Thursday, 2 January 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Nak join boleh klik banner ya!!

Senarai hadiah kepada bakal Top Referral dan random :

Hadiah handfone tu siapa tak nak kan?? kalau nak jom join cepat-cepat!!


Senarai Hadiah

Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang


Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsQuk_tjK1Q
Senarai Hadiah

Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang


Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang
- See more at: http://www.syuhada1981.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html#.UsQuk_tjK1Q

20 comments:

  1. salam blogger. kunjungan dr segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html DFU

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join.
    Best of luck.
    Happy new year. (^_^)

    ReplyDelete
  3. ehh comel keychain tu! gudluck shida

    ReplyDelete
  4. good luck, shida.
    siapalah yang bertuah tu kan? hehe

    ReplyDelete
  5. unik fon tu kan?
    eager gle nk belek2.
    kalau dapat tu sehari 2 duk belek fon je kje hhee .. gud luck sis shida! :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    good luck ye SHIDA..

    ReplyDelete
  7. Good Luck shida..hadiah menarik tu..

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Goodluck kak Shida. Solehah pn join juga.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  10. haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum ^_^

    Salam perkenalan :D

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.