Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 17 February 2014

Keep calm only two days left | Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Ewahh speaking pula kan hehe.. pejam celik pejam celik dah nak sampai ke penghujung Giveaway 5K ni, alhamdulillah sambutan sangat-sangat menggalakkan. Seronok shida tengok ramai yang join support shida. Shida berterima kasih kepada semua yang menjayakan giveaway shida setakat ini. Tak lupa juga kepada para sponser juga. Inshaa Allah esok shida akan tambah hadiah dalam senarai hadiah atau pembahagian hadiah seperti yang shida janji kan :) shida tambah 10 hadiah lagi untuk korang. Jadi jumlah keseluruhan pemenang menjadi 50 pemenang yang dicari dalam giveaway shida kali ini. Jumlah peserta yang terkini setakat ini 285 peserta amin!!! :) kalau ada penambahan peserta lagi shida akan update kemudian. Bagi yang belum join tu cepat-cepat lah join ya!. Seronok hadiah dah bertambah peluang nak menang tu ada sangat-sangat. yang penting korang ikut sayarat jadi korang layak menang ok :) Thanks semua :) 



17 comments:

  1. Assalamualaikum shida.. wahh tinggal 2 hari lagi jeee... heheeee ~~~

    ReplyDelete
  2. yeah , nak kena tunggu lah nih. ihihi

    ReplyDelete
  3. Ramai jugak yang join tu kak shida ;)

    ReplyDelete
  4. waaahhh ramainya...alhamdulillah ramai yg bg support..xsabar nak tahu siapa menang :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..ramai...tahniahhh ^_^

    ReplyDelete
  6. lama da tak mai kat sini..amboi2..da 5k..hehe

    ReplyDelete
  7. tak sbr nak tgu keputusan..hahaha

    ReplyDelete
  8. Tmbh hadiah....pastu xlma dh..best2x..

    ReplyDelete
  9. harap2 alert pemenang tu nanti..

    ReplyDelete
  10. harap2 alert pemenang tu nanti..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.