Projek Memikat Suami | Tonton Online | Drama Pilihan Keluarga | Dunia sebenar Shida Projek Memikat Suami | Tonton Online | Drama Pilihan Keluarga

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 26 January 2014

Projek Memikat Suami | Tonton Online | Drama Pilihan Keluarga

Assalamualaikum, peace upon you.
Projek Memikat Suami sebuah drama pilihan keluarga shida dan termasuklah shida juga join sekaki layan drama-drama melayu ni walaupun masa mengadap tv adalah terhad berbanding blog kan. Tapi apa yang nak diceritakan oleh shida dalam rumah shida ni ada seorang budak yang cukup suka tengok drama ni. Bila datang rumah shida dia akan tanya bila Drama Projek Memikat Suami ni nak start kan. Agak korang siapalah budak tu ye?? Dia kan anak buah shida lah!! korang baru 6 tahun kot dah layan cerita macam ni. Sepatutnya zaman dia layan kartun kan tapi disebabkan mak-mak makcik dia layan dia pun dah terikut sampai zaman kanak-kanak dia macam tak ada dalam life dia. haihh sian dengar tapi bila tukar kartun dia tak nak dia suka tengok drama pula. Bila tengok tu shida tengok reaksi dia macam faham je kan contoh babak-babak cinta, melawak ke apa ke dia boleh sengih-sengih haihhh budak-budak sekarang kan tapi dalam masa yang sama kena pantau juga :)
2 gandingan hebat pelakon Aiman Hakin dan Emma Maembong boleh juga Tonton Online sila klik ya!


15 Jari Ohsem:

Unknown said...

Drama ni best! ;D hehe.

Unknown said...

Best cita nih, saya pun tengok. tapi xtengok kat tb. saya download kat blog. ihihi . agak risau kalau budk budak tgk cerita nih, sebb kan nih cerita tuk para pengantin. haha kena pantau tau.

Unknown said...

nak cri novel dia la.. xjumpa2

Unknown said...

nak cri novel dia la.. xjumpa2

Aqilah Azmi said...

hihihi cerita ni boleh tahan :D
sangat comel hiks.
<3

Azhafizah MN said...

Fiza memang tengok online je la..memang selalu update kat blog untuk tonton online :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

lyn sekali sekala..huhu

ayut said...

Aritu ad tgk kejap..best je tgk..mmg blh jd plihan utk tonton bsama kuarga..bdk skrg ka advance dh..hahaha..

Dingdang said...

cantik Emma Maembong pakai tudung.
Baca novel jer la. hihihi..

YANG UNIQUE™ said...

yanie pn layan kak hehee..

Unknown said...

xsabar nak tunggu episod yanga akan datang. hihi

Nisa Greennnpanda said...

dh lame xtgk drama mlayu...hehehehe

Mimie said...

episod lepas akak terlepas..xdpt tgk...

Nadia Johari said...

comey je tgk emma maembong

hazanis said...

mesti best cite ni. tp mek cah xsempat layan.:(