Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 29 January 2014

Wordless Wednesday | Berhati-hati dengan tandas dirumah anda!

Assalammualaikum, peace upon you.


17 comments:

  1. Mak aih! yg ular tu nak duduk kat mangkuk tandas buat pe?

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum shida, huwaaa gelinya tengok. memang kena berhati2 betul.. Y___Y

    ReplyDelete
  3. Masya Allah..
    mengucap pjg tgk..
    Minta Allah jauhkan kita dr perkara2 mcm ni kan..

    ReplyDelete
  4. menakutkan..seram pulak haihh nak membuang

    ReplyDelete
  5. Salam, haha aritu ade gak tgk pic ni kt FB, b4 ni sy mmg suka guna toilet tp xbukak lampu, sbb rase mcm best je, and xde lah gelap sgt sbb siang kan, tp once terlihat ni, mmg tiap2 kali nak masuk bukak lampu, even lah tgh terang pun, ngeri wooO~ haha

    ReplyDelete
  6. Pehh peh pehhh.. kalau gini, mmg takut lah nak masuk toilet. macam mana lah ular nih boleh masuk dalam jamban.. hukhuk

    ReplyDelete
  7. hahaha...dh agak dh...ngeri kan

    ReplyDelete
  8. Sherraammm nyehhh.... Gulp2...
    Berhati-hati la lepas niii ..

    ReplyDelete
  9. huuuuu seramnya ya Allah... berhati2 pasni

    ReplyDelete
  10. menakutkan. terpaksa nengok nengok tandas ruma. hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.