sibuk dengan majlis merisik | Dunia sebenar Shida sibuk dengan majlis merisik

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 13 February 2014

sibuk dengan majlis merisik

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti ada yang perasan lately shida tak update blog kan, bukan malas korang, sibuk sikit dengan Majlis Merisik kakak shida hehee. Wahh.. baca title mesti semua ingat merisik shida kan hehee belum lagi lah korang huhu.. belum ada seru lagi nak kearah itu, shida dan dia tengah berusaha juga ni, korang just doakan saja k :) Yang jadi sibuk sangat biasa lah shida dan family banyak benda nak buat dalam tempoh singkat ni, beli barang sikit untuk majlis tu dan barang-barang yang lain. Yup! merisik hanya perjumpaan antara 2 keluarga sahaja tapi pihak lelaki bawak ramai pula kerabatnya penuh satu rumah heheee. Now shida ambil peluang update juga dah tak sibuk sangat sebab Majlis Bertunang Bulan Mac nanti so hujung bulan shida mula sibuk balik dan seterusnya Majlis Kenduri bulan Jun so jun nanti baru sambung sibuk balik hehee. 
Ada lagi yang buat shida tak ada mood, HP kesayangan shida masuk wad juga 2 hari, kena program sebab ada file dalam tu hilang then HP shida tu jadi mereng tak nak on hahaaa.. gila betul, main duit bulan ni tau! tak apa lah bersabar mungkin rezeki pula nak masuk agaknye hehee ^_^shida tengah ambil mood juga memandangkan Giveaway 5K Dunia sebenar Shida hampit tamat tinggal beberapa hari saja lagi. Nanti shida update senarai peserta dan juga top referral terkini. Rasanya itu saja setakat ini :) kalau ada apa-apa shida update cepat-cepat. Review percuma para sponser pun coming soon. Shida masih mengumpul beberapa maklumat dan pengisian dari para sponser :)


27 Jari Ohsem:

baby comel said...

shida, moga semuanya berjalan dgn lancar dan dipermudahkan segala urusan ye..

Hafizzi Aziz said...

Ingat shida tadi. laju ja bukak nak baca. ish. :-)

Zamani Abe said...

mmg dah zam ingat shida yg dirisik.. hehe

Normi Nieza said...

igtkan shida kna risik tadi..:)

dEdEQ dE wIshEs said...

HEHE . XSABAR NK TGGU TURN AKAK SBNARNYE NI

Sally Yatiey said...

Ingatkan merisik kak shida tadi.. hee ;D

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah..tapi nak tunggu shida pulak nie..

sYiRa LoKMaN said...

all the best sis :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.. thniah utk akk shida..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. semoga dipermudahkan segala urusan.. hehe nanti tunggu turn shida pula (",)

Ahmad Zaki said...

Next time Shida pulakan. =)

ZH Blogger

shasha yacob said...

xpe kak shida kita paham. hihi

zaza zehra said...

:) tahniah buat kakak sheda..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

salam Shida..lama akak tak singgah sini...

Moga dipermudahkan segala urusan ye..

nabila biela said...

tahniah kak...jgn lupe jemput

N.A.T said...

hihihi ... cepat2 update lagi k

Nurul Hidayah said...

Tahniah untuk yg dirisik tu.. tak lama lagi, masuk ahli keluarga baru.. semoga dipermudahkan segala urusan ye :)

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...wah mama ingatkn majlis shida tadi...;)

Zara Nurhaidah said...

semoga mjlis kakak shida tu bjalan lancar.. amin.. ^^

ayut said...

Shida bz yer....xpe2c.nnt tak bz blh ganti post byk2xvea ;)

ayut said...

Shida bz yer....xpe2c.nnt tak bz blh ganti post byk2xvea ;)

Azhafizah Md Nor said...

semoga urusan shida dipermudahkan oleh Allah..dugaan tu.

Ezy Loy said...

nt giliran shida plak..
=)

azizah :) said...

ooo kakak rupanya.. kalau shida tadi dah langkah bendul..hehe

Maria Firdz said...

Owh...ingtkn tuan punya tulisan.... Hehe... Mga x lama lagi la tu.. Amik berkat...

Sukma Haron said...

Lepas ini shida pulak yg akan dirisik yea...

yanie j said...

ishh ingtkn akak ekeke..pdhal yanie tau dah kakak kpda akak..