Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 2 February 2014

Senarai Hadiah untuk Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Firstly shida nak ucap ribuan terima kasih kepada semua penaja-penaja hebat untuk Giveaway shida kali ini sempena 5k Follower shida, sempena birthday shida, sempena ulangtahun blog dan domain duniashida.com, banyak kan sempenanya so dikumpulkan dalam 1 Giveaway dengan penaja yang hebat-hebat dan bukan calang-calang lagi. Latar belakang sponser korang jangan risau semuanya shida kenal dan senang berurusan, tiada unsur tipu-tipu atau melarikan diri ok :) so disini shida senaraikan hadiah dan para penaja hebat untuk giveaway shida untuk tahun ini 2014. Inshaa Allah selasa akan shida publish entri giveaway shida jika tiada masalah lain. So bagi yang nak join korang boleh siap-siap FOLLOW dan LIKE ke semua penaja hebat shida ni :) Penaja shida kebanyakan terdiri dari onlineshop, kenapa shida ambil onlineshop sebagai penaja? yang pertama shida nak memudahkan perjalanan GA ini, dan keduanya shida nak memperkenalkan perniagaan mereka kepada pembaca dan pengunjung blog shida, dimana shida akan review shop/produk mereka secara percuma :) so mereka yang terpilih adalah :

Kategori Blogger :
1. Blogger Shida Radzuan
Hadiah yang ditaja : Kain Batik Indonesia x1, Tudung Bawal Kangroo x2, Bookmark Calendar x15, Bookmark Plastic Cute x2, keychain Penang x1, FM Langkawi x1 , Keypad Sticker+Moused Pad Cute x1, Card Holder+Contact Lens Case Cute x1 (gambar hadiah)
2. Blogger Emas Putih
Hadiah yang ditaja : Bookmark Calendar x10, Cash/Topup RM30 x1 (gambar hadiah)
3. Blogger Zulhairy
Hadiah yang ditaja : T-Shirt Geek x1, T-Shirt Havoc x1 (gambar hadiah)
4. Blogger Yumida
Hadiah yang ditaja : Keychain England+Sling Bag x2 (gambar hadiah)
5. Blogger Nabila Medan
Hadiah yang ditaja : T-shirt Havoc+earring x1 (gambar hadiah)
6. Blogger/writter Rafina Mimi Abdullah
Hadiah yang ditaja : Novel Bahagia Dalam Rahsia x2, Shawl x2 (gambar hadiah)
7. Blogger Jaa kechik
Hadiah yang ditaja: Cash/Topup RM20 x1 (gambar hadiah)


Kategori Onlineshop :

1. AHR Boutique 
Hadiah yang ditaja : Bedak Tanaka x1, Hand Sock x1,  Smurf Shoes HP Plug x1 (gambar hadiah)
2. WA beauty E'Shoppe
Hadiah yang ditaja : Shawl x1, T-Shirt Perempuan (gambar hadiah)
3. Syiela d'beauty
Hadiah yang ditaja : Bedak Tanaka x2, Harum Malam x1 (gambar hadiah)
4. Zinnia Z A Zinnia
Hadiah yang ditaja : Chewable Vita-C 100mg (shaklee) x1 (gambar hadiah)
5. Puteri Jelita Shoppe
Hadiah yang ditaja : Handmade Bracelet x2 (gambar hadiah)
6. Annia's Health & Beauty Shoppe
Hadiah yang ditaja : Chinch Tea/sachets (shaklee) x3 (gambar hadiah)
7. Dedeqdewishes Boutique 
Hadiah yang ditaja : T-Shirt Korea x1, Jacket Electric Blue (Ashanim) x1 (gambar hadiah)
8. Nurul Yui Collection
Hadiah yang ditaja : Barangan Craft x2 (gambar hadiah)
9. Nini Bizshop
Hadiah yang ditaja: Pack Trial Vitamin C Shaklee 30 biji x2  (gambar hadiah)
10. Reddelima.com
Hadiah yang ditaja : Silk Scarfs (4002,1012) x2, Bracelet x1 (gambar hadiah)


  • jika ada penambahan penaja shida akan update segera :)
  • klik pada (gambar hadiah) untuk lihat gambar hadiah daripada penaja
  • mohon semua FOLLOW dan LIKE sponser ya! JUJUR ok :) 
  • shida galakkan bagi yang serius nak join dah boleh mula untuk FOLLOW dan LIKE sponser :) 

 

30 comments:

  1. banyaknya hadiah dik :)
    done semuanya...hihi

    ReplyDelete
  2. wahh hadiah yang gempak2.. sponsor yang baik hati semuanya!! nanti nk joinlah hehe

    ReplyDelete
  3. Wah.. Rmainya sponsor dn.smuanya mnarik...

    ReplyDelete
  4. terbaik (y)

    tak sabar nak join :D

    www.haneeza.com

    ReplyDelete
  5. wah beznye..makin meriah hadiah..x sabar nak tunggu pelancaran GA ni nanti..

    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah bertuah. Jom meriahkan bersama! Jemput join rakan blogger sekalian :)

    ReplyDelete
  6. shida, sponsor boleh join ke? tengok hadiah macam best je..hee :)

    ReplyDelete
  7. Ga bila ni ye Sis shida?
    Kiera dah follow & like sponsor2 shida :)

    ReplyDelete
  8. fuyooo.. menarik betul... kejap jayhunt nk like smua yer.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Wah banyaknye SPonsor :)

    Kalau Cik ulat nak bgi 1 Doodles cam kat blog Cik Ulat tu boleh ke?

    http://siulatpinknikki-siulatputput.blogspot.com/2014/02/disappear-into-stars.html

    ReplyDelete
  10. @Shafikhadilla Napiah maaf cik ulat sponser dah penuh ya :) cik ulat join jela ye ok :)

    ReplyDelete
  11. Teruja pula nak joinnn.. Azwa dah follow siap2 semuanya.. :)

    ReplyDelete
  12. wow..banyak sponsor ni..fiza join nanti ye shida :)

    ReplyDelete
  13. Wahh bestnye hadiah.. aim baju havoc :P eheee

    ReplyDelete
  14. Sayaaaaa dh join hehe. Waaa byk hadiah ah. Meriahnyaaa.

    ReplyDelete
  15. awesome hadiah.. nak join, yeay. lagipun, sponsor2 yang mostly dah follow and like. siyesly. hehe

    ReplyDelete
  16. ramainya sponsor..harap2 ada rezeki menang..hahaha

    ReplyDelete
  17. banyak sponsor banyak hadiah dan banyak kawan juga... hehehe
    good luck to all

    ReplyDelete
  18. adakah saya terlambat ???...
    hehehhehe..

    nak join jugak...

    nampak dlm komen ni.. semuanya "MASTA BLOGGER" hummm ada can ke sy nk menang ???...


    tapi tak ape .... x salah mencuba... hehehhehe ...


    \ ^_^ / saya join juga...


    ~> http://mie-jf-video.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. nak join...

    mana laa tahu tersangkut...heheeee

    ReplyDelete
  20. Bismillah..In Shaa Allah.. ada rzeki..
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.