Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 8 January 2014

Wordless Wednesday | kenapa warna pink ye??

Assalamualaikum, peace upon you.
 Hadiah dari majikan shida :) pink ok :)
Hadiah dari sidia :) pink juga, kenapa warna pink eh?? heheee :p


26 comments:

  1. alhamdulillah, tahniah ye... pink sinonim dengan perempuan agaknya, kalau mama apa-apa pun boleh... :)

    ReplyDelete
  2. xsuka pink..tpi klu bli bnda pape, pink jugk yg cntik..huhu..

    ReplyDelete
  3. pink itu nampak ayu dan kelembutan.... :)

    ReplyDelete
  4. wahh koleksi pink hadiah shida..boleh geng ngan fiza lah ni shida..heee..maybe takde yang biru dia beli pink :)

    ReplyDelete
  5. Mungkinkah warna kegemaran beliau haha..

    ReplyDelete
  6. wah... lawanye.. pink sebab lambang kewanitaan hehe...

    ReplyDelete
  7. pink tu tak striking sangat shida.
    cantik menarik.

    ReplyDelete
  8. sbb dia ingat pekerja dia berjiwa pink...hehehehe

    ReplyDelete
  9. waahhh...tahniah shida.. cntik beg2 tu.. :) pink... sesuai dgn wanita gitu.. :)

    ReplyDelete
  10. supaya lebih nampak kewanitaan.shida ni ganas kot.hehe...

    ReplyDelete
  11. bestnya orang tersayang bagi....

    ReplyDelete
  12. pink dan perempuan tak boleh nak dipisahkan. biarpun minat warna lain or tak suka sgt warna pink tetap akan brg2 yg warna pink jugak. kan? hehe

    ReplyDelete
  13. Wow sm la kita suka pink.Maybe pink ni da sinonim dengan gurl gurl kan? Bila gurl pakai Nampak cantek jeee :) Kdag tak perasa yang barang-barang sendiri pn mostly pink ! hihi hi selamat berkenalan. Done following u. Nanti sudi2 follow balik :)

    ReplyDelete
  14. p/s:Fiza dah promote blog Shida dalam kategori personal.Thanks join :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/kenali-blogger-melalui-blog-personal.html

    ReplyDelete
  15. hahahaa nak gelak lah...dah takde purse o handbeg yg biru shida.. cer shida pakai mesti comel gitu! auwww

    ReplyDelete
  16. bestnya dapat hadiah...of kos la pink..kan untuk orang pompuan..haruslah yang soft kaler...

    ReplyDelete
  17. Kalo shida tak nak meh bg akak..hehehe

    ReplyDelete
  18. rezeki orang nak bagi..hahaha..pink pun punkla..lawa ler

    ReplyDelete
  19. muka kak shida menunjukkan keayuan kit. hahaha

    ReplyDelete
  20. Haha..nape pink ea..saje tukar selera la kot..xkn nk biru jugak kot...hihihi

    ReplyDelete
  21. Haha..nape pink ea..saje tukar selera la kot..xkn nk biru jugak kot...hihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.