Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 20 March 2014

3 Cpuv Campaign dari Nuffnang (84,85,86) rezeki bertingket-tingket, Alhamdulillah!

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah syukur :) rasa happy sangat-sangat bila buka akaun Nuffnang pagi-pagi buta tengok Cpuv Campaign berderet je :) Bulan Mac ni bulan permulaan yang baik bagi shida dan blog :) bulan mac saja 6 cpuv campaign masuk selang hari saja :) seronok sangat-sangat heheee semangat shida nak update blog kalau macam ni hehee :) tengok icon smile sentiasa myelit betapa happynya shida hehee :) Cpuv Campaign ke 84 dari McDonald's Spicy Chicken Black Pepper, Cpuv Campaign ke 85 Tesco Online March Mother's Day dan Cpuv Campaign ke 86 Digi -  Project Red. Meriahnya blog shida penuh dengan Cpuv Campaign dari Nuffnang :) Terima kasih Nuffnang!


32 comments:

  1. Wahhhh banyaknyaaa.. tahniah shida :) moga makin murah rezeki

    ReplyDelete
  2. memang rezeki betul ni shida.. hihi.

    ReplyDelete
  3. wahh byknya cpuv shida dpt..tahniah

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...rezeki di blog shida..

    ReplyDelete
  5. tahniah shida..murah rezeki..byk tuuu..

    ReplyDelete
  6. byknye..thniah shida...kami msh byk kene blaja ni

    ReplyDelete
  7. amboi seronoknya ..
    huuhuh bila lah nak dapat ni

    ReplyDelete
  8. waa kemain bersusun lagi be di bestnyer...

    ReplyDelete
  9. tahniah kak..byk tu.masyukkk =)

    ReplyDelete
  10. tahniah kak..byk tu.masyukkk =)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah tahniah shida..akak dpt tesco n digi...mcd xdpt..hehehe

    ReplyDelete
  12. Salam shida.. ^^

    Banyaknye CPUV..alhamdulillah rezeki..mesti masyukk ni kan.. ^^

    ReplyDelete
  13. banyak nye..tak mau kawan la...!


    hahahh

    ReplyDelete
  14. wah.. meriahnya be shida :)

    ReplyDelete
  15. Untungnya shidah. Saya tak dapat lagi tahun ni. =(

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  16. wow... 7++++ huhuhu
    tahniah kak shida :)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah. tahniah kak shida! :D

    ReplyDelete
  18. wah , jeles tengok kak shida dapat CPUV .. blog saya belum lagi.

    ReplyDelete
  19. heee qila click 5 kali tescoooo <333
    congrats kak shidaaaaaaaaaa <333

    ReplyDelete
  20. wahhh tahniah noh kak shida :)

    ReplyDelete
  21. Syoknyaa.. Tahniah kak shida :)

    ReplyDelete
  22. Syukur alhamdulillah.. ini rezeki shida

    ReplyDelete
  23. Syukur...alhamdulillah...tahniah dear :)

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah.. Tahniah syida..

    ReplyDelete
  25. wow..banyak tu shida.meh transfer sikit :p.congrats!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.