Cpuv campaign ke 81 dari Nuffnang | Popular Bookstore - 1M Book Voucher | Dunia sebenar Shida Cpuv campaign ke 81 dari Nuffnang | Popular Bookstore - 1M Book Voucher

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 14 March 2014

Cpuv campaign ke 81 dari Nuffnang | Popular Bookstore - 1M Book Voucher

Assalamualaikum, peace upon you.
Cpuv campaign ke 81 dari Nuffnang | Popular Bookstore - 1M Book Voucher. Alhamdulillah Cpuv Campaign untuk Bulan Mac muncul memeriahkan blog yang sunyi sepi ni. Memang shida mengharapkan cpuv campaign sebab earn nuffnang shida lebih kepada iklan cpuv. Setakat ini cpuv yang terkumpul sebanyak 81 cpuv campaign. Shida mula bersama Nuffnang since 2010 so setakat jumlah CPUV Campaign sudah pun mencecah $1k alhamdulillah :) bukan senang nak dapat duit duduk-duduk saja kan. Kepada blogger yang baru berdaftar dengan Nuffnang boleh intai TUTORIAL NUFFNANG yang shida sediakn tu ya, harap dapatlah membantu sedikit sebanyak dalam menjana pendaptan sampingan. Ada apa-apa yang tak faham boleh tanya Inshaa Allah shida boleh bantu, rezeki kita kongsi bersama :) 


19 Jari Ohsem:

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah...rezeki tu shida...

Mimi Azirah said...

tahniah shida

diana said...

ala..akak tak dapat pun..huhu./

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Nurul Faiz said...

tahniah shida :)

Sukma Haron said...

tahniah Shida.....

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh B yang ke81 *jatuh rahang sheila* hehehe. alhamdullilah murah rezeki awak... sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

♥ Nana BamBam ♥ said...

IM Voucher tu, berapa RM kerajaan kasi shida ?

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida dapat CPUV/BE lagi :)

azizah :) said...

bestnyaa dapat cpuv baru... masyuk shida pasni

Puan Bui Junaidi said...

alhamdulillah..nak mintak belanja eskrem

Muhammad Taufiq said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

ANa Ahmad said...

alhamdulillah iklan baru lagi kak shida dapat :)

tahniah kak shida

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Tahniah..

Normi Nieza said...

tahniah..

mummyriena said...

walau xtahu pape tahniah shida hahaa :)

shasha yacob said...

tanniah sekali lagi kak shida. klik nuff kak shida Request Information :)

ayut said...

Wah...byk dh..tahniah shida!

Sukma Haron said...

rezeki lagi..tahniah shida...