Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 19 January 2014

Hadiah menang Giveaway Button Badge dari Blogger FD (fatin diana)

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki bloging dapat Button Badge i love blogging dari Blogger FD a.k.a fatindiana.com yang sememangnya seorang blogger yang sangat-sangat sukakan pink, habis semua pink korang!! tak caya boleh terjah blog dia heheee.. kalau tengok Button Badge dan Blogger Name Card ni pun dah tahu FD suka pink so tak hairanlah segalanya pun warna pink kan. Thanks kepada FD selaku penaja giveaway tersebut dan tak lupa juga kepada Adik Eymasu yang selalu PM shida jika menang sesuatu GA ni alert betul dia, so ada hadiah juga shida nak bagi dia buat kenang-kenangan kan :) bertambahlah koleksi hadiah dalam page shida yang shida upload semua hadiah-hadiah yang shida dapat tak kira lah yang kecil hingga ke besar-besar hehee.. perasan je macam ada yang nak bagi besar-besar hehee :)


14 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.