Wordless Wednesday | Berhati-hati dengan tandas dirumah anda! | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Berhati-hati dengan tandas dirumah anda!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 29 January 2014

Wordless Wednesday | Berhati-hati dengan tandas dirumah anda!

Assalammualaikum, peace upon you.


17 Jari Ohsem:

Aniq Bukhary said...

Mak aih! yg ular tu nak duduk kat mangkuk tandas buat pe?

Nisa Greennnpanda said...

isy...huhuhu... seramnye... >_<

Sheila Salim said...

assalamualaikum shida, huwaaa gelinya tengok. memang kena berhati2 betul.. Y___Y

dalila said...

Masya Allah..
mengucap pjg tgk..
Minta Allah jauhkan kita dr perkara2 mcm ni kan..

Sally Yatiey said...

Ish.. takutnya..

Azhafizah Md Nor said...

menakutkan..seram pulak haihh nak membuang

Lynn Damya said...

Salam, haha aritu ade gak tgk pic ni kt FB, b4 ni sy mmg suka guna toilet tp xbukak lampu, sbb rase mcm best je, and xde lah gelap sgt sbb siang kan, tp once terlihat ni, mmg tiap2 kali nak masuk bukak lampu, even lah tgh terang pun, ngeri wooO~ haha

Maria Firdz said...

Erkk.. ngerinya..

Fara Athira said...

Menyeramkan . Huhu .

tirahzairi said...

bahaya nie...hati2 lah...

Hana Jalil said...

Pehh peh pehhh.. kalau gini, mmg takut lah nak masuk toilet. macam mana lah ular nih boleh masuk dalam jamban.. hukhuk

Cik Nur™ said...

seramnyaa..!

Mimi Azirah said...

hahaha...dh agak dh...ngeri kan

cik kiera said...

Sherraammm nyehhh.... Gulp2...
Berhati-hati la lepas niii ..

Nadia Johari said...

menakutkan ler..

azizah :) said...

huuuuu seramnya ya Allah... berhati2 pasni

shasha yacob said...

menakutkan. terpaksa nengok nengok tandas ruma. hihi