Wordless Wednesday | kenapa warna pink ye?? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | kenapa warna pink ye??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 8 January 2014

Wordless Wednesday | kenapa warna pink ye??

Assalamualaikum, peace upon you.
 Hadiah dari majikan shida :) pink ok :)
Hadiah dari sidia :) pink juga, kenapa warna pink eh?? heheee :p


26 Jari Ohsem:

Norhasniza Khalid said...

alhamdulillah, tahniah ye... pink sinonim dengan perempuan agaknya, kalau mama apa-apa pun boleh... :)

timm_bill said...

xsuka pink..tpi klu bli bnda pape, pink jugk yg cntik..huhu..

Maria Firdz said...

pink itu nampak ayu dan kelembutan.... :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh koleksi pink hadiah shida..boleh geng ngan fiza lah ni shida..heee..maybe takde yang biru dia beli pink :)

Elih Japahar said...

Mungkinkah warna kegemaran beliau haha..

nuyui a.k.a miss YUI said...

apa pun tetap comel..hihi

Normi Nieza said...

cantik..:)

Sally Yatiey said...

Cantik ;D

ANa Ahmad said...

wah... lawanye.. pink sebab lambang kewanitaan hehe...

hazwan hairy said...

sinonim dgn pmpn ktanya..haha

Nurul Faiz said...

pink tu tak striking sangat shida.
cantik menarik.

Kisah Si Dairy said...

sbb dia ingat pekerja dia berjiwa pink...hehehehe

zaza zehra said...

waahhh...tahniah shida.. cntik beg2 tu.. :) pink... sesuai dgn wanita gitu.. :)

diana said...

supaya lebih nampak kewanitaan.shida ni ganas kot.hehe...

Sukma Haron said...

bestnya orang tersayang bagi....

aisya said...

pink dan perempuan tak boleh nak dipisahkan. biarpun minat warna lain or tak suka sgt warna pink tetap akan brg2 yg warna pink jugak. kan? hehe

HanNis SaNia said...

Wow sm la kita suka pink.Maybe pink ni da sinonim dengan gurl gurl kan? Bila gurl pakai Nampak cantek jeee :) Kdag tak perasa yang barang-barang sendiri pn mostly pink ! hihi hi selamat berkenalan. Done following u. Nanti sudi2 follow balik :)

Azhafizah Md Nor said...

p/s:Fiza dah promote blog Shida dalam kategori personal.Thanks join :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/kenali-blogger-melalui-blog-personal.html

azizah :) said...

hahahaa nak gelak lah...dah takde purse o handbeg yg biru shida.. cer shida pakai mesti comel gitu! auwww

Arra Ahmad said...

tahun depan kaler biru..:P

shahdiana said...

bestnya dapat hadiah...of kos la pink..kan untuk orang pompuan..haruslah yang soft kaler...

Mimi Azirah said...

Kalo shida tak nak meh bg akak..hehehe

Nadia Johari said...

rezeki orang nak bagi..hahaha..pink pun punkla..lawa ler

shasha yacob said...

muka kak shida menunjukkan keayuan kit. hahaha

ayut said...

Haha..nape pink ea..saje tukar selera la kot..xkn nk biru jugak kot...hihihi

ayut said...

Haha..nape pink ea..saje tukar selera la kot..xkn nk biru jugak kot...hihihi