Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 16 January 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
Tadi ternampak post kat facebook dari adik lyssa kita ni yang dah lama tak nampak dia bloging sejak-sejak dah sambung pengajaran dia dekat KL kan, so statusnya tentang ANGAPAU! perghh.. kalau ada angpau mesti ada duit rayanya kan. Shida cerita sikit dekat sini nile.com.my sebuah online shop telah menganjur giveaway di blog lyssa dan hadiah yang diberikan wang atau angpau sebanyak RM1000 ringgit (RM300x2 & RM100x4). kalau korang nak join boleh terjah blog lyssa ok :)

Sekiranya shida dapat ANGPAU RM300 dari nile.com.my ni pertama sekali shida nak buat adalah GIVEAWAY, tambahan hadiah untuk semua blogger yang join nanti memandangkan shida bakal nak anjurkan giveaway tak lama lagi dan tak lupa shida akan masukkan juga website nile.com.my sebagai penaja utama blog shida :) setakat ini, itu sahaja yang akan shida buat sekiranya dapat ANGPAU tersebut mungkin saki baki tu shida buat belanja family makan-makan sempena cuti RAYA CINA kan :) doa-doakan lah shida menang AMIN :)
Boleh check keputusan cabutan bertuah di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87
 
aiiyyaaa bagi saya lorr.. hehee gaya mei mei cakap dalam upin ipin


20 comments:

  1. wah macma menraik ni kak... good luck kakshida! emmm rasa mcm nak join^^

    ReplyDelete
  2. Gudluck Shida..:) sama2 kite mencuba tuah random.org hehe..

    ReplyDelete
  3. Mudah2xgan murah rezeki shida dpt angpou yer.... ;)

    ReplyDelete
  4. assalamualaaikum shida...gud luck yer...;)

    ReplyDelete
  5. gud luck shida..
    kite pon join..
    =)

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya kak. Nanti dapat angpau boleh share ye..hehe..kidding.^___^

    ReplyDelete
  7. gud luck, shida ^^


    *dh lama sy nk order baju dgn Nile ni tapi size yg nk tu dh abis plak, huh...

    ReplyDelete
  8. gudluck kak shida. kalau dapat dapat kongsi fat choii lerr yerr. hihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.