SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid | Dunia sebenar Shida SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 11 January 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Assalammualaikum, peace upon you
http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html
Hai kiera shida join ye :) dah follow awak juga :)
korang nak join boleh klik banner awesome ni :) Tamat 21 Jan 2014


19 Jari Ohsem:

Unknown said...

Selamat bersegmen ;D

Emas Putih said...

*bammer pon boleh hahaha

Kiera Rashid said...

Assalamualaikum, sis shida. Thanks sebab sudi join segmen kiera, kiera amat menghargainya ^_^ .
Kiera sudah lame follow akak, hehe, Salam Ukhwah ya :D

Unknown said...

selamat bersegmen kak shida :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Farah Fauzi said...

good luck :)

Cik Nor said...

gud luck..:)

Cik Nor said...

gud luck shida..:)

ayut said...

Slmt bsegmen shida

Kiera Rashid said...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama....

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Unknown said...

assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

Mardhiah said...

Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Nfiqha :D said...

Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

hana said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Anonymous said...

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

Humaira Lee said...

assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Unknown said...

saya pun join segmen ni..done follow.. :)

Nasz said...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah lama follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com