Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 12 February 2014

Wordless Wednesday | Surat Terbuka dari Siti Normaizan Binti Haji Samshuddin

Assalammualaikum, peace upon you.



12 comments:

  1. Kalau ikutkan email ini..dah jadi jutawan dah kita ni kan kak..Bukan satu email je, tak terkira dah email macam ni. hehe..Macam2 org ni.

    ReplyDelete
  2. Betul ke ni??? Mcm spam aje gayanya...

    ReplyDelete
  3. ehhehe..selalu gak dapat email cenggini..dapat je..terus delete...hihi

    ReplyDelete
  4. macam² je skang ni..ape pun kene beware

    ReplyDelete
  5. Selalu gak dapat email camni. -,-

    ReplyDelete
  6. selalu dapat email macam nih kak shida. mula mukla dapat ingatkan betul. nasib xbals. hihi

    ReplyDelete
  7. bila dpt email macam ni akak terus delete..buat semak jer.. :)

    ReplyDelete
  8. dapat jugak hehe tapi terus delete :)

    ReplyDelete
  9. spam je kan email camni.. bukan leh caya bulat2

    ReplyDelete
  10. Pernah juga terima emel ni..
    Hahaha...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.