3 Cpuv Campaign dari Nuffnang (84,85,86) rezeki bertingket-tingket, Alhamdulillah! | Dunia sebenar Shida 3 Cpuv Campaign dari Nuffnang (84,85,86) rezeki bertingket-tingket, Alhamdulillah!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 20 March 2014

3 Cpuv Campaign dari Nuffnang (84,85,86) rezeki bertingket-tingket, Alhamdulillah!

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah syukur :) rasa happy sangat-sangat bila buka akaun Nuffnang pagi-pagi buta tengok Cpuv Campaign berderet je :) Bulan Mac ni bulan permulaan yang baik bagi shida dan blog :) bulan mac saja 6 cpuv campaign masuk selang hari saja :) seronok sangat-sangat heheee semangat shida nak update blog kalau macam ni hehee :) tengok icon smile sentiasa myelit betapa happynya shida hehee :) Cpuv Campaign ke 84 dari McDonald's Spicy Chicken Black Pepper, Cpuv Campaign ke 85 Tesco Online March Mother's Day dan Cpuv Campaign ke 86 Digi -  Project Red. Meriahnya blog shida penuh dengan Cpuv Campaign dari Nuffnang :) Terima kasih Nuffnang!


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

32 Jari Ohsem:

Unknown said...

Wahhhh banyaknyaaa.. tahniah shida :) moga makin murah rezeki

Unknown said...

memang rezeki betul ni shida.. hihi.

Asha Lya said...

wahh byknya cpuv shida dpt..tahniah

kisah si dairy said...

alhamdulillah...rezeki di blog shida..

mrhanafi said...

tahniah kerana ada masyuk!

Aswan Az said...

Tahniah shida..

dalila said...

tahniah shida..murah rezeki..byk tuuu..

Ann said...

byknye..thniah shida...kami msh byk kene blaja ni

Sayap Biru said...

amboi seronoknya ..
huuhuh bila lah nak dapat ni

Unknown said...

Tahniah ;)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa kemain bersusun lagi be di bestnyer...

mummyriena said...

tahniah shida :)

UNICHI YANIEJ said...

tahniah kak..byk tu.masyukkk =)

UNICHI YANIEJ said...

tahniah kak..byk tu.masyukkk =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah.. tahniah dear..

Mimie said...

Alhamdulillah tahniah shida..akak dpt tesco n digi...mcd xdpt..hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam shida.. ^^

Banyaknye CPUV..alhamdulillah rezeki..mesti masyukk ni kan.. ^^

Diana Rashid said...

banyak nye..tak mau kawan la...!


hahahh

gnesop said...

wah.. meriahnya be shida :)

Unknown said...

Untungnya shidah. Saya tak dapat lagi tahun ni. =(

ZH Blogger

♥ Nana BamBam ♥ said...

masyukkk2

Unknown said...

wow... 7++++ huhuhu
tahniah kak shida :)

Unknown said...

alhamdulillah. tahniah kak shida! :D

Azurah said...

wah , jeles tengok kak shida dapat CPUV .. blog saya belum lagi.

Aqilah Azmi said...

heee qila click 5 kali tescoooo <333
congrats kak shidaaaaaaaaaa <333

Unknown said...

wahhh tahniah noh kak shida :)

Azwar Syuhada said...

Syoknyaa.. Tahniah kak shida :)

Unknown said...

Syukur alhamdulillah.. ini rezeki shida

ayut said...

Syukur...alhamdulillah...tahniah dear :)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Tahniah syida..

Sukma said...

tahniah Shida.....

Azhafizah MN said...

wow..banyak tu shida.meh transfer sikit :p.congrats!