Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 24 February 2014

Senarai Penuh Pemenang Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada semua yang menyertai Giveaway shida kali ini :) peserta paling banyak setakat ini 303 peserta, yang buat shida senyum lebar tengok penyertaan kali ini hehee terima kasih banyak-banyak. Terima kasih juga kepada sponser yang sudi sponser untuk giveaway kali ini. Hadiah sangat-sangat awesome korang! shida pun rasa nak join tapi apakan daya shida kan penganjur boleh tengok jelah! hehee. Ok tak nak cerita banyak maiii tengok pemenang-pemenang yang bertuah ini. Seperti yang dijanjikan 50 Pemenang akan tersenarai, mereka adalah : senarai peserta klik sini

TOP REFERRAL X4 Pemenang
1. Cash/Topup RM30 + Kain Batik Indonesia +  Bookmark Plastic Cute + Bookmark dari Shida + T-Shirt Havoc & Tudung Bawal Kangroo
2. Cash/Topup RM20 + Kain Batik Indonesia + Keychain Penang + Bracelet Reddelima + Bookmark Plastic Cute & Bookmark dari Shida 
3. Cash/Topup RM5  Tudung Bawal Kangroo + Keypad Sticker + Moused Pad Cute + Contact Lens Case Cute + Bookmark Calendar + Mini Calendar 
4. Cash/Topup RM5  Tudung Bawal Kangroo + Moused Pad Cute + Card Holder + Contact Lens Case Cute + Bookmark Calendar + Mini Calendar
BEST ENTRI X2 Pemenang
1. Novel Bahagia Dalam Rahsia + Bookmark dari Emas Putih & Shida (192)
2. Novel Bahagia Dalam Rahsia + Bookmark dari Emas Putih & Shida (242)

RANDOM X44 Pemenang 
FM Langkawi + Bookmark dari Shida x1 (95)
Tudung Bawal Kangroo + Bookmark dari Shida x1 (289)
Bookmark Plastic Cute + Bookmark dari Shida x1 (233)
Stand Calendar dari Shida x2 (84, 189)
Bookmark dari Emas Putih x8 (265, 165, 129, 47, 17, 29, 75, 141) 
Bookmark dari Shida Radzuan x13 (162, 36, 219, 238, 77, 155, 212, 3, 25, 16, 94, 66, 1 )
T-Shirt Geek x1 (48)
T-Shirt Havoc + earring vintage x1 (118)
Keychain England+Sling Bag x2 (307, 211) 
Hand Sock + Smurf Shoes HP Plug x1 (243) 
Shawl dari Wa Beauty Eshoppe x1 (109) 
T-Shirt Perempuan Wa Beauty Eshoppe x1 (67)
Bedak tanaka syiela d'beuty x2 (2, 88)
Harum Malam syiela d'beuty x1 (26)
Silk Scarf 4002 + Handmade Bracelet x1 (105) 
Silk Scarf 1012 + Handmade Bracelet x1 (139) 
Pack Trial Vitamin C Shaklee 30 biji (shaklee) x1 (232) 
Barangan Craft x1 (246) 
T-Shirt Korea x1(282) 
Jacket Electric Blue (Ashanim) x1 (43) 
Chinch Tea 3sachets (shaklee) x1 (31) 
Chewable Vita-C 100mg (shaklee) x1 (210)

YANG BERTANDA MERAH MAKSUDNYA PEMENANG TIDAK MENUNTUT HADIAH SELAMA TEMPOH YANG DIBERI. JADI HADIAH INI SUDAH PUN DIBERI /DIPINDAH MILIK KEPADA PEMENANG BARU, TERIMA KASIH.

Semua pemenang diminta add facebook shida untuk memberi detail yang diperlukan seperti berikut, jika tak ada facebook boleh email shida admin@duniashida.com tapi shida galakkan korang add facebook supaya shida mudah nak berhubung semula dengan korang :
Nama :
Alamat :
No.Tel :
No.Peserta serta url entri :
Hadiah dimenangi :
Sepatah dua kata utk sponser :

 Noted untuk semua : 
  • kepada sponser yang join hanya boleh menang bahagian random sahaja ya (jika menang)
  • Diminta menuntut hadiah ini selama 3HARI sahaja bermula 22hb -24hb ya! masuk hari ke4 shida random lagi!
  • setelah semua pemenang sudah tuntut, list akan shida beri kepada sponser untuk proses pos hadiah kepada pemenang, kalau boleh sponser jangan tunda sampai sebulan untuk urusan pos, kesian pemenang kita ni hehee. ok :)
  • harap semua memberi kerjasama ya! tahniah dan terima kasih sekali lagi :)
  • ada sebarang masalah boleh PM shida atau komen disini :)


41 comments:

  1. wahh.. tahniah.. slalu gak bro apit tu jadi top referral.. hee

    Contest SEO Muslim Niaga

    ReplyDelete
  2. tahniah buat para pemenang...

    ReplyDelete
  3. YEAHHH ! xda rezeki kat sini.. heheh thniah kepada semua ^^

    ReplyDelete
  4. XDE REZEKI NK DPT NOVEL TP DPT REZEKI LAIN. HEHE SAYA DAH PM AKAK. MAYBE MESEJ TU TERMASUK DLM 'OTHER FOLDER'.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...makasih tuan penganjur n sponser
    tahniah buat pemenang lain

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dapat no 3..tahniah juga pada peserta yg lain :)

    ReplyDelete
  7. Sedihnya xde rezeki lg... alahaii, tahniah utk semua ye

    ReplyDelete
  8. wahhh... nombor 129 ada naik di sini.... thanks ya shida..

    ReplyDelete
  9. wahhh... nombor 129 ada naik di sini.... thanks ya shida..

    ReplyDelete
  10. tahniah semua.. nanti inform yui ya =)

    ReplyDelete
  11. tahniah semua.. nanti inform yui ya =)

    ReplyDelete
  12. Tahniah pmenang...236 xtsenarai plak..huhuhu

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah rzki.. :) dan tahniah utk semua yg menang :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... Nnt sy PM detail kt shida ea...

    ReplyDelete
  15. takde rezeki.
    tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah..done pm akak...msj masuk dlm others folder

    ReplyDelete
  17. tahniah buat para pemenang. :)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah rezeki.. :D Terima kasih kak Shida and sponsor.. Tahniah juga pada pemenang yang lain..

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah, sy menang. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  20. tahniah pemenang2:) nana tak menang,hikhik...

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah menang lagiii yayyy <333 hihihi

    ReplyDelete
  22. tahniah pd pemenang semua!

    ai is takde rezeki.. hahaha

    ReplyDelete
  23. tahniah kepada yng menang, satu je lagi nak kena.. huhu

    ReplyDelete
  24. tahniah kepada semua pemenang.. :-)

    ReplyDelete
  25. tahniah buat sume pemenang..

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah...Congrats kepada semua yang menang :)

    ReplyDelete
  27. Fuhh nsib baik dlm ni xd number solehah.haha bru nk check

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.