Senarai Pemenang Baru Giveaway 5K Dunia sebenar Shida | 13 Hadiah belum dituntut | Dunia sebenar Shida Senarai Pemenang Baru Giveaway 5K Dunia sebenar Shida | 13 Hadiah belum dituntut

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 25 February 2014

Senarai Pemenang Baru Giveaway 5K Dunia sebenar Shida | 13 Hadiah belum dituntut

Assalamualaikum, peace upon you.
RANDOM X13 Pemenang  (SENARAI PESERTA)

Stand Calendar dari Shida x2 ---> 229,40

 Bookmark dari Emas Putih x4 ---> 231, 80, 128, 110

Bookmark dari Shida Radzuan x5 ---> 65, 136, 96, 288, 5
 
Keychain England+Sling Bag x1---> 27
 
Chewable Vita-C 100mg (shaklee) x1 ---> 147
 
Semua pemenang diminta add facebook shida untuk memberi detail yang diperlukan seperti berikut, jika tak ada facebook boleh email shida admin@duniashida.com tapi shida galakkan korang add facebook supaya shida mudah nak berhubung semula dengan korang :
Nama :
Alamat :
No.Tel :
No.Peserta serta url entri :
Hadiah dimenangi :
Sepatah dua kata utk sponser :

 Noted untuk semua : 
  • kepada sponser yang join hanya boleh menang bahagian random sahaja ya (jika menang)
  • Diminta menuntut hadiah ini selama 1HARI bermula 25.2.2014 Jam 2:00pm hingga 26.2.2014 Jam 1.59pm sahaja ya! masuk hari ke2 shida random lagi!
  • setelah semua pemenang sudah tuntut, list akan shida beri kepada sponser untuk proses pos hadiah kepada pemenang, kalau boleh sponser jangan tunda sampai sebulan untuk urusan pos, kesian pemenang kita ni hehee. ok :)
  • harap semua memberi kerjasama ya! tahniah dan terima kasih sekali lagi :)
  • ada sebarang masalah boleh PM shida atau komen disini :) 
 
 

15 Jari Ohsem:

shasha yacob said...

Wah sudah ada pemenang baru. hihi nnti kalau tersinggah blog dorang akan ku metion kan hihi

Nanie said...

Tahniah kepada para pemenang! Jelesssnyer...

ciknadrahismail said...

Tahniah pemenang:)
xde rezeki lagi

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

Sukma Haron said...

tahniah semua......

Sukma Haron said...

tahniah semua......

Azhafizah Md Nor said...

tahniah kepada pemenang yang baru :)

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah..syukran..

ayut said...

Masih xde rezeki lg bt ayut..hihi

Akeyla Azmi said...

he he he qilah dah blogwalking dah semua dkt blog tu hikhik <3

Nurul Faiz said...

aduhai.. takde rezeki lagi. huhu.
tahniah kepada semua pemenang :)

azizah :) said...

jelesnyaaa ada pemenang baru pon xmenang2 lagi ni..hahahhaa :p

nuyui a.k.a miss YUI said...

cpt tuntut =)

Solehah Shamsuddin said...

Ok masih jgk xd rezeki di sini. xpe :)

Solehah Shamsuddin said...

Ok masih jgk xd rezeki di sini. xpe :)