Top Referral terkini Giveaway 5K Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Top Referral terkini Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 7 February 2014

Top Referral terkini Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
 Top Referral dari Stats Blogger
 Top Refferal dari Google Analytics
Top Referral dari Nuffnang

Antara ke tiga-tiga source ni shida lebihkan kepada Google Analytics sebab referral dia lebih padu dan tepat kerana referral yang dia ambil betul-betul kepada satu entri sahaja. So nak kata tipu pun tak boleh sebab site url yang dia ambil memang dari entri giveaway. Tapi untuk permulaan ni shida saja update sehingga tiga source so korang boleh nampak berbezaan antara ketiga-tiga referral ni. Kepada yang tersenarai tahniah dan cuba lagi membuat promosi menggunakan url entri masing-masing. Yang masih belum kelihatan boleh juga cuba untuk menjadi TOP 5 sekurang-kurangnya. Masa dan hari yang tinggal masih banyak so teruskan usaha ya :) Inshaa Allah shida dalam perancangan nak tambah hadiah jika peserta melebihi 250++ so ajak lagi kawan-kawan blogger join Giveaway 5K Dunia sebenar Shida ni  :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

22 Jari Ohsem:

Unknown said...

wawawahhh.. caya laa.. ^^

Mimie said...

baru akak tau google analytics lebih padat n jitu result die

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh top referal. terbaik tu. hehhee

kisah si dairy said...

wah...tahniah...

Syira Lokman said...

syira pun ada :D

Amir Khalis said...

saya masih baru dalam dunia blogging huhu

Sukma said...

all the best....

Aimacomel said...

semoga GA shida ni akan terus meletop okey.. =)

Azhafizah MN said...

wow..semua hebat² belaka..memang sengit dan sempit dah ni Shida :)

nabila biela said...

dah nmpak sape tu...hehe

Zaza Iman said...

saingan sengit ni..hihihi :)

bcrlangkawi said...

:-)

Liniey Nor said...

ala x tersenarai langsung pom top refferal..huhu

Maria Firdz said...

Mmg blogger yg dh memang popular...

hazwan hairy said...

fuhh kencang...xsmpt nk review lagi

nuyui a.k.a miss YUI said...

hebat2..

Dingdang said...

persaingan semakin sengit :)

Nadia Johari said...

fizgraphic tu

Solehah Shamsuddin said...

Wah, byknya referral. Xterkejar gini rupa. Tahniah Fiz Graphic.

Unknown said...

persaingan sengit ni..masing2 hebat

ayut said...

Tu dia..mmg sakan abis promote la yg dpt top referral.terbaiklah...

nurdani said...

banyak tu Shida