Sibuk menyiapkan hadiah-hadiah untuk pemenang Giveaway 5K DSS dari shida | Dunia sebenar Shida Sibuk menyiapkan hadiah-hadiah untuk pemenang Giveaway 5K DSS dari shida

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 27 February 2014

Sibuk menyiapkan hadiah-hadiah untuk pemenang Giveaway 5K DSS dari shida

Assalammualaikum, peace upon you.
shida ada buat servis print sticker transparent berminat nak order PM shida (admin@duniashida.com)
Ok bukan pasal sticker shida nak sembang dengan korang sebenarnya, semalam letih gila siapkan hadiah-hadiah untuk pemenang Giveaway 5K Dunia sebenar Shida, boleh tahan hari ni shida pos laju sebanyak 7 item dan 20 pos biasa. Semalam pula 5 pos ekspress dan 3 pos biasa. Ok kalau jalankan giveaway macam ni memang agak letih lagi-lagi kita penganjur dan penaja paling banyak kan :) harap semua hadiah-hadiah sampai dengan selamat :) minta nanti dah sampai inform shida ye korang supaya shida tak tercicir sesiapa nanti,ok hari ni juga bermula life seperti biasa semua kerja dah beres :)
hope selamat sampai ke rumah pemenang semua :)