Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 22 February 2014

10 Hadiah tambahan dalam Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
 Tudung Bawal x 2
 Topup RM5 x 2
Stand Calendar Limited Design Shida x2
Bookmark Calendar + Mini Calendar x 4


tunggu ya shida update senarai pemenang, paling lewat pagi nanti Inshaa Allah akan shida publish :)


11 comments:

  1. harap harap ada lah rezeki saya yerr kak shida . hihi :)

    ReplyDelete
  2. Wahh. Pemenang pun bertambah lah ni . Tak sabar nak tunggu pagi nanti nak tengok rezeki siapa. Hehe =)

    ReplyDelete
  3. tak sabarnya. huhuhu.
    hadiah best best :)

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnyaa. Clap Clap Clap :D

    ReplyDelete
  5. Wahh...bertambah ag hadiah...nk terjah nie mna tau dh up snrai pemenang. Hehe..gud luck smua.

    ReplyDelete
  6. banyak sponser..nnti nk sponser g..hehe

    ReplyDelete
  7. banyak sponser..nnti nk sponser g..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.