Koleksi kedua Baju Blogger www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Koleksi kedua Baju Blogger www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 10 March 2014

Koleksi kedua Baju Blogger www.duniashida.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Koleksi kedua Baju Blogger www.duniashida.com, cantik tak baju ni? mesti lah cantik tengoklah tuan dia ekekeee, ayat minta penamporr je kan hehee :) sebenarnya shida baru nak print baju untuk koleksi sendiri. Bukan saja-saja print tapi rasa dah ada minat untuk kumpul baju blogger sepanjang zaman ni hehee :) untuk dibuat kenangan saja. Lagi pun nak berbloging tak tahu lah sampai bila kan. Kalau nak ikutkan hati sehingga hujung nyawa tapi kalau dah tak ada hayat terpaksalah berhenti dari bloging so baju-baju menjadi kenangan terindah untuk anak-anak, cucu cicit nanti Inshaa Allah :)

baju ni koleksi kedua shida untuk yang pertama yang shida print dari Blogger Apit baju yang cukup istimewa bagi shida hehee :) nak tahu klik sini Baju Blogger Pertama apa yang istimewa sangat tentang baju blogger yg pertama ni hehee. Ramai juga yang nak print rasa dapat lah dalam 50++ untuk print sesi pertama ni. Kalau ada lagi mungkin akan buka untuk Pre Order ke2 Inshaa Allah. Sebenar bukan shida saja yang print sahabat blogger shida pun join juga print baju blogger ni. Design pada baju pun sahabat blogger shida ni juga yang create design yang simple tapi comel tau hehee :) nak tahu siapa? tengok gambar bawah ni. Alaah kalau korang tengok vector tu pun dah boleh agak :)

samakan baju kami heheee sorang suka BIRU sorang suka PINK :) thanks azhafizah :)


17 Jari Ohsem:

Hana Jalil said...

Wahhh bestnye ade baju blogger sendiri.. jelly jelly.. huhu

Incik Zarif said...

buatla tempahan untuk blogger lain jugak. hehehe.. serius simple n lawa

Kisah Si Dairy said...

serius cantik...akak nak jugak satu..

Aisyaaa said...

Comeinye baju blogger Kak Shida, >.<

Normi Nieza said...

cantik..:)

azizah :) said...

jelesnya... smart sgt baju ni

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh cantiknya baju! suka tengok warna hitam ni.. nampak cool ~~~

diana said...

tapi akak lebih suka kalau baju warna putih atau merah..:)

Azhafizah Md Nor said...

Sama Shida..pasni boleh pakai baju sesama..Credit illustrasi to Nurdani :)

deno said...

wahhhhh jeles2... hihi

Deq's Qienz said...

wahh shida ni mmg rajin la kan..pandai buat duit..

shasha yacob said...

nak juga buat baju macam nih, akak ada buka pre-oder ke>

Nurul Huda Ishak said...

ke dua-dua baju tu memang menarik

Ezad Skytech said...

wahh...smart la design baju blogger ni...simple je :D

Nadia Johari said...

kumpul baju sendiri..best jugak tu..ehhe

Nurul Faiz said...

nak jugak. huhuhu. tak open order ke baju ni? hihi

Maria Firdz said...

Cantik...