Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 6 February 2014

Spontaneous Thursday | Ustaz Azhar Idrus (UAI)

Assalamualaikum, peace upon you.
ingat tu orang perempuan semua hehee ^_^


23 comments:

  1. aishh...macam saya je tuh...ahahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum shida. hehe. suami pun selalu pesan camni kat kita.

    ReplyDelete
  3. salam. sy tak pandai masak tapi sy rajin belajar memasak cuma setiap kali sy masak mesti tak sedap huhuuhuhu

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Betul tue! Kalau rajin masak, lama-lama nanti mesti pandai masak. :D

    ReplyDelete
  5. Betul2.. janji jangan malas je.. haha ;D

    ReplyDelete
  6. hehehe sebab kalau rajin masak dia akan cuba masak untuk suaminya..hehe

    ReplyDelete
  7. macam akak la..tak pandai masak tapi rajin..heheh

    ReplyDelete
  8. bila rajin, lama2 jadi sedaplah masakan tu. :)

    ReplyDelete
  9. kalau ikutkan . aku nih takut dengan minyak yang percik kalau kita masak ikan tu. tapi aku rajin masak maggi. ihihi

    ReplyDelete
  10. Betullah tu.. Dr rajin tu jadi pndai nnt...

    ReplyDelete
  11. hahaha...betul ckp uai..setuju sgt...x reti masak kalo selalu kerap ke dapur n rajin usaha nak masak in shaa Allah akan reti masak

    ReplyDelete
  12. betoi, betul tu shida. janji rajin dan ada kemahuan =)

    ReplyDelete
  13. Salam ukhwah...saya follow sini ;)

    ReplyDelete
  14. alahai..kalau suami nak makan mcm mn..hehe

    ReplyDelete
  15. hehe betul tu apa yg dibagitau. Nt klu rajin masak, boleh jadi pandai masak jgk suatu hari nt

    ReplyDelete
  16. Haha.ok noted..ap jd hasilnya blkg cite la ni kan mkne ye :p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.