Indah khabar dari rupa | Dunia sebenar Shida Indah khabar dari rupa

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 31 January 2014

Indah khabar dari rupa

Assalamualaikum, peace upon you.
Ini bukan lah nak mengata atau apa lah! baru-baru ni shida demam tau, bagi yang ada facebook, shida ada update status demam masa tu. Masa dah baik demam rasa teringin nak makan KFC Golden Wrap Chicken ni, sebab nampak iklan dalam tv sangat-sangat menyelerakan. So emak pun bergegas malam tu belikan untuk shida dan semua yang ada dalam rumah tu. Beli yang set combo ada 6 ketul ayam dan dapat sebotol air revive. Berkobar nak makan tau! tapi alahai bila dah makan menyesal kot! dah baru baik demam kan selera tengah ada langsung makan sikit je. Tak lah sedap mana macam dalam tv tu huhuuu. Cendawan pun pejal lagi betul-betul spoil mood nak makan tau! so lepas ni memang tak akan beli dah apa-apa kalau dekat KFC sebab sebelum ni yang terbaru ball ape tah yang ada cheese tu kan pun macam tu. Lagi dah ada satu group shida terbaca dorang komplen pasal ni. So korang dah try macam mana rasanya kalau kat tempat korang? tempat shida memang balcklist dah! layanan budak-budak kfc tempat shida pun tak mesra! tak sopan juga cakap dengan mak pun kasar! mak kan orang tua memang order lambat sikit biasa lah kan! itu pun tak boleh nak sabar. Mak cerita shida pun jadi geram je dengar tau!


25 Jari Ohsem:

Aswan Azmy said...

bulan lepas wan ada makan bebola cheese tu..nampak dalam iklan tv besar..tapi, bila betul2 depan mata..besar buah guli je bebola cheese..hampeh..

Scha Rosl said...

kita tak try lagi, tapi bila baca entry awak, tak rasa teringin pun nak cuba. hm.

Ezad Skytech said...

biasa la tu shida...poster tu hanya ilustrasi je...bila dapat...memang tak sama...geram pun ada...cheezy ball tu...alahai...cheese nya sikit je pun...adehhh...memang menyesal beli dulu...

Akeyla Azmi said...

ya allah kak shida T_T
umi pernah gi mkn dgn abah n balik cerita mmg menyedihkan.
Diorang selalu tipu aw takbaik aw T_T
ehehhehehe.
yg paling sedih masa dulu tu jagung berapa biji je boleh kira ahahah.
And certain tempat, pekerja mmg menyakitkan hihi

Yanie Andierah said...

A'ah. Tak tertelan bila nak makan:3 mengecewakan :'[

Zara Nurhaidah said...

Kfc ni mmg zara xbrapa dah.. punca dr bli menu bfast. Bkn skali tp twice ok.. ~.~ Bli egg burger tu sb tgk dlm gmbr nmpk besar padat ngan sayur, mayo, tlur, chesee.. perghh.. mmbuka slera. Then zara takeaway laa nk bfast kat ofiss.. bila buka kat ofiss.. jauh panggang dr api rupa burger dia.. dlm hati zara " ni burger kaa kueh ???" Dorg letak bahan2 tu.. main hentam.. bungkus pun main redah.. penyek laa burger tu.. nmpk sgt byrn kita xbsesuain ngan apa yg kita dapat.. sgt kecewa.. ~~

sYiRa LoKMaN said...

syira dah mkn..suka yg biasa lagi :)

NinaAz said...

indah khabar dari rupa la gamaknya yeaaa. nasib baik xsmpt nk try. hikhik. better yg kfc biasa lag best

zaza zehra said...

cendawan tgk sedap.. tp zaza jrg makan kepci... ada masa nak test jugak rasa dia mcm ne..

zaza nizam said...

hahahah sama lah nasib zaza... asben try beli...rupa lam tv bukan main merah cantik je berkilat nye.. tpi habuk tadak..ayam tu kler putih biasa je.. lupa nk snap huhu..

Nurul Faiz said...

akak pon macam tak berminat je dengan ayam tu. baik mkn snack plate hot and spicy. huhu.

Cik Nur™ said...

xsedap eh...nampak kemain sedapkan..

kepsi simpang ke? layanan mmg kureng la..huhuhu

Farhain Azmi said...

sellunya yg set baru2 ni just sbg percubaan ja. sll sgt dh terkena. baik beli yg set biasa punya.. huhuhu.

Nur Kamsinah said...

pape iklan terbaru kfc jgn mudah terpengaruh..klu p kfc memang sedap layan snack plate jugak.hehe

nabila biela said...

betol kak..mmg indah khabar dr rupa...xsdap sgt pom..iklan bukan maenn lg..huhu

LdyNisa said...

kfc ni memang camtu. real product memang tak pernah sama dengan apa yg diiklankan. dah banyak kali dah jadi.

Ezy Loy said...

kfc mmg gni..
iklan je lbh..
huhu..
smlm bru mkn.. saje je nk try..
mkn seketul pon dh muak...

Maria Firdz said...

Mmg x sedap.. Dulu pnh kuar jnis wrap gini.. Mmg x lalu nk telan..

baby comel said...

kita mmg peminat kfc tapi selalu takkan layan menu baru. sebab mmg xsedap. Yang biasa je yg okey..

Normi Nieza said...

tipah tertipu..huhu

Azhafizah Md Nor said...

fiza baru je nak try ni shida..terus hilang selera bila pekerja tak mesra alam kan..ish ish

Nadia Johari said...

tengok pun tak sedap..hahhaa..nad lebih suka yang goreng je

azizah :) said...

baru nak try.. nmpk cam sedap yer..

shasha yacob said...

Belum merasa lagi kfc baru nih hihi

Sya Mimie said...

pernah tgk depan2 rupa dia, mmng indah khabar dari rupanya..