Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 11 January 2014

Tawaran Istimewa dari Selmanina Hijab | Jom rebut peluang ini!!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Pernah dengar kan tentang Tudung/Hijab keluaran Selmanina Hijab ni, sebelum ni shida ada review tentang tudung selmanina hijab juga yang menawarkan keluaran tudung yang tersangat laris dipasaran bersama pengantaran percuma. Sekarang ni Selmanina Hijab menawar sekali New Year Sale dimana setiap barang dibeli akan diberi potongan sebanyak 25% serta moneyback guarantee, sekiranya barang yang korang beli korang tak puas hati dalam masa seminggu selepas item diterima oleh pihak Selmanina Hijab, korang akan dapat semula wang dari item yang korang beli.
Tudung/Hijab antara koleksi-koleksi terlaris Selmanina Hijab kini koleksi Emanina EA harga asal RM49 selepas potongan RM40 dan Emanina EP (plain) RM15 sahaja tambahan RM5 untuk kos penghantaran. sudah mempunya stok baru jika korang nak beli boleh dapatkan segera di laman web Selmanina Hijab. Dialu-alukan juga untuk korang yang ingin menjadi dropship, pihak Selmanina Hijab akan melancarkan program untuk menjadi dealer , buat pertama kali nya dealer berhak mendapat wang secara komisyen/royalti tanpa berbuat apa-apa hanya duduk dan goyang kaki sahaja. Wahh!! macam best je bunyi kan so apa tunggu lagi. Segera hubungi pihak Selmanina Hijab sekiranya korang suka berbiznes online ok. 
Terdapat juga beberapa Tutorial khas untuk si pemakai tudung terbaik dari Selmanina Hijab Collection ini :) nak lihat lebih banyak boleh layari laman web dan juga page yang terdapat dalam entri ini :)

untuk menjadi dealer, dropship dan lain-lain pertanyaan boleh hubungi :


17 comments:

  1. wah..sukalah zaza tgk corak tdung dia..heee...mahu terjah.. :)

    ReplyDelete
  2. Wah, cantik2 belaka . Thanks sharing :)

    ReplyDelete
  3. Menarik je bunyinya shida.nak terjah jugaklah

    ReplyDelete
  4. Salam Shida...cantik & menarik corak tudung2nya...

    ReplyDelete
  5. corak tudung dia cantik2lah..

    ReplyDelete
  6. menarik juga ni.. kak shida.. hehee

    ReplyDelete
  7. lawa lah kak shida mcm bkenan je yanie..nnt nk tgk2 kak web dia.. tq kak :)

    ReplyDelete
  8. lawa lah kak shida mcm bkenan je yanie..nnt nk tgk2 kak web dia.. tq kak :)

    ReplyDelete
  9. cantik tudung2 nya..cuma sedia ongkos sajo, eheee :)

    ReplyDelete
  10. menarik juga design tdungnya.. blh la buat cuci mata.. :)

    ReplyDelete
  11. wahhh, lawa lah tudung nih, kan bagus ada duit sendiri. hahah

    ReplyDelete
  12. lawa lawa tudungnya shida hehee..

    ReplyDelete
  13. Lama xshopping....mmm.bila la nk g shopping ni...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.