Pembahagian Hadiah Giveaway 5K Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Pembahagian Hadiah Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 4 February 2014

Pembahagian Hadiah Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (nak join klik banner)

TOP REFERRAL X2 Pemenang
1. Cash/Topup RM30 + Kain Batik Indonesia + Keypad Sticker + Moused Pad Cute + Card Holder + Contact Lens Case Cute + Bookmark dari Shida + T-Shirt Havoc & Bedak Tanaka Syiela d'beauty
2. Cash/Topup RM20 + Tudung Bawal Kangroo + Keychain Penang + Bracelet Reddelima + Bookmark Plastic Cute & Bookmark dari Shida

BEST ENTRI X2 Pemenang
1. Novel Bahagia Dalam Rahsia + Bookmark dari Emas Putih & Shida
2. Novel Bahagia Dalam Rahsia + Bookmark dari Emas Putih & Shida

RANDOM X36 Pemenang
FM Langkawi + Bookmark dari Shida x1
Tudung Bawal Kangroo + Bookmark dari Shida x1
Bookmark Plastic Cute + Bookmark dari Shida x1
 Bookmark dari Emas Putih x8
Bookmark dari Shida Radzuan x8
 T-Shirt Geek x1
T-Shirt Havoc + earring vintage x1
Keychain England+Sling Bag x2 
Hand Sock + Smurf Shoes HP Plug x1
Shawl dari Wa Beauty Eshoppe x1 
T-Shirt Perempuan Wa Beauty Eshoppe x1
Bedak tanaka syiela d'beuty x1
Harum Malam syiela d'beuty x1
Silk Scarf 4002 + Handmade Bracelet x1
Silk Scarf  1012 + Handmade Bracelet x1
Pack Trial Vitamin C Shaklee 30 biji (shaklee) x1
Barangan Craft x1
T-Shirt Korea x1
 Jacket Electric Blue (Ashanim) x1  
Chinch Tea/3sachets (shaklee) x1 
Chewable Vita-C 100mg (shaklee) x1 


  • Seramai 40 Pemenang dicari dalam Giveaway 5K Dunia sebenar Shida
  • Good Luck semua :) nak tengok gambar hadiah boleh klik sini 
  • Top Refferal berdasarkan referral terbanyak jadi nak jadi TOP Referral boleh promot entri GA masing-masing dengan sekerap yang mungkin.
  • Best Entri pula berdasarkan entri yang dibina sendiri tak ikut macam syarat hanya copy dan paste saja. Jadi bagi yang mahir dalam membuat entri yang menarik boleh mencuba untuk mendapatkan Hadiah kategori Best Entri.
  • Random seperti biasa shida akan random menggunakan bantuan random.org dan peserta/pemenang yang layak dan mengikut syarat sahaja akan dipilih sebagai pemenang Giveaway ini :)
  • Peserta yang mengikuti syarat sahaja yang layak menang!! jika tak jujur tak ikut syarat hadiah yang menang tu kira tak halal ye!! penaja penat sponser korang tak ikut syarat! jadi minta semua JUJUR!
  • Terima Kasih Semua :)
 

16 Jari Ohsem:

Nasz said...

wah... banyak hadiah.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Farah Waheda Wahid said...

wah ohsem ni shida, In Shaa Allah Farah cuba join...

nurul alfira nasir said...

akak yang best enteries tu mcm mn nk buat.....kena create enteries pasal ga ye

Azhafizah Md Nor said...

havoc tengok hadiahnya :)

Maria Firdz said...

Dah join dh.. Kbykn penaja dh penh follow sbb penaja yg biasa buat segmen...

Supported you...

Iyqa Gani said...

best nya

ayut said...

Mak aiiii..berjelar haaaa..ok..nnt nk join jgk...mne tau ad rezeki ;)

Nurul Faiz said...

semua hadiah best best :)

azizah :) said...

meriah degn hadiah.. harap2 ada luck

Ella Suhaila said...

Hope sangat menang ! ^^

shasha yacob said...

saya buat entri suka suka je la kak shida hihi

Sukma Haron said...

all the best...

Badariah Kakak said...

hope klu menang nk dpt novel...*dpt novel yg lain x ap...hehehe tp dah rezeki klu menang x dpt novel terima je...hehehe

Badariah Kakak said...

hope klu menang nk dpt novel...*dpt novel yg lain x ap...hehehe tp dah rezeki klu menang x dpt novel terima je...hehehe

Badariah Kakak said...

hope dpt novel

Hana Jalil said...

Baju Havoc pliss.. hoho :D