Hadiah menang Giveaway Button Badge dari Blogger FD (fatin diana) | Dunia sebenar Shida Hadiah menang Giveaway Button Badge dari Blogger FD (fatin diana)

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 19 January 2014

Hadiah menang Giveaway Button Badge dari Blogger FD (fatin diana)

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki bloging dapat Button Badge i love blogging dari Blogger FD a.k.a fatindiana.com yang sememangnya seorang blogger yang sangat-sangat sukakan pink, habis semua pink korang!! tak caya boleh terjah blog dia heheee.. kalau tengok Button Badge dan Blogger Name Card ni pun dah tahu FD suka pink so tak hairanlah segalanya pun warna pink kan. Thanks kepada FD selaku penaja giveaway tersebut dan tak lupa juga kepada Adik Eymasu yang selalu PM shida jika menang sesuatu GA ni alert betul dia, so ada hadiah juga shida nak bagi dia buat kenang-kenangan kan :) bertambahlah koleksi hadiah dalam page shida yang shida upload semua hadiah-hadiah yang shida dapat tak kira lah yang kecil hingga ke besar-besar hehee.. perasan je macam ada yang nak bagi besar-besar hehee :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

14 Jari Ohsem:

ejulz said...

tahniah.. ^_^

Nadia Johari said...

tahniah shida..=)..bnaykla button badge nanti..hehe

Unknown said...

wow...menag GA Fatin Diana yer...seronok tu...

Leeza Dayasari said...

hooooray.....

Dingdang said...

tahniah shida. syok jugak join GA ni kan. hehehe.

Cik Nor said...

tahniah..cantik..:)

ayut said...

Dpt jgk badge kan..awal2x tahun dh dpt hadiah kan..seronok ye... :)

Azhafizah MN said...

comelnye! pink pulak tu :)

Maria Firdz said...

Tahniah shida...

Miss N™ said...

Murah rezeki shida...

Mimie said...

Tahniah shida...nti akak nak terjah blog pink die la...msti shomel

Kiera Rashid said...

Tahniah sis... rezeki berblogging. cantik button badges tu :D

Carlos Santiago said...

comel jerrr

Unknown said...

comel gambar doodle tu.. tahniah shida