Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my | Dunia sebenar Shida Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 16 January 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
Tadi ternampak post kat facebook dari adik lyssa kita ni yang dah lama tak nampak dia bloging sejak-sejak dah sambung pengajaran dia dekat KL kan, so statusnya tentang ANGAPAU! perghh.. kalau ada angpau mesti ada duit rayanya kan. Shida cerita sikit dekat sini nile.com.my sebuah online shop telah menganjur giveaway di blog lyssa dan hadiah yang diberikan wang atau angpau sebanyak RM1000 ringgit (RM300x2 & RM100x4). kalau korang nak join boleh terjah blog lyssa ok :)

Sekiranya shida dapat ANGPAU RM300 dari nile.com.my ni pertama sekali shida nak buat adalah GIVEAWAY, tambahan hadiah untuk semua blogger yang join nanti memandangkan shida bakal nak anjurkan giveaway tak lama lagi dan tak lupa shida akan masukkan juga website nile.com.my sebagai penaja utama blog shida :) setakat ini, itu sahaja yang akan shida buat sekiranya dapat ANGPAU tersebut mungkin saki baki tu shida buat belanja family makan-makan sempena cuti RAYA CINA kan :) doa-doakan lah shida menang AMIN :)
Boleh check keputusan cabutan bertuah di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87
 
aiiyyaaa bagi saya lorr.. hehee gaya mei mei cakap dalam upin ipin


20 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

gudluck shida...

deno said...

wah macma menraik ni kak... good luck kakshida! emmm rasa mcm nak join^^

ANa Ahmad said...

gud luck kak shida :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

gudluck;)

nak cantik x?

Elih Japahar said...

Gudluck Shida..:) sama2 kite mencuba tuah random.org hehe..

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

ayut said...

Mudah2xgan murah rezeki shida dpt angpou yer.... ;)

aisya said...

good luck :D

Mas Zull said...

assalamualaaikum shida...gud luck yer...;)

Ezy Loy said...

gud luck shida..
kite pon join..
=)

azizah :) said...

gudluck shida!

cik kiera said...

Good luck ye sis shida :)

Maria Firdz said...

Good luck...

Sukma Haron said...

good luck Shida.....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida.. ^^

Nurul Aini said...

Semoga berjaya kak. Nanti dapat angpau boleh share ye..hehe..kidding.^___^

caliph shuriken said...

gud luck, shida ^^


*dh lama sy nk order baju dgn Nile ni tapi size yg nk tu dh abis plak, huh...

Nurul Faiz said...

wish u luck, shida :)

shasha yacob said...

gudluck kak shida. kalau dapat dapat kongsi fat choii lerr yerr. hihihi