sibuk dengan majlis merisik | Dunia sebenar Shida sibuk dengan majlis merisik

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 13 February 2014

sibuk dengan majlis merisik

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti ada yang perasan lately shida tak update blog kan, bukan malas korang, sibuk sikit dengan Majlis Merisik kakak shida hehee. Wahh.. baca title mesti semua ingat merisik shida kan hehee belum lagi lah korang huhu.. belum ada seru lagi nak kearah itu, shida dan dia tengah berusaha juga ni, korang just doakan saja k :) Yang jadi sibuk sangat biasa lah shida dan family banyak benda nak buat dalam tempoh singkat ni, beli barang sikit untuk majlis tu dan barang-barang yang lain. Yup! merisik hanya perjumpaan antara 2 keluarga sahaja tapi pihak lelaki bawak ramai pula kerabatnya penuh satu rumah heheee. Now shida ambil peluang update juga dah tak sibuk sangat sebab Majlis Bertunang Bulan Mac nanti so hujung bulan shida mula sibuk balik dan seterusnya Majlis Kenduri bulan Jun so jun nanti baru sambung sibuk balik hehee. 
Ada lagi yang buat shida tak ada mood, HP kesayangan shida masuk wad juga 2 hari, kena program sebab ada file dalam tu hilang then HP shida tu jadi mereng tak nak on hahaaa.. gila betul, main duit bulan ni tau! tak apa lah bersabar mungkin rezeki pula nak masuk agaknye hehee ^_^shida tengah ambil mood juga memandangkan Giveaway 5K Dunia sebenar Shida hampit tamat tinggal beberapa hari saja lagi. Nanti shida update senarai peserta dan juga top referral terkini. Rasanya itu saja setakat ini :) kalau ada apa-apa shida update cepat-cepat. Review percuma para sponser pun coming soon. Shida masih mengumpul beberapa maklumat dan pengisian dari para sponser :)


27 Jari Ohsem:

Aimacomel said...

shida, moga semuanya berjalan dgn lancar dan dipermudahkan segala urusan ye..

FIZGRAPHIC said...

Ingat shida tadi. laju ja bukak nak baca. ish. :-)

Unknown said...

mmg dah zam ingat shida yg dirisik.. hehe

Cik Nor said...

igtkan shida kna risik tadi..:)

dEdEQ dE wIshEs said...

HEHE . XSABAR NK TGGU TURN AKAK SBNARNYE NI

Unknown said...

Ingatkan merisik kak shida tadi.. hee ;D

kisah si dairy said...

alhamdulillah..tapi nak tunggu shida pulak nie..

Syira Lokman said...

all the best sis :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.. thniah utk akk shida..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. semoga dipermudahkan segala urusan.. hehe nanti tunggu turn shida pula (",)

Unknown said...

Next time Shida pulakan. =)

ZH Blogger

Unknown said...

xpe kak shida kita paham. hihi

Zaza Iman said...

:) tahniah buat kakak sheda..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

salam Shida..lama akak tak singgah sini...

Moga dipermudahkan segala urusan ye..

nabila biela said...

tahniah kak...jgn lupe jemput

Sayap Biru said...

hihihi ... cepat2 update lagi k

Unknown said...

Tahniah untuk yg dirisik tu.. tak lama lagi, masuk ahli keluarga baru.. semoga dipermudahkan segala urusan ye :)

maszull said...

assalamualaikum shida...wah mama ingatkn majlis shida tadi...;)

Unknown said...

semoga mjlis kakak shida tu bjalan lancar.. amin.. ^^

ayut said...

Shida bz yer....xpe2c.nnt tak bz blh ganti post byk2xvea ;)

ayut said...

Shida bz yer....xpe2c.nnt tak bz blh ganti post byk2xvea ;)

Azhafizah MN said...

semoga urusan shida dipermudahkan oleh Allah..dugaan tu.

ezy.xixii said...

nt giliran shida plak..
=)

Unknown said...

ooo kakak rupanya.. kalau shida tadi dah langkah bendul..hehe

Maria Firdz said...

Owh...ingtkn tuan punya tulisan.... Hehe... Mga x lama lagi la tu.. Amik berkat...

Sukma said...

Lepas ini shida pulak yg akan dirisik yea...

YANG UNIQUE™ said...

ishh ingtkn akak ekeke..pdhal yanie tau dah kakak kpda akak..