Tawaran Istimewa dari Selmanina Hijab | Jom rebut peluang ini!!! | Dunia sebenar Shida Tawaran Istimewa dari Selmanina Hijab | Jom rebut peluang ini!!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 11 January 2014

Tawaran Istimewa dari Selmanina Hijab | Jom rebut peluang ini!!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Pernah dengar kan tentang Tudung/Hijab keluaran Selmanina Hijab ni, sebelum ni shida ada review tentang tudung selmanina hijab juga yang menawarkan keluaran tudung yang tersangat laris dipasaran bersama pengantaran percuma. Sekarang ni Selmanina Hijab menawar sekali New Year Sale dimana setiap barang dibeli akan diberi potongan sebanyak 25% serta moneyback guarantee, sekiranya barang yang korang beli korang tak puas hati dalam masa seminggu selepas item diterima oleh pihak Selmanina Hijab, korang akan dapat semula wang dari item yang korang beli.
Tudung/Hijab antara koleksi-koleksi terlaris Selmanina Hijab kini koleksi Emanina EA harga asal RM49 selepas potongan RM40 dan Emanina EP (plain) RM15 sahaja tambahan RM5 untuk kos penghantaran. sudah mempunya stok baru jika korang nak beli boleh dapatkan segera di laman web Selmanina Hijab. Dialu-alukan juga untuk korang yang ingin menjadi dropship, pihak Selmanina Hijab akan melancarkan program untuk menjadi dealer , buat pertama kali nya dealer berhak mendapat wang secara komisyen/royalti tanpa berbuat apa-apa hanya duduk dan goyang kaki sahaja. Wahh!! macam best je bunyi kan so apa tunggu lagi. Segera hubungi pihak Selmanina Hijab sekiranya korang suka berbiznes online ok. 
Terdapat juga beberapa Tutorial khas untuk si pemakai tudung terbaik dari Selmanina Hijab Collection ini :) nak lihat lebih banyak boleh layari laman web dan juga page yang terdapat dalam entri ini :)

untuk menjadi dealer, dropship dan lain-lain pertanyaan boleh hubungi :


17 Jari Ohsem:

zaza zehra said...

wah..sukalah zaza tgk corak tdung dia..heee...mahu terjah.. :)

cik kiera said...

Wah, cantik2 belaka . Thanks sharing :)

Azhafizah Md Nor said...

Menarik je bunyinya shida.nak terjah jugaklah

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Shida...cantik & menarik corak tudung2nya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

jom2 cuci mata dlu..hihi

aisya said...

cantik2 je tudung.. hehe

Leeza Dayasari said...

cantik lah... thx share.

azizah :) said...

corak tudung dia cantik2lah..

ANa Ahmad said...

menarik juga ni.. kak shida.. hehee

yanie j said...

lawa lah kak shida mcm bkenan je yanie..nnt nk tgk2 kak web dia.. tq kak :)

yanie j said...

lawa lah kak shida mcm bkenan je yanie..nnt nk tgk2 kak web dia.. tq kak :)

Tihara said...

cantik tudung2 nya..cuma sedia ongkos sajo, eheee :)

Maria Firdz said...

menarik juga design tdungnya.. blh la buat cuci mata.. :)

Nadia Johari said...

alamak rambang mata pulak..

shasha yacob said...

wahhh, lawa lah tudung nih, kan bagus ada duit sendiri. hahah

Dyra Hadi said...

lawa lawa tudungnya shida hehee..

ayut said...

Lama xshopping....mmm.bila la nk g shopping ni...