Cpuv campaign ke 82 dari Nuffnang | Herbal Essence | Dunia sebenar Shida Cpuv campaign ke 82 dari Nuffnang | Herbal Essence

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 15 March 2014

Cpuv campaign ke 82 dari Nuffnang | Herbal Essence

Assalamualaikum, peace upon you.
Cpuv campaign ke 82 dari Nuffnang | Herbal Essence. Alhamdulillah tak sangka buka acc Nuffnang tadi dapat lagi satu Cpuv Campaign baru dari Nuffnang. Happy sangat-sangat sebab blog shida bulan february tak ada langsung cpuv tau :) yang terbaru dari iklan 1M Book Voucher - Popular Bookstore dan hari ini Herbal Essence pula. Rasa macam bertambah happy sebab shida memang guna syampu ini untuk rambut shida yang dah panjang ni, rasanya last potong last year tak silap sekarang panjang sudah hehee.. Syampu botol berwarna merah Long term Relationship seperti gambar dibawah adalah pilihan shida wangi bau dia "saya suka-saya suka" heheee :)

click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

18 Jari Ohsem:

Dayang Deno said...

tahniah kak shida!^^

Unknown said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Aqilah Azmi said...

bestnyaaaaaaa kak shidaaaaaa hiihihi

kisah si dairy said...

tahniah...alhamdulillah

Nur Madihah said...

Wah, murah rezeki. heheh.. Saya tak pernah dapat CPUV :/

Unknown said...

tahniah kak shida, moga kak shida di murahkan rezeki ;)

Mimie said...

Tahniah shida...akak pun same mcm shida..bln 2 lgsg xdpt cpuv...alhamdulillah bulan 3 rezeki bertambah

Dingdang said...

tahniah shida :)

Zaza Iman said...

tahniah shida.. ^_^ tgk nuff pun skg dh mula naik iklan2.. syukur.. :)

Nadia Johari said...

yang ke 82..fuh..tahniah shida

Deq's Qienz said...

wahh byknya dapat spnser..syiok..syiokkk..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tringin gak nak try jenama ni..

Maria Firdz said...

Tahniah syida...

Azhafizah MN said...

wow..dapat lagi..tahniah shida :)

Cik Nor said...

tahniah..

Unknown said...

tanhniah kak shida, cek xdapet lagi lohr. hehe

ayut said...

Mcm ari2x dpt dh ni shida.haha

Sukma said...

tahniah Shida...