3 Cpuv Campaign dari Nuffnang (84,85,86) rezeki bertingket-tingket, Alhamdulillah! | Dunia sebenar Shida 3 Cpuv Campaign dari Nuffnang (84,85,86) rezeki bertingket-tingket, Alhamdulillah!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 20 March 2014

3 Cpuv Campaign dari Nuffnang (84,85,86) rezeki bertingket-tingket, Alhamdulillah!

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah syukur :) rasa happy sangat-sangat bila buka akaun Nuffnang pagi-pagi buta tengok Cpuv Campaign berderet je :) Bulan Mac ni bulan permulaan yang baik bagi shida dan blog :) bulan mac saja 6 cpuv campaign masuk selang hari saja :) seronok sangat-sangat heheee semangat shida nak update blog kalau macam ni hehee :) tengok icon smile sentiasa myelit betapa happynya shida hehee :) Cpuv Campaign ke 84 dari McDonald's Spicy Chicken Black Pepper, Cpuv Campaign ke 85 Tesco Online March Mother's Day dan Cpuv Campaign ke 86 Digi -  Project Red. Meriahnya blog shida penuh dengan Cpuv Campaign dari Nuffnang :) Terima kasih Nuffnang!


32 Jari Ohsem:

huny madu said...

Wahhhh banyaknyaaa.. tahniah shida :) moga makin murah rezeki

Norhasniza Khalid said...

memang rezeki betul ni shida.. hihi.

Asha Lya said...

wahh byknya cpuv shida dpt..tahniah

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah...rezeki di blog shida..

Hanafi Abdullah said...

tahniah kerana ada masyuk!

Aswan Azmy said...

Tahniah shida..

dalila said...

tahniah shida..murah rezeki..byk tuuu..

Ann said...

byknye..thniah shida...kami msh byk kene blaja ni

N.A.T said...

amboi seronoknya ..
huuhuh bila lah nak dapat ni

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa kemain bersusun lagi be di bestnyer...

mummyriena said...

tahniah shida :)

yanie j said...

tahniah kak..byk tu.masyukkk =)

yanie j said...

tahniah kak..byk tu.masyukkk =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah.. tahniah dear..

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah tahniah shida..akak dpt tesco n digi...mcd xdpt..hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam shida.. ^^

Banyaknye CPUV..alhamdulillah rezeki..mesti masyukk ni kan.. ^^

diana said...

banyak nye..tak mau kawan la...!


hahahh

Sop Nama Saya said...

wah.. meriahnya be shida :)

Ahmad Zaki said...

Untungnya shidah. Saya tak dapat lagi tahun ni. =(

ZH Blogger

♥ Nana BamBam ♥ said...

masyukkk2

ANa Ahmad said...

wow... 7++++ huhuhu
tahniah kak shida :)

Aisya A. said...

alhamdulillah. tahniah kak shida! :D

siti azurah said...

wah , jeles tengok kak shida dapat CPUV .. blog saya belum lagi.

Akeyla Azmi said...

heee qila click 5 kali tescoooo <333
congrats kak shidaaaaaaaaaa <333

shasha yacob said...

wahhh tahniah noh kak shida :)

Azwar Syuhada said...

Syoknyaa.. Tahniah kak shida :)

azizah :) said...

Syukur alhamdulillah.. ini rezeki shida

ayut said...

Syukur...alhamdulillah...tahniah dear :)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Tahniah syida..

Sukma Haron said...

tahniah Shida.....

Azhafizah Md Nor said...

wow..banyak tu shida.meh transfer sikit :p.congrats!