadiah..hihihi

Maria Firdz said...

Good luck... :-)

azizah :) said...

shida pun join.. gudluck!

Ade Arif said...

Singgah...dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

ummiaisys said...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis said...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis said...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen