Sibuk menyiapkan hadiah-hadiah untuk pemenang Giveaway 5K DSS dari shida

by - 03:52:00

Assalammualaikum, peace upon you.

shida ada buat servis print sticker transparent berminat nak order PM shida (admin@duniashida.com)
Ok bukan pasal sticker shida nak sembang dengan korang sebenarnya, semalam letih gila siapkan hadiah-hadiah untuk pemenang Giveaway 5K Dunia sebenar Shida, boleh tahan hari ni shida pos laju sebanyak 7 item dan 20 pos biasa. Semalam pula 5 pos ekspress dan 3 pos biasa. Ok kalau jalankan giveaway macam ni memang agak letih lagi-lagi kita penganjur dan penaja paling banyak kan :) harap semua hadiah-hadiah sampai dengan selamat :) minta nanti dah sampai inform shida ye korang supaya shida tak tercicir sesiapa nanti,ok hari ni juga bermula life seperti biasa semua kerja dah beres :)
hope selamat sampai ke rumah pemenang semua :)

You May Also Like

5 Jari Ohsem

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.