Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 3 March 2014

Jom SIHAT CANTIK & BERTENAGA bersama Ephyra

Assalammualaikum, peace upon you.
Jom Sihat, Cantik dan Bertenaga bersama Ephyra, suka tengok wajah memey suhaiza yang lembut lagi ayu ni haa korang! bila bertudung lagi bertambah manisnya kan hehee lagi-lagi memey adalah Duta Produk Ephyra lagi naik serinya hehee :) sekarang Produk Ephyra ni memang tengah hot dipasaran, bukan hot kerana dutanya tapi hot dengan keberkesanan produk ephyra itu sendiri, yang dah cuba mesti setuju dengan shida kan? senyum lebar gitu samalah macam shida telah pun menggunakan sekotak ephyra 30 sachet rasa sangat-sangat lain sebab pertama kali minum kan. Now cuba untuk kotak ke2 pula :) Dah banyak testimoni berjaya pengguna yang menunjukkan Produk Ephyra memang AWESOME! Jadi bagi kawan-kawan yang nak cuba Produk Epyhra ni boleh order dengan shida. Harga shida bagi harga lain daripada yang lain. Nak tahu boleh PM shida laju-laju ok :)


Harga untuk Semenanjung Malaysia :
  • Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM197 *beli dengan shida harga lagi murah
  • Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM68 *beli dengan shida harga lagi murah
Harga untuk Sabah dan Sarawak :
  • Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM207 *beli dengan shida harga lagi murah
  • Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM78 *beli dengan shida harga lagi murah
Hubungi Shida :
 
 

9 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.