Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 1 February 2014

5 Finalis Maharaja Lawak Mega 2013

Assalammualaikum, peace upon you.
5 Finalis Maharaja Lawak Mega 2013 telah pun kita ketahui, shida juga ikuti juga perkembangan pelawak-pelawak Malaysia yang kini melonjak naik dalam arena hiburan. Komedi siapa yang tak suka kan, shida sendiri suka dengan lawak jenaka atau komedi yang ditonjolkan oleh para pelawak malaysia kita dalam Maharaja Lawak Mega 2013. Tengok juga live semalam dekat astro semua menghiburkan hati, lagi-lagi Jambu, Shiro dan Bocey ini antara peserta kegemaran shida. Bagaimana dengan korang? 5 finalis telah kita ketahui Shiro, Jambu, Sepahtu, Bocey dan Nabil mereka semua mara ke FINAL nanti. Sama-sama kita nantikan Siapa yang bakal menjadi JUARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2013.
Pelawak mana bakal menjadi juara dalam Maharaja Lawak Mega 2013??



11 comments:

  1. Wah.. Berdebar la plak tggu final.ni.. Mmg hebat semua finalis ni...

    ReplyDelete
  2. Kita suka Shiro, Bocey ngan Sepahtuuuuu... hehehe, tahniah utk depa semua =)

    ReplyDelete
  3. tahniah buat mereka..!

    sapelah agaknya jadi juarakan.. :)

    ReplyDelete
  4. Nak tgk jambu menang,, Berapa kali dah mauk final tp menang2 :)

    ReplyDelete
  5. zaza xpernah tgk mhrjalawak ni...tp tetap sokong setiap pserta.. :)

    ReplyDelete
  6. err..ermrmm... nabil patut kuar.. hohoh

    ReplyDelete
  7. nad pun suka bocey..hehe..makin lawak diaorang ni

    ReplyDelete
  8. tak dapat tengok pon..xde astro..hukhuk

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.