Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 19 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida TAMAT!

Assalammualaikum, peace upon you
Alhamdulillah akhirnya Giveaway 5K Dunia sebenar Shida telah melabuh tirai semalam 18.2.2014 dan seramai 303 penyertaan yang shida dapat setelah tolak beberapa link rosak. Terima kasih tak terhingga kepada blogger yang memeriahkan giveaway shida kali ini dan shida rasa sangat-sangat gembira dengan sokongan yang diberi kepada semua. Walaupun hadiah tak lah HAVOC mana tapi korang still join dan support shida, sungguh terharu ;') Jadi shida minta semua peserta semak no.peserta masing-masing dan berharap dapat beri shida kerjasama nanti pada pengumuman pemenang giveaway ini. Jadi shida dahulukan ribuan terima kasih dan semoga berjaya kepada semua :)


Thanks dan Good Luck semua :)
 Pengumuman pemenang pada : 22 Feb 2014 sabtu
 

20 comments:

  1. WAK..BYK JOIN..HRP TERSENARAI DLM PEMENANG..AMIN

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tak sabar2 nak tahu siapa pemenang

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum shida, alhamdullilah. tak sabarnya nak tahu.. semoga murah rezeki baby ni ~~~

    ReplyDelete
  5. wah...xsabarnya nak dapat hadiah...aik??hehe

    ReplyDelete
  6. dah tamat ye alhamdulilah ramai yang join :)

    ReplyDelete
  7. wah bravo shida...303 banyak tuuuu..alhamdulillah..sambutan memberangsangkan

    ReplyDelete
  8. harap2 dapat la menang salah satu hadiah..hehehe :p

    ReplyDelete
  9. wow, ramainya join . tahniahhh :D

    ReplyDelete
  10. hope bertuah.. aminn.. heee.. ramai giler join GA Shida.. tahniah..

    ReplyDelete
  11. harap ada rezeki lah kak shida . hihi :)

    ReplyDelete
  12. harap dapat jadi salah seorang pemenang :)

    ReplyDelete
  13. wahh ni yang tak sabar ni shida :)

    ReplyDelete
  14. siapa ler pemenangnya ek...?

    ReplyDelete
  15. owh esok announce ye
    cant wait lak ..huhu
    gud luck guys :)

    ReplyDelete
  16. assalamualaiakum shida...siapakah yg berjaya agaknya...:)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.