Senarai Penuh Pemenang Giveaway 5K Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Senarai Penuh Pemenang Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 24 February 2014

Senarai Penuh Pemenang Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada semua yang menyertai Giveaway shida kali ini :) peserta paling banyak setakat ini 303 peserta, yang buat shida senyum lebar tengok penyertaan kali ini hehee terima kasih banyak-banyak. Terima kasih juga kepada sponser yang sudi sponser untuk giveaway kali ini. Hadiah sangat-sangat awesome korang! shida pun rasa nak join tapi apakan daya shida kan penganjur boleh tengok jelah! hehee. Ok tak nak cerita banyak maiii tengok pemenang-pemenang yang bertuah ini. Seperti yang dijanjikan 50 Pemenang akan tersenarai, mereka adalah : senarai peserta klik sini

TOP REFERRAL X4 Pemenang
1. Cash/Topup RM30 + Kain Batik Indonesia +  Bookmark Plastic Cute + Bookmark dari Shida + T-Shirt Havoc & Tudung Bawal Kangroo
2. Cash/Topup RM20 + Kain Batik Indonesia + Keychain Penang + Bracelet Reddelima + Bookmark Plastic Cute & Bookmark dari Shida 
3. Cash/Topup RM5  Tudung Bawal Kangroo + Keypad Sticker + Moused Pad Cute + Contact Lens Case Cute + Bookmark Calendar + Mini Calendar 
4. Cash/Topup RM5  Tudung Bawal Kangroo + Moused Pad Cute + Card Holder + Contact Lens Case Cute + Bookmark Calendar + Mini Calendar
BEST ENTRI X2 Pemenang
1. Novel Bahagia Dalam Rahsia + Bookmark dari Emas Putih & Shida (192)
2. Novel Bahagia Dalam Rahsia + Bookmark dari Emas Putih & Shida (242)

RANDOM X44 Pemenang 
FM Langkawi + Bookmark dari Shida x1 (95)
Tudung Bawal Kangroo + Bookmark dari Shida x1 (289)
Bookmark Plastic Cute + Bookmark dari Shida x1 (233)
Stand Calendar dari Shida x2 (84, 189)
Bookmark dari Emas Putih x8 (265, 165, 129, 47, 17, 29, 75, 141) 
Bookmark dari Shida Radzuan x13 (162, 36, 219, 238, 77, 155, 212, 3, 25, 16, 94, 66, 1 )
T-Shirt Geek x1 (48)
T-Shirt Havoc + earring vintage x1 (118)
Keychain England+Sling Bag x2 (307, 211) 
Hand Sock + Smurf Shoes HP Plug x1 (243) 
Shawl dari Wa Beauty Eshoppe x1 (109) 
T-Shirt Perempuan Wa Beauty Eshoppe x1 (67)
Bedak tanaka syiela d'beuty x2 (2, 88)
Harum Malam syiela d'beuty x1 (26)
Silk Scarf 4002 + Handmade Bracelet x1 (105) 
Silk Scarf 1012 + Handmade Bracelet x1 (139) 
Pack Trial Vitamin C Shaklee 30 biji (shaklee) x1 (232) 
Barangan Craft x1 (246) 
T-Shirt Korea x1(282) 
Jacket Electric Blue (Ashanim) x1 (43) 
Chinch Tea 3sachets (shaklee) x1 (31) 
Chewable Vita-C 100mg (shaklee) x1 (210)

YANG BERTANDA MERAH MAKSUDNYA PEMENANG TIDAK MENUNTUT HADIAH SELAMA TEMPOH YANG DIBERI. JADI HADIAH INI SUDAH PUN DIBERI /DIPINDAH MILIK KEPADA PEMENANG BARU, TERIMA KASIH.

Semua pemenang diminta add facebook shida untuk memberi detail yang diperlukan seperti berikut, jika tak ada facebook boleh email shida admin@duniashida.com tapi shida galakkan korang add facebook supaya shida mudah nak berhubung semula dengan korang :
Nama :
Alamat :
No.Tel :
No.Peserta serta url entri :
Hadiah dimenangi :
Sepatah dua kata utk sponser :

 Noted untuk semua : 
  • kepada sponser yang join hanya boleh menang bahagian random sahaja ya (jika menang)
  • Diminta menuntut hadiah ini selama 3HARI sahaja bermula 22hb -24hb ya! masuk hari ke4 shida random lagi!
  • setelah semua pemenang sudah tuntut, list akan shida beri kepada sponser untuk proses pos hadiah kepada pemenang, kalau boleh sponser jangan tunda sampai sebulan untuk urusan pos, kesian pemenang kita ni hehee. ok :)
  • harap semua memberi kerjasama ya! tahniah dan terima kasih sekali lagi :)
  • ada sebarang masalah boleh PM shida atau komen disini :)


41 Jari Ohsem:

Paly said...

wahh.. tahniah.. slalu gak bro apit tu jadi top referral.. hee

Contest SEO Muslim Niaga

Sally Yatiey said...

Tahniah buat pemenang ;D

hazwan hairy said...

tahniah pemenang semua..hehe

Sukma Haron said...

tahniah buat para pemenang...

Zara Nurhaidah said...

YEAHHH ! xda rezeki kat sini.. heheh thniah kepada semua ^^

Nur Madihah said...

Alhamdulillah, menang ^_^

Nik Ainaa said...

XDE REZEKI NK DPT NOVEL TP DPT REZEKI LAIN. HEHE SAYA DAH PM AKAK. MAYBE MESEJ TU TERMASUK DLM 'OTHER FOLDER'.

Yumida Huda said...

alhamdulillah...makasih tuan penganjur n sponser
tahniah buat pemenang lain

Nur Raihanah said...

Tahniah kepada para pemenang :)

shahida rahim said...

alhamdulillah dapat no 3..tahniah juga pada peserta yg lain :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah kpd semua pemenang!!!

baby comel said...

Sedihnya xde rezeki lg... alahaii, tahniah utk semua ye

Mia Liana said...

wahhh... nombor 129 ada naik di sini.... thanks ya shida..

Mia Liana said...

wahhh... nombor 129 ada naik di sini.... thanks ya shida..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah semua.. nanti inform yui ya =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah semua.. nanti inform yui ya =)

ayut said...

Tahniah pmenang...236 xtsenarai plak..huhuhu

zaza zehra said...

alhamdulillah rzki.. :) dan tahniah utk semua yg menang :)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Nnt sy PM detail kt shida ea...

Nadrah Ismail said...

takde rezeki:) btw.gudluck

Liniey Nor said...

Tahniah kpd pemenang :)

Nurul Faiz said...

takde rezeki.
tahniah kepada semua pemenang :)

Iyqa Gani said...

tahniah pemenang

Noor Najwa said...

alhamdulillah..done pm akak...msj masuk dlm others folder

aisya said...

tahniah buat para pemenang. :)

Hana Jalil said...

Alhamdulillah rezeki.. :D Terima kasih kak Shida and sponsor.. Tahniah juga pada pemenang yang lain..

MiaLovetto ^^ said...

tahniah semua :)

Balqis Athirah said...

Alhamdulillah, sy menang. Terima kasih :)

Iza Fiza said...

Tahniah pd pemenang.

nana kimie said...

tahniah pemenang2:) nana tak menang,hikhik...

Akeyla Azmi said...

alhamdulillah menang lagiii yayyy <333 hihihi

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah semua ...

azizah :) said...

tahniah pd pemenang semua!

ai is takde rezeki.. hahaha

sekuk meri said...

tahniah kepada yng menang, satu je lagi nak kena.. huhu

sal ya said...

tahniah2...

Naniey Jemiey said...

tahniah kepada pemenang

MyCherita said...

tahniah kepada semua pemenang.. :-)

shasha yacob said...

menang juga akhirnya. hehehe

dalila said...

tahniah buat sume pemenang..

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah...Congrats kepada semua yang menang :)

Solehah Shamsuddin said...

Fuhh nsib baik dlm ni xd number solehah.haha bru nk check