Kemas kini TOP REFERRAL Giveaway 5K Dunia sebenar Shida part 2 | Dunia sebenar Shida Kemas kini TOP REFERRAL Giveaway 5K Dunia sebenar Shida part 2

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 15 February 2014

Kemas kini TOP REFERRAL Giveaway 5K Dunia sebenar Shida part 2

Assalammualaikum, peace upon you.
stast dari blogger.com 4 Referral yang update Referring Url
ini pula dari Google Analytics ada 7 url yang tersenarai Full Referrer

So referral setakat ini dulu, nanti last day Giveaway ini shida akan update lagi ok, baru mencabar sikit kan hehee. Sementara ni shida belum lagi semak entri peserta, masih tak ada masa lagi nak semak inshaallah shida cuba esok nak semak sebab nak cari kategori BEST ENTRI, sekiranya tak ada secara automatik BEST ENTRI dibatalkan dan dimasukkan dalam TOP REFERRAL yang menjadi 4 hadiah (TOP 4). Lagi satu shida nak update pemenang akan diberikan kepada yang bukan sponser so jika sponser menang shida akan beri peluang kepada yang bukan sponser ok. Sponser join hanya lah untuk memeriahkan lagi giveaway ini. Giveaway ini masih berlangsung lagi, bagi yang belum join cepat-cepat join dan bagi yang nak  duduk dalam carta TOP REFERRAL boleh cuba tips ini hope membantu semua ya, Good Luck :)


13 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida.. wahh bestnya. biasa nampak nama2 dorang je top referral. bestnya... murah rezeki mereka ~~~

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kepada top referral..

nuyui a.k.a miss YUI said...

fuh.. chaiyo2k semua peserta.

cik kiera said...

Wowww, hebat betul mereka.... Sangat rajin mempromote GA .. bilaa laa kiera nak jadi perajin macam mereka tuu .. Huhuk :'/

zaza zehra said...

wah2..hebat2 pesaing.. :) gdluck semuanya..

Azhafizah Md Nor said...

wah..dasyat memasing..all the best semua :)

nabila biela said...

ish2..jelesnye..hehe

Hana Jalil said...

Wahhh.. Promote banyak-banyak. :D hehee

Maria Firdz said...

Wah.. Mantop..

ayut said...

Untungla referral tinggi tu..cayalah...

yanie j said...

tak terlawan tu kak hehee..

azizah :) said...

terbaik lah top referal tu.. hebat2 belaka!

Sukma Haron said...

terbaik ler dorang....