Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 13 February 2014

sibuk dengan majlis merisik

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti ada yang perasan lately shida tak update blog kan, bukan malas korang, sibuk sikit dengan Majlis Merisik kakak shida hehee. Wahh.. baca title mesti semua ingat merisik shida kan hehee belum lagi lah korang huhu.. belum ada seru lagi nak kearah itu, shida dan dia tengah berusaha juga ni, korang just doakan saja k :) Yang jadi sibuk sangat biasa lah shida dan family banyak benda nak buat dalam tempoh singkat ni, beli barang sikit untuk majlis tu dan barang-barang yang lain. Yup! merisik hanya perjumpaan antara 2 keluarga sahaja tapi pihak lelaki bawak ramai pula kerabatnya penuh satu rumah heheee. Now shida ambil peluang update juga dah tak sibuk sangat sebab Majlis Bertunang Bulan Mac nanti so hujung bulan shida mula sibuk balik dan seterusnya Majlis Kenduri bulan Jun so jun nanti baru sambung sibuk balik hehee. 
Ada lagi yang buat shida tak ada mood, HP kesayangan shida masuk wad juga 2 hari, kena program sebab ada file dalam tu hilang then HP shida tu jadi mereng tak nak on hahaaa.. gila betul, main duit bulan ni tau! tak apa lah bersabar mungkin rezeki pula nak masuk agaknye hehee ^_^shida tengah ambil mood juga memandangkan Giveaway 5K Dunia sebenar Shida hampit tamat tinggal beberapa hari saja lagi. Nanti shida update senarai peserta dan juga top referral terkini. Rasanya itu saja setakat ini :) kalau ada apa-apa shida update cepat-cepat. Review percuma para sponser pun coming soon. Shida masih mengumpul beberapa maklumat dan pengisian dari para sponser :)


27 comments:

  1. shida, moga semuanya berjalan dgn lancar dan dipermudahkan segala urusan ye..

    ReplyDelete
  2. Ingat shida tadi. laju ja bukak nak baca. ish. :-)

    ReplyDelete
  3. mmg dah zam ingat shida yg dirisik.. hehe

    ReplyDelete
  4. igtkan shida kna risik tadi..:)

    ReplyDelete
  5. HEHE . XSABAR NK TGGU TURN AKAK SBNARNYE NI

    ReplyDelete
  6. Ingatkan merisik kak shida tadi.. hee ;D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..tapi nak tunggu shida pulak nie..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. semoga dipermudahkan segala urusan.. hehe nanti tunggu turn shida pula (",)

    ReplyDelete
  9. xpe kak shida kita paham. hihi

    ReplyDelete
  10. salam Shida..lama akak tak singgah sini...

    Moga dipermudahkan segala urusan ye..

    ReplyDelete
  11. Tahniah untuk yg dirisik tu.. tak lama lagi, masuk ahli keluarga baru.. semoga dipermudahkan segala urusan ye :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum shida...wah mama ingatkn majlis shida tadi...;)

    ReplyDelete
  13. semoga mjlis kakak shida tu bjalan lancar.. amin.. ^^

    ReplyDelete
  14. Shida bz yer....xpe2c.nnt tak bz blh ganti post byk2xvea ;)

    ReplyDelete
  15. Shida bz yer....xpe2c.nnt tak bz blh ganti post byk2xvea ;)

    ReplyDelete
  16. semoga urusan shida dipermudahkan oleh Allah..dugaan tu.

    ReplyDelete
  17. ooo kakak rupanya.. kalau shida tadi dah langkah bendul..hehe

    ReplyDelete
  18. Owh...ingtkn tuan punya tulisan.... Hehe... Mga x lama lagi la tu.. Amik berkat...

    ReplyDelete
  19. Lepas ini shida pulak yg akan dirisik yea...

    ReplyDelete
  20. ishh ingtkn akak ekeke..pdhal yanie tau dah kakak kpda akak..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.