Jom SIHAT CANTIK & BERTENAGA bersama Ephyra | Dunia sebenar Shida Jom SIHAT CANTIK & BERTENAGA bersama Ephyra

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 3 March 2014

Jom SIHAT CANTIK & BERTENAGA bersama Ephyra

Assalammualaikum, peace upon you.
Jom Sihat, Cantik dan Bertenaga bersama Ephyra, suka tengok wajah memey suhaiza yang lembut lagi ayu ni haa korang! bila bertudung lagi bertambah manisnya kan hehee lagi-lagi memey adalah Duta Produk Ephyra lagi naik serinya hehee :) sekarang Produk Ephyra ni memang tengah hot dipasaran, bukan hot kerana dutanya tapi hot dengan keberkesanan produk ephyra itu sendiri, yang dah cuba mesti setuju dengan shida kan? senyum lebar gitu samalah macam shida telah pun menggunakan sekotak ephyra 30 sachet rasa sangat-sangat lain sebab pertama kali minum kan. Now cuba untuk kotak ke2 pula :) Dah banyak testimoni berjaya pengguna yang menunjukkan Produk Ephyra memang AWESOME! Jadi bagi kawan-kawan yang nak cuba Produk Epyhra ni boleh order dengan shida. Harga shida bagi harga lain daripada yang lain. Nak tahu boleh PM shida laju-laju ok :)


Harga untuk Semenanjung Malaysia :
  • Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM197 *beli dengan shida harga lagi murah
  • Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM68 *beli dengan shida harga lagi murah
Harga untuk Sabah dan Sarawak :
  • Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM207 *beli dengan shida harga lagi murah
  • Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM78 *beli dengan shida harga lagi murah
Hubungi Shida :
 
 

9 Jari Ohsem:

Mia Liana said...

terbaik la shida... ;)

hazwan hairy said...

nnti nak try juga lah..hehe

diana said...

produk yang semakin diyakini ramai..

Solehah Shamsuddin said...

wah, akak pun ejen ephyra ye. samalah dgn solehah.

Maria Firdz said...

Semakin popular ephyra nih...

Azhafizah Md Nor said...

Ephyra terbaik :)

shasha yacob said...

im going to buy this after plkn, hehehe

Nadia Johari said...

dah beli dengan kak mia..hehe..nak usha shida pulak jual berapa..hee

Sukma Haron said...

menarik nie...belum pernah try lagi...