Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 14 March 2014

Cpuv campaign ke 81 dari Nuffnang | Popular Bookstore - 1M Book Voucher

Assalamualaikum, peace upon you.
Cpuv campaign ke 81 dari Nuffnang | Popular Bookstore - 1M Book Voucher. Alhamdulillah Cpuv Campaign untuk Bulan Mac muncul memeriahkan blog yang sunyi sepi ni. Memang shida mengharapkan cpuv campaign sebab earn nuffnang shida lebih kepada iklan cpuv. Setakat ini cpuv yang terkumpul sebanyak 81 cpuv campaign. Shida mula bersama Nuffnang since 2010 so setakat jumlah CPUV Campaign sudah pun mencecah $1k alhamdulillah :) bukan senang nak dapat duit duduk-duduk saja kan. Kepada blogger yang baru berdaftar dengan Nuffnang boleh intai TUTORIAL NUFFNANG yang shida sediakn tu ya, harap dapatlah membantu sedikit sebanyak dalam menjana pendaptan sampingan. Ada apa-apa yang tak faham boleh tanya Inshaa Allah shida boleh bantu, rezeki kita kongsi bersama :) 


19 comments:

  1. alhamdulillah...rezeki tu shida...

    ReplyDelete
  2. ala..akak tak dapat pun..huhu./

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shida. wahh B yang ke81 *jatuh rahang sheila* hehehe. alhamdullilah murah rezeki awak... sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  4. IM Voucher tu, berapa RM kerajaan kasi shida ?

    ReplyDelete
  5. Congrats Shida dapat CPUV/BE lagi :)

    ReplyDelete
  6. bestnyaa dapat cpuv baru... masyuk shida pasni

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..nak mintak belanja eskrem

    ReplyDelete
  8. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah iklan baru lagi kak shida dapat :)

    tahniah kak shida

    ReplyDelete
  10. walau xtahu pape tahniah shida hahaa :)

    ReplyDelete
  11. tanniah sekali lagi kak shida. klik nuff kak shida Request Information :)

    ReplyDelete
  12. Wah...byk dh..tahniah shida!

    ReplyDelete
  13. rezeki lagi..tahniah shida...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.