Google pun wish Birthday Shida :) | 5 Januari 2014 | Dunia sebenar Shida Google pun wish Birthday Shida :) | 5 Januari 2014

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 5 January 2014

Google pun wish Birthday Shida :) | 5 Januari 2014

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa perkara yang paling menyeronokan selama buka google hari-hari kan bila buka je google hari ini hehee :) google pun wish kat shida terharu huhuh cewahhh :p sorry lately shida agak sibuk dengan urusan kerja yang sangat banyak disebab persekolahan baru dibuka jadi entri pun selang seli blogwalking apa tah lagi huhuu. Hope setelah selesai semuanya shida kembali menulis berkarya dalam blog kesayang dengan entri yang lebih berilmu dan bermanfaat :) inshaallah kadang-kadang sukar sebab blog ni kan blog personal jadi kita biasa macam biasa je lah :) Thanks kepada kawan-kawan dekat facebook, blog, sms, wechat dan whatsapp yang tak putus-putus ucapkan ulang tahun kelahiran shida pada hari ini :) dan paling terharu ramai yang mendoakan kesihatan shida yang baik, panjang umur dan dimurah rezeki, tak lupa juga ada yang wish moga cepat berkahwin AMIN AMIN AMIN ya allah shida bersyukur sangat-sangat sebab dikurniakan kawan-kawan seperti kalian :) Allah sahaja yang dapat membalas budi baik korang dan doa korang buat shida. Insha Allah shida belanja korang makan nasi minyak nanti ya :) Alhamdullah 5 Januari 2014 genap shida berusia 27 tahun :)


22 Jari Ohsem:

Akeyla Azmi said...

HAPPY BIRTHDAYYYYYYYY HUHUHUHU
WOOT WOOT1!!!!

cik kiera said...

Happy birthday Shida . May ALLAH bless you dear :)

ANa Ahmad said...

tahniah kak shida...
selamat ulang tahun kelahiran yang ke-27.. semoga panjang umur, di murahkan rezeki dan di percepatkan restu mak ayah untuk membina masjid tidak lama lagi.

Solehah Shamsuddin said...

Wah untunglah akak, Google wish tu.hehe happy birthday kak Shida. Semoga akak semakin maju dalam dunia blogging dan dimurahkan rezeki oleh Allah selalu.

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Lahir Kak Shida! ;) hee

aisya said...

happy happy happy birthday kak shida!

semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan happy2 selalu disamping family dan org2 tersayang..

Marou Apple Hijau said...

selamat hari lahir. seronoknya Google pun kasi hadiah doodle.

Eyma su said...

selamat hari lahir...wahhh makan nasi minyak nnti =D

Aminin said...

Eppy Besday kak Shida.. moga taun ni dimurahkan rezki :)

Azhafizah Md Nor said...

Happy Birthday Shida..Sorry lewat wish,baru balik kampunglah katakan..apa pun semoga this year 27 tahun ni banyak yang akan beubah kan :)

Maria Firdz said...

selamat hari lahir shida...

diana said...

selamat hari jadi shida...:)

azizah :) said...

Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan shida radzuan.. Allah selamatkan kamu :)

AbgferOz said...

untung laa google pun wish.. slamat hari lahir :)

adzairdawati makdara said...

Happy Birthdayyyyyyyyyyy Shidaaa

Kisah Si Dairy said...

fuyooo....dasyat...hehehehe..nak ucap lagi...happy birthday..

Liniey Nor said...

happy belated birthday akk :D

Ainil Hawa said...

Happy bday to u sis

Nurul Faiz said...

Happy belated birthday adik shida :)

Sukma Haron said...

selamat hari lahir Shida....

Nadia Johari said...

Google pun ingat birthday shida

Nadia Johari said...

Google pun ingat birthday shida