Giveaway 5K Dunia sebenar Shida TAMAT! | Dunia sebenar Shida Giveaway 5K Dunia sebenar Shida TAMAT!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 19 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida TAMAT!

Assalammualaikum, peace upon you
Alhamdulillah akhirnya Giveaway 5K Dunia sebenar Shida telah melabuh tirai semalam 18.2.2014 dan seramai 303 penyertaan yang shida dapat setelah tolak beberapa link rosak. Terima kasih tak terhingga kepada blogger yang memeriahkan giveaway shida kali ini dan shida rasa sangat-sangat gembira dengan sokongan yang diberi kepada semua. Walaupun hadiah tak lah HAVOC mana tapi korang still join dan support shida, sungguh terharu ;') Jadi shida minta semua peserta semak no.peserta masing-masing dan berharap dapat beri shida kerjasama nanti pada pengumuman pemenang giveaway ini. Jadi shida dahulukan ribuan terima kasih dan semoga berjaya kepada semua :)


Thanks dan Good Luck semua :)
 Pengumuman pemenang pada : 22 Feb 2014 sabtu
 

20 Jari Ohsem:

Mastura Aziz said...

WAK..BYK JOIN..HRP TERSENARAI DLM PEMENANG..AMIN

miraYANI said...
This comment has been removed by the author.
Aswan Azmy said...

tak sabar2 nak tahu siapa pemenang

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida, alhamdullilah. tak sabarnya nak tahu.. semoga murah rezeki baby ni ~~~

sYiRa LoKMaN said...

harap ade rezeki :)

nabila biela said...

wah...xsabarnya nak dapat hadiah...aik??hehe

Sally Yatiey said...

wah.. dah tamat ;D

Mimi Azirah said...

tak sbr tgu nme pemenang

Farid Laham said...

dah tamat ye alhamdulilah ramai yang join :)

Yumida Huda said...

wah bravo shida...303 banyak tuuuu..alhamdulillah..sambutan memberangsangkan

azizah :) said...

harap2 dapat la menang salah satu hadiah..hehehe :p

tirahzairi said...

tahniah kak :)

cik kiera said...

wow, ramainya join . tahniahhh :D

tenku butang said...

hope bertuah.. aminn.. heee.. ramai giler join GA Shida.. tahniah..

shasha yacob said...

harap ada rezeki lah kak shida . hihi :)

Nurul Faiz said...

harap dapat jadi salah seorang pemenang :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh ni yang tak sabar ni shida :)

Sukma Haron said...

siapa ler pemenangnya ek...?

MG schmidt said...

owh esok announce ye
cant wait lak ..huhu
gud luck guys :)

Mas Zull said...

assalamualaiakum shida...siapakah yg berjaya agaknya...:)