Keep calm only two days left | Giveaway 5K Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Keep calm only two days left | Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 17 February 2014

Keep calm only two days left | Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Ewahh speaking pula kan hehe.. pejam celik pejam celik dah nak sampai ke penghujung Giveaway 5K ni, alhamdulillah sambutan sangat-sangat menggalakkan. Seronok shida tengok ramai yang join support shida. Shida berterima kasih kepada semua yang menjayakan giveaway shida setakat ini. Tak lupa juga kepada para sponser juga. Inshaa Allah esok shida akan tambah hadiah dalam senarai hadiah atau pembahagian hadiah seperti yang shida janji kan :) shida tambah 10 hadiah lagi untuk korang. Jadi jumlah keseluruhan pemenang menjadi 50 pemenang yang dicari dalam giveaway shida kali ini. Jumlah peserta yang terkini setakat ini 285 peserta amin!!! :) kalau ada penambahan peserta lagi shida akan update kemudian. Bagi yang belum join tu cepat-cepat lah join ya!. Seronok hadiah dah bertambah peluang nak menang tu ada sangat-sangat. yang penting korang ikut sayarat jadi korang layak menang ok :) Thanks semua :) 



17 Jari Ohsem:

YANG UNIQUE™ said...

dah join :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cpt2 sblm trlmbt =)

Cik Nor said...

xsabar nak thu..huhu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida.. wahh tinggal 2 hari lagi jeee... heheeee ~~~

Unknown said...

yeah , nak kena tunggu lah nih. ihihi

Unknown said...

Ramai jugak yang join tu kak shida ;)

Unknown said...

waaahhh ramainya...alhamdulillah ramai yg bg support..xsabar nak tahu siapa menang :)

Syira Lokman said...

alhamdulillah..ramai...tahniahhh ^_^

Unknown said...

lama da tak mai kat sini..amboi2..da 5k..hehe

nabila biela said...

dahh join =)

Maria Firdz said...

X sbr pula.rasanya.. Hehe

Unknown said...

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Jom meriahkan GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT.

Mimie said...

tak sbr nak tgu keputusan..hahaha

ayut said...

Tmbh hadiah....pastu xlma dh..best2x..

Unknown said...

harap2 alert pemenang tu nanti..

Unknown said...

harap2 alert pemenang tu nanti..

Azhafizah MN said...

okay² KEEP CALM :)