Hadiah dari menang GA CNY by Blogger Dedeqdewishes | Dunia sebenar Shida Hadiah dari menang GA CNY by Blogger Dedeqdewishes

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 16 February 2014

Hadiah dari menang GA CNY by Blogger Dedeqdewishes

Assalamualaikum, peace upon you.
Hadiah ni shida dapat dari menang Giveaway CNY by Dedeq, seronok memang seronok sebab shawl ni cantik and warna pink, warna kesukaan ramai wanita dalam dunia ni tidak termasuk shida hehee. Terima kasih tak terhingga kepada Blogger Dedeq selaku penganjur giveaway tersebut. Alhamdulillah bertambah koleksi shawl shida walaupun shida tak dapat nak pakai. Syria tetap dalam hati lebih mudah cepat dan ringkas kan aima :) Thanks dedeq dan tahniah peserta yang menang juga :)


16 Jari Ohsem:

Zamani Abe said...

oh.. same cam kak mia ae.. bru dpt tgk yg bulat2 tu jelas.. ingatkan apelah td

Sally Yatiey said...

Cantikkkk ;D

Normi Nieza said...

tahniah shida..cantik..:)

amal said...

cantik! :)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Tahniah...

ayut said...

Tahniah shida...kn dpt jgk..hihi

nabila biela said...

bestnye...wrna dia memang cantik kak..jeless i..hehe

nabila biela said...

bestnye...wrna dia memang cantik kak..jeless i..hehe

Farisya Anastasyia said...

cantiknya..hehe.tp syirah da kurang pakai syria skanng.heheh

yanie j said...

cantiknye kak wane pink lg hehee..

yanie j said...

cantiknye kak wane pink lg hehee..

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..cntikkk.

Mimi Azirah said...

cantiknya

azizah :) said...

cantik pink nya tu...

Azhafizah Md Nor said...

shawl cantik :) pink memang favourite!

Sukma Haron said...

cantiknya shawl nie....tahnaih shida...