Rezeki dari Exabytes Network | Pendapatan sampingan dengan Bloging | Dunia sebenar Shida Rezeki dari Exabytes Network | Pendapatan sampingan dengan Bloging

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 20 February 2014

Rezeki dari Exabytes Network | Pendapatan sampingan dengan Bloging

Assalamualaikum, peace upon you.
Rezeki dari Exabytes Network, alhamdulillah ini rezeki ke3 shida dengan Exabytes Network, tawaran kali ini lebih tinggi dari sebelumnya. Untuk iklan bahgaian header RM70, kalau korang perasan masa hujung januari shida dah letak dah iklan ni. Mulanya shida dah lupa pun pasal renew iklan exabytes ni, pertengahan januari shida dapat email dari Exabytes Network dia menawarkan lagi program Exabytes 100 Blogger Ads Programme. Lepas shida pun reply dengan detail yang pihak exabytes minta. Selang beberapa hari dah approve code script untuk iklan pun dah dapat terus masuk dalam blog. Semalam shida semak akaun maybank shida ternampak lah RM70 telah credit dalam akaun shida pada 13.2.2014, wahh rasa happy :) cepat tak sampai sebulan pun dorang dah bayar shida Alhamdulilah syukur :) so korang kalau berminat nak join Exabytes Program ni boleh apply di sini Exabytes 100 Blogger Ads Programme boleh tengok kelayakan sama ada lepas ke tak ok :)
Thanks Exabytes Network :)


16 Jari Ohsem:

siti azurah said...

salam.. kak shida macam mane nak daftar benda ni? blh terangkan?

Zamani Abe said...

alhamdulillah.. zam nyer lak, dorg lambat skit reply email.. trtinggu2 kod banner dr diorg

Sukma Haron said...

menarik nie Shida...nak join jugak join tapi kena tengok spek ia sesuai ke tak....

Puan Bui Junaidi said...

BANYAK TU..BELANJA MAKAN KEPSI..HEHE

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah, rezeki kak shida ;)

Nadya Dyana said...

Alhamdulillah rezeki ^^

azizah :) said...

join 1x je dulu lepas tu tak renew2..hee untung fiza masih kekal.

Lin Azlina said...

dan 2 x jer dgn wxabytes ni pastu dah tinggi requirement...

diana said...

dulu pernah la daftar tapi tak de apa pun..heheh..sekarang malas dah le..akak dapat dari Giniee baru2 ni tapi akak minta tempoh sebab nak buat akaun Paypal dulu..heheh..mujur dia ok..

nabila biela said...

alhamdullilah...rezeki akak nak kawengg..hehe ;)

shasha yacob said...

uv kat blog belum boleh masuk benda noih la hihi

shasha yacob said...

uv kat blog belum boleh masuk benda noih la hihi

sha dhira said...

tahniah kak. rezeki :D

hazwan hairy said...

ini awesome..alhamdulillah..ehhe

nuyui a.k.a miss YUI said...

uv tak tercapai nak mohon..hihi

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..seronoknya tengok jumlah² earnings kan..berbaloi :)