Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 16 March 2014

Cpuv campaign ke 83 dari Nuffnang | KFC - Zinger Reloaded

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv campaign ke 83 dari Nuffnang | KFC -  Zinger Reloaded, alhamdulillah bersyukur sekali lagi shida dapat lagi Cpuv Campaign dari Nuffnang di mana rata-rata pun ramai yang dapat hari ini, nampak dekat dashboard semua update tentang CPUV ini :) Terima kasih Nuffnang bagi cpuv berturut-turut bulan mac ni heheee. Mungkin nak ganti untuk bulan feb yang tak ada langsung cpuv dari Nuffnang. Iklan yang keluar pun iklan percuma dari Nuffnang iaitu iklan Churp-churp. Sampai 2 3 blogger PM shida tanya kenapa nuffnang tak aktif?, dah bankrup ke? dan itu ke ini ke, banyak pertnyaan shida dapat tapi shida sendiri pun alami perkara yang sama bukan korang je. Shida pun tak berapa pasti, nak tanya pun malas sebab jawapan dah tahu apa yang dorang akan balas :) so rezeki bulan ini Alhamdulillah dan tunggu credited semua cpuv ni dah boleh cashout :)


15 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.