Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 7 February 2014

Top Referral terkini Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
 Top Referral dari Stats Blogger
 Top Refferal dari Google Analytics
Top Referral dari Nuffnang

Antara ke tiga-tiga source ni shida lebihkan kepada Google Analytics sebab referral dia lebih padu dan tepat kerana referral yang dia ambil betul-betul kepada satu entri sahaja. So nak kata tipu pun tak boleh sebab site url yang dia ambil memang dari entri giveaway. Tapi untuk permulaan ni shida saja update sehingga tiga source so korang boleh nampak berbezaan antara ketiga-tiga referral ni. Kepada yang tersenarai tahniah dan cuba lagi membuat promosi menggunakan url entri masing-masing. Yang masih belum kelihatan boleh juga cuba untuk menjadi TOP 5 sekurang-kurangnya. Masa dan hari yang tinggal masih banyak so teruskan usaha ya :) Inshaa Allah shida dalam perancangan nak tambah hadiah jika peserta melebihi 250++ so ajak lagi kawan-kawan blogger join Giveaway 5K Dunia sebenar Shida ni  :)


22 comments:

  1. baru akak tau google analytics lebih padat n jitu result die

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum shida. wahh top referal. terbaik tu. hehhee

    ReplyDelete
  3. saya masih baru dalam dunia blogging huhu

    ReplyDelete
  4. semoga GA shida ni akan terus meletop okey.. =)

    ReplyDelete
  5. wow..semua hebat² belaka..memang sengit dan sempit dah ni Shida :)

    ReplyDelete
  6. ala x tersenarai langsung pom top refferal..huhu

    ReplyDelete
  7. Mmg blogger yg dh memang popular...

    ReplyDelete
  8. fuhh kencang...xsmpt nk review lagi

    ReplyDelete
  9. Wah, byknya referral. Xterkejar gini rupa. Tahniah Fiz Graphic.

    ReplyDelete
  10. persaingan sengit ni..masing2 hebat

    ReplyDelete
  11. Tu dia..mmg sakan abis promote la yg dpt top referral.terbaiklah...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.