Thursday, 20 February 2014

Rezeki dari Exabytes Network | Pendapatan sampingan dengan Bloging

Assalamualaikum, peace upon you.
Rezeki dari Exabytes Network, alhamdulillah ini rezeki ke3 shida dengan Exabytes Network, tawaran kali ini lebih tinggi dari sebelumnya. Untuk iklan bahgaian header RM70, kalau korang perasan masa hujung januari shida dah letak dah iklan ni. Mulanya shida dah lupa pun pasal renew iklan exabytes ni, pertengahan januari shida dapat email dari Exabytes Network dia menawarkan lagi program Exabytes 100 Blogger Ads Programme. Lepas shida pun reply dengan detail yang pihak exabytes minta. Selang beberapa hari dah approve code script untuk iklan pun dah dapat terus masuk dalam blog. Semalam shida semak akaun maybank shida ternampak lah RM70 telah credit dalam akaun shida pada 13.2.2014, wahh rasa happy :) cepat tak sampai sebulan pun dorang dah bayar shida Alhamdulilah syukur :) so korang kalau berminat nak join Exabytes Program ni boleh apply di sini Exabytes 100 Blogger Ads Programme boleh tengok kelayakan sama ada lepas ke tak ok :)
Thanks Exabytes Network :)


16 comments:

  1. salam.. kak shida macam mane nak daftar benda ni? blh terangkan?

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. zam nyer lak, dorg lambat skit reply email.. trtinggu2 kod banner dr diorg

    ReplyDelete
  3. menarik nie Shida...nak join jugak join tapi kena tengok spek ia sesuai ke tak....

    ReplyDelete
  4. BANYAK TU..BELANJA MAKAN KEPSI..HEHE

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki kak shida ;)

    ReplyDelete
  6. join 1x je dulu lepas tu tak renew2..hee untung fiza masih kekal.

    ReplyDelete
  7. dan 2 x jer dgn wxabytes ni pastu dah tinggi requirement...

    ReplyDelete
  8. dulu pernah la daftar tapi tak de apa pun..heheh..sekarang malas dah le..akak dapat dari Giniee baru2 ni tapi akak minta tempoh sebab nak buat akaun Paypal dulu..heheh..mujur dia ok..

    ReplyDelete
  9. alhamdullilah...rezeki akak nak kawengg..hehe ;)

    ReplyDelete
  10. uv kat blog belum boleh masuk benda noih la hihi

    ReplyDelete
  11. uv kat blog belum boleh masuk benda noih la hihi

    ReplyDelete
  12. ini awesome..alhamdulillah..ehhe

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..seronoknya tengok jumlah² earnings kan..berbaloi :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.