Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 15 March 2014

Cpuv campaign ke 82 dari Nuffnang | Herbal Essence

Assalamualaikum, peace upon you.
Cpuv campaign ke 82 dari Nuffnang | Herbal Essence. Alhamdulillah tak sangka buka acc Nuffnang tadi dapat lagi satu Cpuv Campaign baru dari Nuffnang. Happy sangat-sangat sebab blog shida bulan february tak ada langsung cpuv tau :) yang terbaru dari iklan 1M Book Voucher - Popular Bookstore dan hari ini Herbal Essence pula. Rasa macam bertambah happy sebab shida memang guna syampu ini untuk rambut shida yang dah panjang ni, rasanya last potong last year tak silap sekarang panjang sudah hehee.. Syampu botol berwarna merah Long term Relationship seperti gambar dibawah adalah pilihan shida wangi bau dia "saya suka-saya suka" heheee :)

18 comments:

  1. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaaaaa kak shidaaaaaa hiihihi

    ReplyDelete
  3. Wah, murah rezeki. heheh.. Saya tak pernah dapat CPUV :/

    ReplyDelete
  4. tahniah kak shida, moga kak shida di murahkan rezeki ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah shida...akak pun same mcm shida..bln 2 lgsg xdpt cpuv...alhamdulillah bulan 3 rezeki bertambah

    ReplyDelete
  6. tahniah shida.. ^_^ tgk nuff pun skg dh mula naik iklan2.. syukur.. :)

    ReplyDelete
  7. yang ke 82..fuh..tahniah shida

    ReplyDelete
  8. wahh byknya dapat spnser..syiok..syiokkk..

    ReplyDelete
  9. wow..dapat lagi..tahniah shida :)

    ReplyDelete
  10. tanhniah kak shida, cek xdapet lagi lohr. hehe

    ReplyDelete
  11. Mcm ari2x dpt dh ni shida.haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.