Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 11 March 2014

Design Name Card Blogger dan Sticker Bulat Shaklee | Printing Service

Assalamualaikum, peace upon you.
 Tempahan dari Blogger Azwar Syuhada 2kotak Matt Lamination Gred A
Print Sticker Bulat Pengedar Shaklee dari Kak Linda www.richvitamin2u.com

berminat boleh PM shida ya :)


17 comments:

  1. paNDAI BETUL SHIDA NI BUAT DUIT..HEHEH

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum shida. wahh lawanya. sheila singgah sini dan klik tabung nuff shida ~~~

    ReplyDelete
  3. teringin nak buat namecard..tapi nak bagi kat sape pun tak tau..hehehe...

    ReplyDelete
  4. bestnya ada card nama.. macam best je guna..

    ReplyDelete
  5. Cantik design Shida buat..card pink tu :)

    ReplyDelete
  6. Cantiknyaa design name card blogger tuuu. ^-^

    ReplyDelete
  7. cantek shida..nt akk nk suh shida buat juga ekk..

    ReplyDelete
  8. memang cantik dan menawan. nanti boleh design untuk saya sama

    ReplyDelete
  9. Byk jgk tempahan dterima ye

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.