Harta karun terbaik 2013 | Dunia sebenar Shida Harta karun terbaik 2013

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 20 January 2014

Harta karun terbaik 2013

Kotak atas ni sememangnya warna pink tau, bukan shida beralih arah kewarna pink tidak sama sekali hehee.. sebab bekas ni shida beli dengan harga RM12 sahaja, bekas ni cute and nampak menarik terus dalam kepala shida nak bat bekas untuk shida simpan kesemua hadiah-hadiah menang GA, atau hadiah dari kawan-kawan blogger semua ada dalam tu. Nasib juga semua barang-barang ni kecil kan so dapatla shida simpan setempat semua skali. Ada yang besar-besar shida simpan tempat lain. Boleh nampak tak barang korang dalam tu? dah bertindih bawah-bawah tu pun ada banyak lagi kad-kad bookmark :) Terima kasih kepada semua kawan-kawan blogger yang sudi beri shida satu kenangan besar dengan koleksi terbaik seperti ini :) semua hadiah-hadiah tu shida hafal siapa pemberinya, masih belum pada ada space lagi untuk hadiah-hadiah 2014 Inshaa Allah jika ada rezeki. Thank You semua :)

Korang nak hadiah dari shida juga? join GA ni > Pre 5k Giveaway DSS Dianjurkan oleh Nur Alja


16 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. hehe bestnya kumpul dalam bekas cantik. sheila pun ada simpan barang2 comel kawan blogger bagi, tapi dalam plastik je. hihi. btw nak bagitau link dekat bloglist tu. dah tak update. sheila tukar domain ke blogspot semula. maaf ye menyusahkan shida..

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

Bahrain Ramlan said...

banyaknya harta karun..haha

Normi Nieza said...

cantik kotak tu..:)

Ahmad Zaki said...

Banyaknya. Nak juga. Hehehehe..

ZH Blogger

Azhafizah Md Nor said...

wahh banyak koleksi shida dari rakan blogger kan..barulah nama menghargai macam ni..:)

Farah Waheda Wahid said...

memang harta karun yang terbaik shida...

Zara Nurhaidah said...

banyaknya... ^^

diana said...

banyak nya Shida..
best pul;ak..
akak pun simpan dalam kotak.tapi tak banyak macam tu..

Leeza Dayasari said...

waaaa koleksi tu.

azizah :) said...

kenangan kan shida dari org2 yg memberi..

Cik Nur™ said...

byknya...murah rezeki shida. :)

hazwan hairy said...

byknyaaa..yg kami ada x?tibe..haha

Nilam syapina said...

singgah kejap blog cik adik manis . eyh adik ka ? heee .. blog ohsem lagi femes

Maria Firdz said...

Mmg mcm hrta karun...

shasha yacob said...

wah sepesel benar kotak harta karun tuh. hahaha. saya pun ada harta karun maa. hihihihi

Nadia Johari said...

haha..sama mcm nad simpn dlm kotak..