Top Referral terkini Giveaway 5K Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Top Referral terkini Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 7 February 2014

Top Referral terkini Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
 Top Referral dari Stats Blogger
 Top Refferal dari Google Analytics
Top Referral dari Nuffnang

Antara ke tiga-tiga source ni shida lebihkan kepada Google Analytics sebab referral dia lebih padu dan tepat kerana referral yang dia ambil betul-betul kepada satu entri sahaja. So nak kata tipu pun tak boleh sebab site url yang dia ambil memang dari entri giveaway. Tapi untuk permulaan ni shida saja update sehingga tiga source so korang boleh nampak berbezaan antara ketiga-tiga referral ni. Kepada yang tersenarai tahniah dan cuba lagi membuat promosi menggunakan url entri masing-masing. Yang masih belum kelihatan boleh juga cuba untuk menjadi TOP 5 sekurang-kurangnya. Masa dan hari yang tinggal masih banyak so teruskan usaha ya :) Inshaa Allah shida dalam perancangan nak tambah hadiah jika peserta melebihi 250++ so ajak lagi kawan-kawan blogger join Giveaway 5K Dunia sebenar Shida ni  :)


22 Jari Ohsem:

Zara Nurhaidah said...

wawawahhh.. caya laa.. ^^

Mimi Azirah said...

baru akak tau google analytics lebih padat n jitu result die

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh top referal. terbaik tu. hehhee

Kisah Si Dairy said...

wah...tahniah...

sYiRa LoKMaN said...

syira pun ada :D

Amir Khalis said...

saya masih baru dalam dunia blogging huhu

Sukma Haron said...

all the best....

baby comel said...

semoga GA shida ni akan terus meletop okey.. =)

Azhafizah Md Nor said...

wow..semua hebat² belaka..memang sengit dan sempit dah ni Shida :)

nabila biela said...

dah nmpak sape tu...hehe

zaza zehra said...

saingan sengit ni..hihihi :)

Saful Hanif said...

:-)

Liniey Nor said...

ala x tersenarai langsung pom top refferal..huhu

Maria Firdz said...

Mmg blogger yg dh memang popular...

hazwan hairy said...

fuhh kencang...xsmpt nk review lagi

nuyui a.k.a miss YUI said...

hebat2..

Nurul Faiz said...

persaingan semakin sengit :)

Nadia Johari said...

fizgraphic tu

Solehah Shamsuddin said...

Wah, byknya referral. Xterkejar gini rupa. Tahniah Fiz Graphic.

azizah :) said...

persaingan sengit ni..masing2 hebat

ayut said...

Tu dia..mmg sakan abis promote la yg dpt top referral.terbaiklah...

nurdani said...

banyak tu Shida