Kemas kini TOP REFERRAL Giveaway 5K Dunia sebenar Shida part 2 | Dunia sebenar Shida Kemas kini TOP REFERRAL Giveaway 5K Dunia sebenar Shida part 2

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 15 February 2014

Kemas kini TOP REFERRAL Giveaway 5K Dunia sebenar Shida part 2

Assalammualaikum, peace upon you.
stast dari blogger.com 4 Referral yang update Referring Url
ini pula dari Google Analytics ada 7 url yang tersenarai Full Referrer

So referral setakat ini dulu, nanti last day Giveaway ini shida akan update lagi ok, baru mencabar sikit kan hehee. Sementara ni shida belum lagi semak entri peserta, masih tak ada masa lagi nak semak inshaallah shida cuba esok nak semak sebab nak cari kategori BEST ENTRI, sekiranya tak ada secara automatik BEST ENTRI dibatalkan dan dimasukkan dalam TOP REFERRAL yang menjadi 4 hadiah (TOP 4). Lagi satu shida nak update pemenang akan diberikan kepada yang bukan sponser so jika sponser menang shida akan beri peluang kepada yang bukan sponser ok. Sponser join hanya lah untuk memeriahkan lagi giveaway ini. Giveaway ini masih berlangsung lagi, bagi yang belum join cepat-cepat join dan bagi yang nak  duduk dalam carta TOP REFERRAL boleh cuba tips ini hope membantu semua ya, Good Luck :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

13 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida.. wahh bestnya. biasa nampak nama2 dorang je top referral. bestnya... murah rezeki mereka ~~~

Unknown said...

tahniah kepada top referral..

nuyui a.k.a miss YUI said...

fuh.. chaiyo2k semua peserta.

Kiera Rashid said...

Wowww, hebat betul mereka.... Sangat rajin mempromote GA .. bilaa laa kiera nak jadi perajin macam mereka tuu .. Huhuk :'/

Zaza Iman said...

wah2..hebat2 pesaing.. :) gdluck semuanya..

Azhafizah MN said...

wah..dasyat memasing..all the best semua :)

nabila biela said...

ish2..jelesnye..hehe

hana said...

Wahhh.. Promote banyak-banyak. :D hehee

Maria Firdz said...

Wah.. Mantop..

ayut said...

Untungla referral tinggi tu..cayalah...

UNICHI YANIEJ said...

tak terlawan tu kak hehee..

Unknown said...

terbaik lah top referal tu.. hebat2 belaka!

Sukma said...

terbaik ler dorang....